Бойко Борисов за ЦСКА-лъжец!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Re: Бойко Борисов за ЦСКА-лъжец!

Мнениеот terata » 06 ное 2012 08:27

Верно Б.Б е лъжец, просто защото скри истинската причина поради, която Газпром не искат да влязат в ЦСКА ;) Че кой ще спонсорира подобен отбор с такива крадливи собственици. Ама нищо, замазаха ви очите с някоя и друга уредена победа и вие пак си затрайкахте. Сега пак Б.Б "синьото" БФС, пуфа муфа у фуфа са ви виновни. Директивата втора част е вече в действие :)

[offtopic]Шивач, кво стана уа? Ицето, Газпром кога? За пореден път се показа, като голям "капацитет"[/offtopic]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 06 ное 2012 08:52

terata написа:Верно Б.Б е лъжец, просто защото скри истинската причина поради, която Газпром не искат да влязат в ЦСКА ;) Че кой ще спонсорира подобен отбор с такива крадливи собственици.

Това е пълна глупост. На всеки е ясно, че ако изобщо някога Газпром можеше да влязат в ЦСКА, то те щяха да сложат свои хора начело на отбора, които нямаше да го крадат или поне нямаше да крадат техните пари. Не беше ли същата ситуация с вас и ВТБ? Тоньо на кой е човек? Да не би Батков да ти го избра?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

venger
Контакти:

Мнениеот venger » 06 ное 2012 08:55

amoros написа:От цялата работа най-много ми хареса държанието на Кубрат Пулев.Без изобщо да се подмазва на Бойко той му заяви България не е само София и време е да се помисли и за хората.Борис Касабов го гледаше като предан дакел, а Ники нещо пелтечеше ами те и Цървена Звезда са с червени екипи .ЦСКА ще го има винаги,хубавото е че при солиден инвеститор няма да има нужда всяка година да се разпродават най-добрите играчи и да се почва от нулата.

Б.Б. точно такова поведение уважава. Трябва да не спориш, а само да кимаш, той може да каже, че утре няма да съмне, ти само кимаш и се съгласяваш.
Но най- лошото е, че и много хора тук също кимат и се съгласяват- и с добри чувства към Б, и с лоши. Май неговото "аз ще направя, аз няма да направя, аз ще дам, аз няма да дам" действа и всички му вярват. Ако той каже нещо, то става, ако не каже- не става.
Само да не ми цитирате как помогнал на Левски. Как не разбрахте, че този свят се управлява от пари и интереси на едно малцинство, постоянно повтарящо на мнозонството, че такъв е животът и трябва да се примирим с него? Ето това е цялата конспирация.
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 06 ное 2012 09:02

mistreated написа:
terata написа:Верно Б.Б е лъжец, просто защото скри истинската причина поради, която Газпром не искат да влязат в ЦСКА ;) Че кой ще спонсорира подобен отбор с такива крадливи собственици.

Това е пълна глупост. На всеки е ясно, че ако изобщо някога Газпром можеше да влязат в ЦСКА, то те щяха да сложат свои хора начело на отбора, които нямаше да го крадат или поне нямаше да крадат техните пари. Не беше ли същата ситуация с вас и ВТБ? Тоньо на кой е човек? Да не би Батков да ти го избра?

Газпром щели да сложат свой човек начело на отбора? То хубуу, лошо нема, а и е логично. Ама ти питаш ли ваште "титанични" собственици, дали са съгласни на тоя вариант?
[offtopic]И стига сте си въобразявали, че Б.Б е вкарал ВТБ в Левски :)[/offtopic]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 06 ное 2012 09:08

terata написа:
mistreated написа:

Газпром щели да сложат свой човек начело на отбора? То хубуу, лошо нема, а и е логично. Ама ти питаш ли ваште "титанични" собственици, дали са съгласни на тоя вариант?
[offtopic]И стига сте си въобразявали, че Б.Б е вкарал ВТБ в Левски :)[/offtopic]

Нали помниш, че условието за Газпром беше Титан да ги няма, а сделката с ЦСКА Възраждане да се осъществи? Дали действително е било така или не, не знам. Поне е сигурно, че с Титан начело Газпром няма как да дойде.
[offtopic]Имам ясни спомени как лично Бойко се хвалеше, че ви е намерил тоя спонсор и то само 1 седмица след като Батков му се оплака, че касата ви е празна.[/offtopic]
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

venger
Контакти:

Мнениеот venger » 06 ное 2012 09:11

Някой може ли да каже какво стана с "ЦСКА Възраждане"?
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 06 ное 2012 09:12

terata написа:[offtopic]И стига сте си въобразявали, че Б.Б е вкарал ВТБ в Левски :)[/offtopic]

[offtopic]Ние дали си въобразяваме нещо или не, не знам. Аз помня как издигнахте плакати "Благодарим ти Бойко!" Интересно за какво бяха тези плакати...[/offtopic]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 06 ное 2012 09:14

venger написа:Някой може ли да каже какво стана с "ЦСКА Възраждане"?

Версията е, че чакат края на ноември, когато има...обещание(да го наречем) от Титан, че ще изчистят всички дългове и след това каквото маса...исках да кажа каквото сабя покаже.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 06 ное 2012 09:15

venger написа:Някой може ли да каже какво стана с "ЦСКА Възраждане"?

Стана това, което и се очакваше. Вдигна се една патардия, колкото да дадат някаква надежда на феновете на ЦСКА, че нещо може и да се оправи. Надежда, че най-после Титаните ще бъдат изритани от нашия клуб. Когато се поуспокоиха нещата всичко затихна. Бяха обявени някакви дати за изчистване на дълговете и търсенето на нов собственик. Датите минаха и излезе Б.Б. и каза, че ЦСКА няма да има нов собственик и спонсор. Лъжи, лъжи и след лъжите пак лъжи.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 06 ное 2012 09:16

vaskonti написа:Нали помниш, че условието за Газпром беше Титан да ги няма, а сделката с ЦСКА Възраждане да се осъществи? Дали действително е било така или не, не знам. Поне е сигурно, че с Титан начело Газпром няма как да дойде.
[offtopic]Имам ясни спомени как лично Бойко се хвалеше, че ви е намерил тоя спонсор и то само 1 седмица след като Батков му се оплака, че касата ви е празна.[/offtopic]

Е нали тва и аз казвам. Просто докато боклуците са в ЦСКА няма да дойде стабилен спонсор в отбора ви.
[offtopic]Васко, при все че имаме различия си умно момче. Наистина ли вярваш на думите на Б.Б? Щото аз не. Всичко беше замазване на очите на хората и да се покаже колко е велик[/offtopic]

Върни се в “ЦСКА”