Кандидатът за шеф на ЦСКА: "Титан" се отметна от уговорката

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
stefani

Re: Кандидатът за шеф на ЦСКА: "Титан" се отметна от уговорката

Мнениеот stefani » 07 авг 2012 17:19

Абе вие още ли мислите да ходите на мачове ? Хайде наша двортая срещу ваша сборная от А група :lol: :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

vista
Контакти:

Мнениеот vista » 07 авг 2012 20:41

Не ме е яд на платените суфльори медии и запалянковци, те правят всичко съзнателно, яд ме е на обикновените запалянковци,които не виждат, че "загрижени за ЦСКА" искат да вземат ЦСКА АД и то без пари, а догодина ако е истина за Газпром да си осребрят подобаващо дяловете, тази година ще искарат някакси. Догодина има избори,неизвестността е голяма и всеки иска да се уреди още сега и ако може без пари и то на място,което е престижно, постоянно пред телевизионните екрани. Титан, колкото и да не са компетентни в футбола, все пак се стараят и изчистват нещата, а новите лапачи..? Защо никой не се замисли сащо Титан нямат пари, а имат такъв дохооносен бизнес? Защото общините не си плащат, дали нарочно или не незнам...Може много да се пише на тази тема, не бъдете наивни и късогледи. Аз съм един обикновен запалянко от ЦСКА.

vista
Контакти:

Мнениеот vista » 07 авг 2012 20:49

току що видях една статия, според мен реална.За първи път един журналист да пише реално: http://football.sportal.bg/news.php?news=379686

TheOnly1
Контакти:

Мнениеот TheOnly1 » 07 авг 2012 22:02

Общините нямат пари. Кметът на Бургас се опита да посредничи за Платини и Анисе, защото има да дава милиони на Титан, а има да взема доста пари от Черноморец.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 07 авг 2012 23:41

vista написа:току що видях една статия, според мен реална.За първи път един журналист да пише реално: http://football.sportal.bg/news.php?news=379686

Страхотна статия,на "Армията всичко е точно и спокойно". ;)

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 07 авг 2012 23:55

TheOnly1 написа:Общините нямат пари. Кметът на Бургас се опита да посредничи за Платини и Анисе, защото има да дава милиони на Титан, а има да взема доста пари от Черноморец.

да, очаквам Черноморец да си оттеглят жалбата. Пълни глупости

TheOnly1
Контакти:

Мнениеот TheOnly1 » 08 авг 2012 00:28

Не. Събев е отказал сделката, защото е щял да вземе 0 лв след прихващането на дълговете на Черноморец към общината от тези на общината към Титан. Събев реално източва общината. Тя е акционер в клуба и затова не го натиска за дълговете. Реално лиценз за Ч-ц нямаше да ина, ако не им бяха разсрочили дългговете към общината. Това самият Киряков си го каза.

Върни се в “ЦСКА”