Наистина ли ритника означава побутване с крак

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Stanimir-74

Re: Наистина ли ритника означава побутване с крак

Мнениеот Stanimir-74 » 14 ное 2012 09:06

Apostola написа:НЕ, НЕ ОЗНАЧАВА, господин Автор! И ще ти кажа защо! Защото, ако Илиев го беше измаал с ИСТИНСКИ РИТНИК, тоя Маринов надали щеше да си доиграе мача до края. Нека да уточня, че в никакъв случай не толерирам или не защитавам постъпката на Илиев, защото би трябвало като професионален футболист, такива случки, които са неибежни в една среща, да не водят до такива изблици в него. Разбираемо е напрежението, под което е поставен, имайки предвид не толкова стабилната защита пред себе си, а и факта, че от няколко мача играе на инжекции заради контузията си. Грешка на Илиян е, че не го остави да почива срещу Враца и грешка на вратаря е реакцията му с прословутите "ритници". Обаче да ми излизат с номерата за истинските ритници е просто смешно и (както обичат да се изразяват всики в тая сфера) ПАК КАЗВАМ - реално ритници НЯМА. Бутане - да, РИТНИЦИ - в никакъв случай.
Между другото абсолютно съгласен съм с наказанието, което е получил Илиев от ДК. Заслужено и точно определено, имайки предвид казаното от Кучев. Всичко друго са червени спекулации.

За съжаление не е измислен още уред, наречен ШУТОМЕР. Нито пък понятия "истински ритници"и "истински шамари". Пък и не е нужно, защото в правилника пише, че всяко посягане се наказва без да е упомената силата.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 14 ное 2012 09:12

Авторчето, ела да те ритна па белким разбереш ква е разликата :mrgreen: Сега пусни и тема защо не наказаха по видеозапис и Бандаловски за душенето на Йорданов. Ама сигурно нема да искаш, че ще ти е неудобно :mrgreen:

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Мнениеот Yoda » 14 ное 2012 09:14

И слепите виждат , че това си беше докосване с крак, без да има сила. Т.е. не е никакъв ритник. Само слепите духом не го виждат :) :) :) Червеното ДК обаче взе решение в полза лудогорец - сателитното отборче на цска. Останалите коментари са плюнки и сълзи. Пазете си ги за зимната пауза на шампионата, когато цирка със пари, трансфери и клубни неуредици ще се развихри отново за кеф на всички останали фенове.Наследниците на партизанският отряд "Чавдар" и другаря Добри Джуров нямат моралното право да коментират ФК"ЛЕВСКИ". Гледайте си вашето четирибуквие, вече изпразнено от смисъл и съдържание / централен спортен клуб на .....ха ха ха от къде на къде !!!!!!!!!!!!!! Футболен клуб носещ името на държавно учреждение/ :) :) :)
Последна промяна от Yoda на 14 ное 2012 09:16, променено общо 1 път.
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

Потребителски аватар
Apostola
Контакти:

Мнениеот Apostola » 14 ное 2012 09:14

Stanimir-74 написа:
Apostola написа:НЕ, НЕ ОЗНАЧАВА, господин Автор! И ще ти кажа защо! Защото, ако Илиев го беше измаал с ИСТИНСКИ РИТНИК, тоя Маринов надали щеше да си доиграе мача до края. Нека да уточня, че в никакъв случай не толерирам или не защитавам постъпката на Илиев, защото би трябвало като професионален футболист, такива случки, които са неибежни в една среща, да не водят до такива изблици в него. Разбираемо е напрежението, под което е поставен, имайки предвид не толкова стабилната защита пред себе си, а и факта, че от няколко мача играе на инжекции заради контузията си. Грешка на Илиян е, че не го остави да почива срещу Враца и грешка на вратаря е реакцията му с прословутите "ритници". Обаче да ми излизат с номерата за истинските ритници е просто смешно и (както обичат да се изразяват всики в тая сфера) ПАК КАЗВАМ - реално ритници НЯМА. Бутане - да, РИТНИЦИ - в никакъв случай.
Между другото абсолютно съгласен съм с наказанието, което е получил Илиев от ДК. Заслужено и точно определено, имайки предвид казаното от Кучев. Всичко друго са червени спекулации.

За съжаление не е измислен още уред, наречен ШУТОМЕР. Нито пък понятия "истински ритници"и "истински шамари". Пък и не е нужно, защото в правилника пише, че всяко посягане се наказва без да е упомената силата.

Съгласен съм за това, какво пише в правилника и, ако правилно прочетеш какво съм написал, съм съгласен и с наказанието. Тук ме дразни факта, че ако четеш само медийното отразяване, ще си помислиш, че не Илиев, ми Чък Норис е бил на вратата срещу Враца. Ами айде малко обективност де, гледайте реално на нещата. Не мисля, че е необходим ШУТОМЕР за който и да е било средностатистически среднообразован и некрайнонаквасен българин за да прецени какво е ритник и какво е бутане с крак. Шутове НЯМА. Кой каквито води от кладенци да ми носи.
Дела трябват,а не думи!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 14 ное 2012 09:16

