(ЛЕ) ЦСКА - Мура - 1:1 FT (0:0)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: (ЛЕ) ЦСКА - Мура 26.07.12 ; 20:00ч.
Ние се смяхме, ама наистина останахме само със Станко в атака. 

Пожелавам ви успех ! Най-вероятно ще е мъка пред гола, но все ще намерите някой футболист, който да я до вкара на фафлите. 

[center]1914[/center]
силно се надявам на един Х ,нещо от рода на 1:1 или 2:2 макар да не виждам как червендалестите ще вкарат 2 гола ,така че по-скоро 1:1
А бе ше ги отсраним бе, кфо се плашите от тия фафли. 2:0, всички на стадиона!!!
Сектор Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
Искат ли да продължат, ще трябва да направят поне 1 атака, за разлика от мача в Словения.
Проблема вчера беше ясен - като не нападат не могат бековете да подхващат остри атаки, а тактиката на Младенов новия сезон ще е точно такава - атака през крилата и навлизане на бековете в полето на противника. За головете, не ги мислете. Саша и Карачанаков този път трябва да са титуляри, задължително.
Проблема вчера беше ясен - като не нападат не могат бековете да подхващат остри атаки, а тактиката на Младенов новия сезон ще е точно такава - атака през крилата и навлизане на бековете в полето на противника. За головете, не ги мислете. Саша и Карачанаков този път трябва да са титуляри, задължително.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/972/6460972z.png[/wrapimg][/center]
- Daniel Levski
- Контакти:
Според мен и двата отбора са много слаби, но тези от вафла Мура са големи опълченци и смятам,че в редовното време ще е 0 на 0. А в продълженията не знам.
Ако имахме нападател щях да съм сигурен, че ще ги отстраним без проблеми, но в това положение 1:0 очаквам да завърши мача.
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
-
- Контакти:
До къде я докарахме да се притесняваме от един отбор като МУРА.
То ясно че и нашите са трагични но все пак си мисля че ЦСКА ще победи.
Вариантите са два:
- гол до 10 мин за ЦСКА - краен резилтат поне 3-0
- до 60 мин 0-0 победа с 1-0 с мъка.
То ясно че и нашите са трагични но все пак си мисля че ЦСКА ще победи.
Вариантите са два:
- гол до 10 мин за ЦСКА - краен резилтат поне 3-0
- до 60 мин 0-0 победа с 1-0 с мъка.