Титлата е червена!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

CSKA_32
Контакти:

Re: Титлата е червена!

Мнениеот CSKA_32 » 19 мар 2009 11:13

[offtopic]
0007 написа:
CSKA_32 написа:Докажи го! Бълха си ти! На всеки мач на ЦСКА съм с отбора. Ти кой си?

Се едно и да ти кажа няма да ме знаеш така че.А иначе те виждам по време на някои мачове във форума...

Момче в този форум имам 10 мнения! 8 от тях са в последния половин час. Можеш да ги преброиш... Ти тъп ли си или се правиш? Дай си телефона да видиме кой кого?[/offtopic]

AMON AMARTH

Мнениеот AMON AMARTH » 19 мар 2009 11:15

[offtopic]
CSKA_32 написа:
Mehanika написа:аз се чудя на нашите момчета във форума , кво им обръщате внимание на тия рога ??? те все пак мразят ЦСКА , нали си развяваха знаменцето "шумен мрази ЦСКА" хахах

А така, не им обръщайте внимание на рогатите! Смейте им се! Голям страх ги тресе! Те си мислеха, че след лиценза ЦСКА, едва ли не ще бъде закрит и унищожен... Ама не, ЦСКА има най-вярната публика в света и затова винаги ще го има! Сега сме тук и сме по-силни от всякога! Отборът ни е по-силен и по-мотивиран дори и от миналогодишния, който взе титлата с 16 точки аванс. Ще има мнага синя мъка и тишина тази пролет както каза Дучето!

Абе смешник!
Страх и параноя ви тресат само и единствено вас.Две случайни победи,и вече си надигнахте комплексарските мутри от калта.
Каква публика бе?
Наркоманизирани престъпници,с по няколко висящи дела.Това вие болшинството от публиката.[/offtopic]

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 19 мар 2009 11:15

CSKA_32 написа:
0007 написа:
CSKA_32 написа:Докажи го! Бълха си ти! На всеки мач на ЦСКА съм с отбора. Ти кой си?

Се едно и да ти кажа няма да ме знаеш така че.А иначе те виждам по време на някои мачове във форума...

Момче в този форум имам 10 мнения! 8 от тях са в последния половин час. Можеш да ги преброиш... Ти тъп ли си или се правиш? Дай си телефона да видиме кой кого?

И от 10 мения във всички обиждаш Левски.Аз не съм обидил ЦСКА в нито един поуст досега,ако не си забелязал.Титлата има време да се реши.Това,че си си написал,че титлата ще е червена ще се види по-натам :!: И после ние предизвикваме..
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

CSKA_32
Контакти:

Мнениеот CSKA_32 » 19 мар 2009 11:17

[offtopic]
0007 написа:И от 10 мения във всички обиждаш Левски.Аз не съм обидил ЦСКА в нито един поуст досега,ако не си забелязал.Титлата има време да се реши.Това,че си си написал,че титлата ще е червена ще се види по-натам :!: И после ние предизвикваме..

Смешен си! Явно не си мъж. Не ме занимавай повече...[/offtopic]

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 19 мар 2009 11:19

[offtopic]
CSKA_32 написа:
0007 написа:И от 10 мения във всички обиждаш Левски.Аз не съм обидил ЦСКА в нито един поуст досега,ако не си забелязал.Титлата има време да се реши.Това,че си си написал,че титлата ще е червена ще се види по-натам :!: И после ние предизвикваме..

Смешен си! Явно не си мъж. Не ме занимавай повече...