Някъде в темата да съм упрекнал в нещо отборът на Левски,само си направих труда да Ви извадя цитати от изказвания на Кучев,председателя на ДК към БФС,и всеки нормален човек ще разбере че когато стане дума за Левски коленете му започват да омекват.Не е проблема дали щяха да накажат Илиев или не,но след като си председател на ДК излез и открито казвай нещата такива каквито са,а не мънкай.Защо не смееш да кажеш че вратарят на Левски при спряла игра ритна няколко пъти падналия играч на Ботев Вр.,а не го "побутна" с крак.Защо като може Левски да е наказан да играе на празен стадион,защото правилника позволявал,никой друг отбор в България не е наказван по този член от правилника при лишаване от домакинство,или може би този параграф от правилника е написан само за Левски.Като не позволяваш на играчите на ЦСКА да играят,заради допинг скандала излез и се мотивирай,а не да увърташ две седмици,ама ЦСКА не са страна в спора,комисията нямаше кворум и след две седмици на увъртания да кажеш,ама те имаха право да играят,защо не са играли не знам.Колкото до това за което се хванахте всички,поведението на Бандаловски,ами той си е ваш юноша,манталитета му е левскарски и не се правете че не забелязвате че при спречкването с Йорданов,саморазправата я търсеше синият футболист,и не Йорданов бе потърпевш при острото влизане на Бандаловски,за да кажем че е провокиран.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

БАЙ ШНУР
Контакти:

Мнениеот БАЙ ШНУР » 14 ное 2012 09:23

peliforewer написа:Някъде в темата да съм упрекнал в нещо отборът на Левски,само си направих труда да Ви извадя цитати от изказвания на Кучев,председателя на ДК към БФС,и всеки нормален човек ще разбере че когато стане дума за Левски коленете му започват да омекват.Не е проблема дали щяха да накажат Илиев или не,но след като си председател на ДК излез и открито казвай нещата такива каквито са,а не мънкай.Защо не смееш да кажеш че вратарят на Левски при спряла игра ритна няколко пъти падналия играч на Ботев Вр.,а не го "побутна" с крак.Защо като може Левски да е наказан да играе на празен стадион,защото правилника позволявал,никой друг отбор в България не е наказван по този член от правилника при лишаване от домакинство,или може би този параграф от правилника е написан само за Левски.Като не позволяваш на играчите на ЦСКА да играят,заради допинг скандала излез и се мотивирай,а не да увърташ две седмици,ама ЦСКА не са страна в спора,комисията нямаше кворум и след две седмици на увъртания да кажеш,ама те имаха право да играят,защо не са играли не знам.Колкото до това за което се хванахте всички,поведението на Бандаловски,ами той си е ваш юноша,манталитета му е левскарски и не се правете че не забелязвате че при спречкването с Йорданов,саморазправата я търсеше синият футболист,и не Йорданов бе потърпевш при острото влизане на Бандаловски,за да кажем че е провокиран.

Не мрънкай а кажи точно и ясно трябваше ли да накажат Бандаловски или не и трябваше ли на черния в Разград да му покажат червен картон още първото полувреме

Потребителски аватар
Apostola
Контакти:

Мнениеот Apostola » 14 ное 2012 09:26

peliforewer написа:Някъде в темата да съм упрекнал в нещо отборът на Левски,само си направих труда да Ви извадя цитати от изказвания на Кучев,председателя на ДК към БФС,и всеки нормален човек ще разбере че когато стане дума за Левски коленете му започват да омекват.Не е проблема дали щяха да накажат Илиев или не,но след като си председател на ДК излез и открито казвай нещата такива каквито са,а не мънкай.Защо не смееш да кажеш че вратарят на Левски при спряла игра ритна няколко пъти падналия играч на Ботев Вр.,а не го "побутна" с крак.Защо като може Левски да е наказан да играе на празен стадион,защото правилника позволявал,никой друг отбор в България не е наказван по този член от правилника при лишаване от домакинство,или може би този параграф от правилника е написан само за Левски.Като не позволяваш на играчите на ЦСКА да играят,заради допинг скандала излез и се мотивирай,а не да увърташ две седмици,ама ЦСКА не са страна в спора,комисията нямаше кворум и след две седмици на увъртания да кажеш,ама те имаха право да играят,защо не са играли не знам.Колкото до това за което се хванахте всички,поведението на Бандаловски,ами той си е ваш юноша,манталитета му е левскарски и не се правете че не забелязвате че при спречкването с Йорданов,саморазправата я търсеше синият футболист,и не Йорданов бе потърпевш при острото влизане на Бандаловски,за да кажем че е провокиран.

:) Това ти е изказването за седмицата да знаеш! Нямам намерение да си хабя думите повече по тая тема, само ще ти стоваря един камион с (facepalm)...
Дела трябват,а не думи!

Потребителски аватар
talpata
Контакти:

Мнениеот talpata » 14 ное 2012 09:31

от Apostola на 14 Ное 2012 10:14

Stanimir-74 написа:

Съгласен съм за това, какво пише в правилника и, ако правилно прочетеш какво съм написал, съм съгласен и с наказанието. Тук ме дразни факта, че ако четеш само медийното отразяване, ще си помислиш, че не Илиев, ми Чък Норис е бил на вратата срещу Враца. Ами айде малко обективност де, гледайте реално на нещата. Не мисля, че е необходим ШУТОМЕР за който и да е било средностатистически среднообразован и некрайнонаквасен българин за да прецени какво е ритник и какво е бутане с крак. Шутове НЯМА. Кой каквито води от кладенци да ми носи.

Само Пл.Илиев може да победи Чък Норис,както само една черна нинджа може да победи друга черна нинджа. :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Apostola
Контакти:

Мнениеот Apostola » 14 ное 2012 09:36

talpata написа:
от Apostola на 14 Ное 2012 10:14

Stanimir-74 написа:

Само Пл.Илиев може да победи Чък Норис,както само една черна нинджа може да победи друга черна нинджа. :lol: :lol: :lol:

:D Ами то тоя незнайния от Враца си влезе баш като дедо ти Чък!
Дела трябват,а не думи!

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 14 ное 2012 09:46

Левскарите от десет кладенеца вода вадят само и само да оправдаят келемето Илиев... Засрамете се бе - през цялата ви нова история ви бутат ли бутат!
YA GUNNERS YA

Върни се в “ЦСКА”