ЦСКА СОФИЯ /хокей/ - Левски София/хокей/ 21:3

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Re: ЦСКА СОФИЯ /хокей/ - Левски София/хокей/ 21:3

Мнениеот v.r.s. » 14 ное 2012 14:34

Важно е крайното класиране, а в него призовите три места и медали взимат всички отбори.
Иначе сериозно, помня когато отборите бяха 5-6 и интереса не беше малък. В Перник трибуните на хокейната площадка се пълнеха и атмосферата беше доста добра, дори имаше и международен турнир.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 14 ное 2012 14:51

Прибавете го тоя резултат във футболната статистика, та поне малко да си подобрите баланса срещу Левски.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
blue SASHO77
Контакти:

Мнениеот blue SASHO77 » 14 ное 2012 15:03

donpacko написа:
blue SASHO77 написа:
donpacko написа:То сме имали и федерация по хокей ли.Пак излишни манги на вятъра.

Мнооооого тъп пост, мноооого!!!!

Само не знам какво му тъпото на поста ми.Аз специално не съм чул някога за някакъв частичен успех по хокей на наш отбор през последните 20 години да го речем.

3-ти на световното миналата година в нашата група за мъже,ЖЕНИ!!!Международната федерация по хокей на лед гласува всяка година доверие на страната ни като ни позволява да организираме световни първенства в София(то другаде няма и къде де) за всички възрастови групи!!! За успехите на юношите ни няма смисъл да ти пиша. Просто преди да пишете глупости, вземете отворете гугъла или се информирайте по други начини!!
САМО ЛЕВСКИ

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 14 ное 2012 15:13

Левски и Цска имали и отбори по хокей на лед. :o :shock: :o Научих нещо ново днес. :)

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 14 ное 2012 15:13

blue SASHO77 написа:
3-ти на световното миналата година в нашата група за мъже,ЖЕНИ!!!Международната федерация по хокей на лед гласува всяка година доверие на страната ни като ни позволява да организираме световни първенства в София(то другаде няма и къде де) за всички възрастови групи!!! За успехите на юношите ни няма смисъл да ти пиша. Просто преди да пишете глупости, вземете отворете гугъла или се информирайте по други начини!!

Световно първенство в най-ниската дивизия, общо взето 9-та глуха.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 14 ное 2012 15:14

Видях великите успехи.Видях победи над САЩ,Канада,Русия,Чехия да не изброявам и други държави,щом имаме само едно класиране на зимни олимпийски игри и то когато съм бил сигурно още във мръсните сънища на баща ми,не знам кое е успех.Само не можах да видя хубаво юноши или мъже са победили ЮАР и Нова Зеландия.

Потребителски аватар
matador
Контакти:

Мнениеот matador » 14 ное 2012 15:23

donpacko написа:Видях великите успехи.Видях победи над САЩ,Канада,Русия,Чехия да не изброявам и други държави,щом имаме само едно класиране на зимни олимпийски игри и то когато съм бил сигурно още във мръсните сънища на баща ми,не знам кое е успех.Само не можах да видя хубаво юноши или мъже са победили ЮАР и Нова Зеландия.

Ти нормален си ли как исках да бие САЩ,Канада,Русия,Чехия като в България има една зала за хокей сигурно само в Чехия има над 1000 зали да не говорим за САЩ,Канада и Русия и в тия държави Хокея и по важен спорт от Футбола и се дават много пари а в България е на аматьорско ниво.

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 14 ное 2012 15:33

Матадор моя пост е отговор на Сашо.Аз не знаех,че имаме федерация по хокей камо ли нещо друго.Сашо написа,че сме имали успехи но един колега както писа малко по горе,във девета глуха са тия успехи.Някой беше писал също,че били три отбора по хокей,чудно ми е как има въобще такъв спорт.Не знам колко епопулярен,но ако се пълни тая единствена зала до дупка тогава има нужда от тоя спорт,но ако ходят по 500 човека по добре закривай всичко и насочвай мангите към някой друг спорт.Така е и със много спортове които уж практикуваме.

Потребителски аватар
matador
Контакти:

Мнениеот matador » 14 ное 2012 15:45

donpacko написа:Матадор моя пост е отговор на Сашо.Аз не знаех,че имаме федерация по хокей камо ли нещо друго.Сашо написа,че сме имали успехи но един колега както писа малко по горе,във девета глуха са тия успехи.Някой беше писал също,че били три отбора по хокей,чудно ми е как има въобще такъв спорт.Не знам колко епопулярен,но ако се пълни тая единствена зала до дупка тогава има нужда от тоя спорт,но ако ходят по 500 човека по добре закривай всичко и насочвай мангите към някой друг спорт.Така е и със много спортове които уж практикуваме.

Еми това си е успех като се има на предвид какво е положението.Аз не разбирам хокея е много интересен спорт и защо в България не е популярен, И доста отбори от А група трудно събират 500 човека.

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 14 ное 2012 16:03

има много спортове от които се интересуват 100 тина човека у нас и тоя е един от тях, но нали е олимпийски спорт и има едни пари

Върни се в “ЦСКА”