Кой е смешен бе-ти си некъв 17-18 годишен отворко.Форума се напълни с такива изроди.Не давам телефона на хора,които не са добре с ума.Като те гледам се чудя що още си на свобода.Ходи на 4-ти километър да си направиш изследване.И най-накрая-ей това са феновете на ЦСКАто[/offtopic]
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 19 мар 2009 11:30

[offtopic]CSKA_32 е най-вероятно един от тези хулигани, които хвърляха камъни по автобуса на НФК пред Националния стадион миналата събота и после бягаха накъдето им видят очите. Най-вероятно и пее с пълен глас поредната дивотия, която болните мозъчета на група 17-18 годишни келеша измисля като песни и скандирания за агитката им. За тази част от песента от мача им със Сливен нямам думи просто. Нека всички да чуят на 02:10 от клипчето по-долу и продължава около 30 секунди, пеят го и после пак на няколко пъти и това, ако не е гавра :evil: :

[video]http://www.youtube.com/watch?v=UGfFs9R2F0U[/video][/offtopic]
Последна промяна от sedem_!_dva на 19 мар 2009 11:32, променено общо 1 път.
NON MOLLARE MAI

DelPierro
Контакти:

Мнениеот DelPierro » 19 мар 2009 11:31

добре защо всяка година вс се повтаря- цска взели 3 мача с/у два мн слаби отбора и един посредствен , левски същата работа и вече титлата е червена , а др не синя е! утре левски или цска като направят някой равен мач,ебахти драмата начи за нищо не стават , пълни боклуци и тн. Па ако бият във всички мачове, те са уредени , купени , лупи,батков и тн.Вземете да се стегнете бе, тия журналисти и вестници ви пълнят главите с глупости! това е футбол а бг футбола е жалък.....така че нека се радва всеки на отбора си и стига с тия конспирации и глупости!успех на вс отбори , аз съм от цска , но ми писна вече само глупости от всякъде да чувам! аз искам да гледам интересни мачове, с интрига и битка!има ли значение кой ще е шампион при положение ,че после секви отборчета се гаврат с бг тимовете! срамота е !
а за тия скандирания , тези пичове трябва да бъдат изгорени , както и онези фенове на локо които псуваха ботев! те даже нз кои са тези хора ! не се впрягайте
Последна промяна от DelPierro на 19 мар 2009 11:34, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
XTaz
Контакти:

Мнениеот XTaz » 19 мар 2009 11:36

DelPierro написа:добре защо всяка година вс се повтаря- цска взели 3 мача с/у два мн слаби отбора и един посредствен , левски същата работа и вече титлата е червена , а др не синя е! утре левски или цска като направят някой равен мач,ебахти драмата начи за нищо не стават , пълни боклуци и тн. Па ако бият във всички мачове, те са уредени , купени , лупи,батков и тн.Вземете да се стегнете бе, тия журналисти и вестници ви пълнят главите с глупости! това е футбол а бг футбола е жалък.....така че нека се радва всеки на отбора си и стига с тия конспирации и глупости!успех на вс отбори , аз съм от цска , но ми писна вече само глупости от всякъде да чувам! аз искам да гледам интересни мачове, с интрига и битка!има ли значение кой ще е шампион при положение ,че после секви отборчета се гаврат с бг тимовете! срамота е !

евала!
Най-накрая нещо разумно!
Да знаеш как се прави, не е трудно. Трудно е, да го направиш

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 19 мар 2009 11:51

Tази година сме шампиони,а който не ни уважава да духа супата :D

П.С : Добре де след като и ефрем димитров,който принципно носи очила със син диоптер каза че ЦСКА играят добре и че в момента са по-добри от левски ,къде пак търсите под вола теле драги ми рогати??????????

kalo
Контакти:

Мнениеот kalo » 19 мар 2009 11:53

Нали това Ви пея от началото на сезона:няма футбол,няма мачове,няма интерес към наши футболисти,няма смисъл да се ходи по стадионите,всичко е пошло и измислено за пране на пари и залози! ;)
Когато призовах да не се ходи на тези измислени футболни срещи,някои от вас се смееха,но всеки си знае него си! ;)
Честита титла на най-добрите от всички слабаци/или най-опитния/ в машинациите!!! :lol:

Върни се в “ЦСКА”