k_oleto написа:и аз не го разбирам това със заплатите. Ако аз се бъхтя по 24 часа на ден /бачкане на две работи/ - незнам дали ще изскарам и 1 500 евро., при все това, че съм с висше образование и не се имам за тъп. Добре......айде футбол се практикува от към 16-17г. до 32-33г., и затова по-високи заплати. Ама.........нали след 33г. тия стават като мен - сиреч излизат на пазара на труда. Никой няма да им отнеме правото да работят нали ? С две думи - имат предимство и то доста по-голямо от моето. До 33г. са бачкали за по 7-8 хил евро, а аз за 1000 евро. На 33г. /сега съм на 29/ пак ще си взимам тия пари, ама нема да имам нищо спестено, а тия младежи за 15г. /най-малко/ във футбола ще могат да ме купят и да ме продадат пет пъти.
Разбирам....да има футбол в тях. Да играят финали, да славят България - да вдъхват респект и да амбицират децата да ходят в спортните площадки, че да тренират и да станат като тях..........уви НЕ! По-скоро ще хвърлят един гюбек в диското, ще метнат една бутилка пиене и после ще реват в съблеканята, че съдията ги порязал. Добро са играли, али са немали шансо
+ 1000000