Бойко Борисов:,,ЦСКА е най-елитният клуб"

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Аз_съм_Спас

Re: Бойко Борисов:,,ЦСКА е най-елитният клуб"

Мнениеот Аз_съм_Спас » 18 авг 2012 11:58

Боко да си прави сметката- при нито едно правителство не се е случвало, Левски да не спечели нито една титла.Не сме ли шампиони тоя сезон- пърта и да заминава, аааайде де! :lol: :lol:

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 18 авг 2012 12:29

amoros написа:ЦСКА е марка популярна като кока кола и тем подобни известна в цял свят.Супер ще е ако има и подходящо финансиране.

:o Тц , мисля даже че кока-кола не е толкова популярна като ЦСКА.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 18 авг 2012 12:31

Няма такова нещо "най-елитен"! Както няма и "най-чудесен". Само неграмотник може да каже подобно словосъчетание.
Имаме десетина елитни отбори, от тях някои се отливат с по-висока класа, други с по-ниска. Класата на ЦСКА в момента е далеч от върха.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 18 авг 2012 12:47

Бойко, Бойко с тия подмазвания няма да ми спечелиш гласа, искам Газпром и стабилен собственик на моя отбор, след това ще си помисля :!:

gonzales12
Контакти:

Мнениеот gonzales12 » 18 авг 2012 13:02

Бойко Борисов е гадна мутра и голям мафиот.Където е минал, трева не никне.
Сега флиртува с феновете на ЦСКА за да ги излъже да гласуват за него и да може да продължи с ограбването на България.Така прилъга левскари, локомотивци и др.Не е работа на мутрата да налива държавни средства във фалирали частни, собственост на други мутри клубове.
Левскар съм, срам ме е че тая мутра е от моя отбор.
По-добре чист от мутри аматьорски футбол, отколкото това бандитско смешно първенство.
Лошото е, че си хранят журналистите, които отразяват футбола и истината остава скрита.Добър пример за храненици на мутрите е Спортно Шоу ГОНГ, едно уважавано и обичано в миналото предаване.

Потребителски аватар
THE RED SNAKE
Контакти:

Мнениеот THE RED SNAKE » 18 авг 2012 13:21

sneludik написа: :lol: :lol: :lol: Ако това е ЕЛИТА на БГ футбола,жална ни майка.

Това е елита, братле, колкото и да не ти харесва е така ;) ! Няма да ти изброявам успехите, които сме постигнали ;) ! При изиграни над 200 мача в Европа понякога се случват и издънки като последната! Още сте зелени и много хляб има още да изядете, докато се доближите до това, което е постигнал ЦСКА! При всеки отбор има сътресения, което е напълно нормално! Най-лесно е когато отбора върви, да се тупаш в гърдите, че си фен и да злорадстваш, когато другите отбори имат проблеми! Да ЦСКА има такива в момента, огъва се, но няма да се пречупи и ще оцелее ;) ! Ще ми е интересно да видя какво ще стане с твоя отбор, когато се получи проблем от подобно естество, което неизбежно ще се случи, както се случва с всички отбори! Дано оцелеете ;) !

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 18 авг 2012 13:22

Само се чуда на акъла на някой червени как коментирате колко велики сте след като не сте били родени бре и не сте виждали повече от 4-5 мача на сезон на Цска в Европа :o

Потребителски аватар
THE RED SNAKE
Контакти:

Мнениеот THE RED SNAKE » 18 авг 2012 13:25

AN71 написа:змийчо и ти колко от тия 200 мача си гледал бре :) :) :) :) :) :) :)

Брой от 1982 година до сега, пич ;) !

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 18 авг 2012 13:33

И по чия заръка ГАЗПРОМ от Москва ще спонсорира цска? Нали Левски беше отбора на властта??
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 18 авг 2012 13:34

Бойко Борисов може да е всякакъв, но едно не може да му се отрече, човекът е обективен.

Не мога да разбера защо една общоизвестна истина изречена публично предизвика такава реакция сред привържениците на един квартален софийски отбор.Разбираемо е вашето озлобление, че вече не сте единствените привелигировани.Зимата като лапахте кюфтетата на болшевишката банка и на Пепси ни ривахте , а сега като чухте за Газпром продънихте земята .

Върни се в “ЦСКА”