11 кръг ЦСКА София - Монтана |4.11|
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: 11 кръг ЦСКА София - Монтана |4.11|
4:0, сините падат от Миньор и се надяваме да зимуваме на второ място.
3:0
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

- Jorkorazporko
terata написа:Ако мача се играе и съдиите не помагат на красноармейците мача е равен или двойка.
Те съдиите така ни помагат, че вчера подариха Х на Ботев, а миналата седмица спасиха Левски от резила на десетилетието! Иначе сте ми адски забавни с безочливите си коментари!
- ralka_levskarka
- Контакти:
skank написа:4:0, сините падат от Миньор и се надяваме да зимуваме на второ място.
Разликата в момента е 7 точки, а след Миньор на Герена гостуват Ботев Враца и Етър. Остава мача в Разград и със Славия, който за мен не е гостуване. Много трудно ми изглежда да зимувате на второ място.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
-
BRF написа:Чиста победа с 4-5 гола!До края на полусезона,трябва да сме безгрешни!
Едва ли ще сте безгрешни, защото само след два кръга отивате на дружелюбния и приветлив стадион "Тича" във Варна, където нямате победа вече колко....5-6 години?

-
ralka_levskarka написа:skank написа:4:0, сините падат от Миньор и се надяваме да зимуваме на второ място.
Разликата в момента е 7 точки, а след Миньор на Герена гостуват Ботев Враца и Етър. Остава мача в Разград и със Славия, който за мен не е гостуване. Много трудно ми изглежда да зимувате на второ място.
на мен ми изглежда много трудно Левски да падне от Миньор, но блаженни са вярващите

ralka_levskarka написа:skank написа:4:0, сините падат от Миньор и се надяваме да зимуваме на второ място.
Я кажи какви са гостуванията ви през пролетта?

[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
СИН_ИМПЕРАТОР написа:BRF написа:Чиста победа с 4-5 гола!До края на полусезона,трябва да сме безгрешни!
Едва ли ще сте безгрешни, защото само след два кръга отивате на дружелюбния и приветлив стадион "Тича" във Варна, където нямате победа вече колко....5-6 години?
След един кръг!Писал съм трябва,а не че ще сме безгрешни!В момента Черно море не е много във форма и се надявам да ги бием!
- ralka_levskarka
- Контакти:
vaskonti написа:ralka_levskarka написа:skank написа:4:0, сините падат от Миньор и се надяваме да зимуваме на второ място.
Я кажи какви са гостуванията ви през пролетта?
Кой говори за пролетта бе Васко? Той казва ще зимуваме
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]