Кандидатите за нови спонсори на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Обявяват днес кандидатите за нови спонсори на ЦСКА

Мнениеот milen.hristov » 08 авг 2012 12:52

magga написа:Няма лошо, ама 5 милиона ми е много съмнителна цифра ... кой ще дава такива пари за тоя футбол, който се практикува ... и в Левски уж се наливат пари от руснаци, ама нещо резултати няма :roll: така че в България не е до пари за разлика от всички останали държави

Защото не е важно колко пари ги даваш а на кого, за да рабоси с тях

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 08 авг 2012 12:53

Много приказки, дано нещата станат по-добри в бъдеще, да имаме честни собственици с червено сърце, да имаме стадион, да имаме бази и да имаме стабилни спонсори.

Това ми е мечтата за бъдещето на нашия отбор.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 08 авг 2012 12:55

W84me написа:
Teo написа:
stannn написа:Чакам да видя списъка с фирми. Тия които сега са на тая пресконференция са с извинение циркаджии. Никой от тия няма пари да издържа отбора.

9 фирми, е.бах ако не може да ни издържат до зимата... като ни вземе Газпром след това проблеми няма да имаме.

:cry: :cry: :cry: Ама вие сериозно вярвате на Мухобойко, а? :mrgreen:

До момента с нищо не е поаказал защо да не му вярваме.

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 08 авг 2012 12:59

Ех Милене,сега пак ще те обвинят ,че не си "левскар" щом не мразиш и не си винаги против "червените" .
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 08 авг 2012 13:12

Дори и там е имало хора,които много повече разбират от футбол,резултатите на ЦСКА и Левски в ЕКТ от тогава го доказват. :mrgreen:

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 08 авг 2012 13:13

Тия фирми са поставили условие , а то е Х.Стоичков да кацне на армията. Смятате ли , че той ще напусне литекс ? Аз съм сигурен , че Стоичков няма да направи тази глупост.

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 08 авг 2012 13:15

sirius123 написа:Тия фирми са поставили условие , а то е Х.Стоичков да кацне на армията. Смятате ли , че той ще напусне литекс ? Аз съм сигурен , че Стоичков няма да направи тази глупост.

И кое му е глупостта ? Мале,какви хора пишат в тоя форум..
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 08 авг 2012 13:17

percival написа:Ех Милене,сега пак ще те обвинят ,че не си "левскар" щом не мразиш и не си винаги против "червените" .

Нека ме обвинят, че искам да имаме 10 що годе силни клуба, които да бъдат А групата ни, няма да е нормално ЦСКА и Левски да не са от тях. Силен ЦСКА, означава и Силен Левски, и обратното

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 08 авг 2012 13:21

sirius123 написа:Тия фирми са поставили условие , а то е Х.Стоичков да кацне на армията. Смятате ли , че той ще напусне литекс ? Аз съм сигурен , че Стоичков няма да направи тази глупост.

Може и да си прав, но се по-сериозно започва да се говори, че Стоилов поема Литекс

Потребителски аватар
damageplan
Контакти:

Мнениеот damageplan » 08 авг 2012 13:21

"БЕЛЛА" (хранителна индустрия)
"Интерпром" (строителна компания)
"Каро трейдинг" (строителна компания)
"Понс холдинг" (строителна индустрия)
"Сиамед" (строителство и инвестиции)
Изба "Тера Тангра" (винарство)
"Централ ООД" (хотелиерство)
GP Group (строителство и инвестиции)
TLG (търговия). :arrow: Общият оборот на тези фирми е по-малък от годишната печалба на " Асарел-Медет" ,добре че "гърнетата" са се представили на срещата с изпълнителния директор на компанията като типични дребни пернишки мошенници , та сделката не се получи .
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"

Върни се в “ЦСКА”