Петко с плакати и 300 човека нищо не се постига, аз ще му покажа какво мисля за него и "партията" му, само да ми се отвори възможност за доходна и перспективна работа в някоя друга държава в Западна Европа.
Ако успееш да накараш тия мърди да излезнат малко на вън и да дойдат на мач, давай. Просто ни е такъв манталитета, когато отборът побеждава сме много, иначе сме си обичайните заподозрени.
Бойко Борисов-лъжец!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Червени_шампиони
- Контакти:
Re: Бойко Борисов-лъжец!
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
какво е обещал и свършил ББ ще му се отрази когато дойде време за гласуване . иначе, всеки разумен би знаел че няма как да очаква компания катогазпром да налива милиони в слабите български отбори. а относно това че били са избрали отбора от поляните край софия какво ви притеснява, примера с руската банка от лятото го помним, затвърждаване на етикета "евроидиот" и смачкани от нас в дербито. и абрамович нема ги спаси тея 

СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
- Red Warrior
- Контакти:
Вие не знаете ли, че ВТБ и Газпром цял живот си мечтаят да станат спонсори на Левски???? Чисто "съвпадение", е че едните дойдоха когато Бойко им подари на безценица Булгартабак, а другите като подписа договорът за изграждане на Южен поток. 

Последна промяна от Red Warrior на 15 ное 2012 16:36, променено общо 1 път.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
- mistreated
- Контакти:
Vincenzo написа:БОТЕВ 1912 написа:Да бе, точно Бойко ще каже на Газпром кой отбор да спонсорират
Те седят глупавите русначета и чакат Бойко да им каже какво да правят.![]()
![]()
![]()
Да, те умните русначета дойдоха само с мисълта да дават пари за Левски. Тцтц, бива бива наивни хора, ама вашето минава всякакви граници. От друга страна си извинен, ако си на 15 години. Просто ви е такова поколението.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
-
- Контакти:
Червени_шампиони написа:Петко с плакати и 300 човека нищо не се постига, аз ще му покажа какво мисля за него и "партията" му, само да ми се отвори възможност за доходна и перспективна работа в някоя друга държава в Западна Европа.
Ако успееш да накараш тия мърди да излезнат малко на вън и да дойдат на мач, давай. Просто ни е такъв манталитета, когато отборът побеждава сме много, иначе сме си обичайните заподозрени.
НАПЪЛНО ТЕ ПОДКРЕПЯМ ЧЕ ПУБЛИКАТА НИ Е ТАКАВА.Силна е само по форумите.
- Red Warrior
- Контакти:
navybg написа:dakata9 написа: За непросветения Борисов,Цървена Звезда не са си сменили цвета на екипите,но ГАЗПРОМ продължава да е спонсор !

Не ми се струва титулярния им екип да е син.

Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
"По-рано през годината Борисов имаше друга версия по въпроса. Пред представители на фенклуба на ЦСКА е заявил, че "ако влезе октомври "Южен поток" с 50:50 собственост на тръбите, най-титулуваният ни клуб е добре да получи спонсор".
"Вярно, че той (Милер) се интересуваше от "Левски", но "Левски" вече има спонсор, вече е късно. Октомври месец, живот и здраве, ще влязат в ЦСКА", каза тогава Борисов пред "Дарик".
"Вярно, че той (Милер) се интересуваше от "Левски", но "Левски" вече има спонсор, вече е късно. Октомври месец, живот и здраве, ще влязат в ЦСКА", каза тогава Борисов пред "Дарик".
Лошото в цялата история е следното - великия ни вожд не трябваше да приказва наляво и надясно , че Газпром щели да стават спонсор на ЦСКА - дума не трябваше да каже. Сега е нормално феновете на ЦСКА да недоволстват, въпреки че едва ли ББ е човека , който ще каже кой на кого да е спонсор. Що се отнася до това дали ББ наистина лъже - да лъже и то много милиони Българи го изпитват на гърба си всеки ден , а на тия дето го защитават само ще ги попитам : господа найвници ВИЕ вярвате ли му , че сме задминали Гърция и сме се изравнили с Испания ? - може, но само по прости политици на управление сме ги постигнали тия резултати, във всичко друго сме много много назад уважайми ББ. Ако не вярваш мини в провонцията и попитай народа той ще ти отговори подобаващо.
-
- Контакти:
Глупости...стига че ставаме смешни с тези конспирации....
- ralka_levskarka
- Контакти:
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:какво е обещал и свършил ББ ще му се отрази когато дойде време за гласуване . иначе, всеки разумен би знаел че няма как да очаква компания катогазпром да налива милиони в слабите български отбори. а относно това че били са избрали отбора от поляните край софия какво ви притеснява, примера с руската банка от лятото го помним, затвърждаване на етикета "евроидиот" и смачкани от нас в дербито. и абрамович нема ги спаси тея
Какво седиш в този форум, май ти трябва училище

Бойко Борисов е помогнал само на Левски? Марешки аз ли го доведох

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]