КБ Чавдар Етрополе - ЦСКА София FT 0:2
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: КБ Чавдар Етрополе - ЦСКА София
Можем да сме благодарни на БФС, че наказа Присо за 3 мача, даже трябваше 4, поне да е до края на сезона, тоест срещу шампионите да си е изиграл последния официален мач за нас, но и така става, хем ще можем да го изпратим подобаващо където и да отиде..
- Red Warrior
- Контакти:
Две победи освен, ако титаните не решат да играят ТОТО и да паднат в Етрополе. 

Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Според мен една разгромна и една трудна победа. Не знам коя ще е първата, а трудния мач може дори да не го спечелим.
Предпочитам в единия мач да паднем и ТИТАН-ите да изкарат някой лев от тоя мач, от колкото да продадат Саша/Платини или някой основен играч.
Предпочитам в единия мач да паднем и ТИТАН-ите да изкарат някой лев от тоя мач, от колкото да продадат Саша/Платини или някой основен играч.

- dreben23
- Контакти:
Ако победим с разлика в Етрополе, тотото на реванша е напълно възможно, защото ще поцъкат резервичките ни.

[offtopic]Станко дали ще вкара още един гол тая година, дай да посъветваме букитата да го включат в тиражите си, че коеф. ще са висооки!
[/offtopic]

[offtopic]Станко дали ще вкара още един гол тая година, дай да посъветваме букитата да го включат в тиражите си, че коеф. ще са висооки!

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
-
- Контакти:
Янис Зику написа:Според мен една разгромна и една трудна победа. Не знам коя ще е първата, а трудния мач може дори да не го спечелим.
До сега БФС ни е глобил с обща сума 31хил лв.-най-много от всички отбори.Сигурно
приходите от билети са по-малко.Изводът оставям на вас.
ЦСКА не би трябвало да има проблеми за класирането си на четвъртфиналите.
sandi74 написа:ЦСКА не би трябвало да има проблеми за класирането си на четвъртфиналите.
не бъдете толкова сигурни в победа и двата мача с разлика, да не стане симитли №2

п.п. Дано не подценят мача нашите. Стойчо все пак се е опарил 1 път, няма да допусне още един път да се опари

- blac_black_cat
- Контакти:
Ако не ги подценят тия нашите "звезди" резултата е 0:2 в Етрополе.
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея,
за ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея !
Емблемата ще браня дори с кръвта си
и в огъня ще влезна да пазя честта си !!!
ОООООО....ОООООО.....ООООО[/center]
за ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея !
Емблемата ще браня дори с кръвта си
и в огъня ще влезна да пазя честта си !!!
ОООООО....ОООООО.....ООООО[/center]
- dreben23
- Контакти:
"Доволен съм от това, което изтеглихме. Бях предвидил Мездра или Етрополе. Хубаво е, че наскоро премиерът беше в Етрополе. От една страна ще бъдем напрегнати, защото той ни предупреждава вече два-три пъти. От друга страна там е школата на Стоичков.
Интересува ме ЦСКА да играе по-добре и да видим някой кадър от нашите юноши в този град", коментира Пенев, а минута по-късно даде ново интервю, в което каза:
"Зависи как ще бъде климатът. Знаете, там е балканско место. Надявам се да посрещнем и видим хубавия град, който премиерът вчера откри.
Искаме да бъдем в Европа във футбола. Нека да се играят колкото се може повече мачове, до 20, 25 декември, а не да се гледа времето. Сега ще проверим дали има мъгла или дъжд", допълни Димитър Пенев.

***САМО ЦСКА!***
- CskaUl7rasB0ysS0f1a