Ръководството на ЦСКА реагира...
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
Re: Ръководството на ЦСКА реагира...
хах спектакъла пак е хванал тетрадката. успех че не сте уреждали мачове господа орки. успех в убежденията бандата да обича повече цска от кардинал дуцини. успех вие да се пишете по големи армейци от човека водил една от най големите фенски организации над 20 години. успех и на тримата ни "капитана", сложили подписа си ПРОТИВ отбора. вън орки, вън селяни от ЦСКА !
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
"Парите, които ЦСКА трябваше да преведе за трансфера на Мишел Платини не са в касата на клуба. Това трябваше да стане много по-рано. Срокът не беше дори и до 30 юни, но се съгласихме да им дадем отсрочка. Стана 30 юни, парите не дойдоха. Вече сме 16 юли, тоест половин месец по-късно, а сумата не е преведена", коментира Киряков пред Livesport.bg.
затвори
Мишел Платини
"Кажете ми как да се работи с такъв клуб? Изпратили сме писмо до УЕФА. ЦСКА няма място не само в Европа, но и във вътрешното първенство. Как този клуб взима лиценз не ми е ясно! Но така ще бъде, докато БФС си затваря очите и прави компромиси спрямо тях. Не съм изненадан от ЦСКА, при тях това е начин на работа - да лъжат и да не плащат. Още повече, че са под финансов мониторинг, а една от причините е именно неизплатеният транш за Мишел Платини. Надявам се да има развитие, защото не може така да продължава. Ако ние бяхме на мястото на ЦСКА, дали щяха да ни допуснат до Европа?! Дори грандове като Бешикташ и Глазгоу Рейнджърс изгърмаха, защото не спазват правилата и нормите, та какво остава за ЦСКА. Пуснали сме факса до УЕФА, чакаме решение", добави още Киряков.
СТРАХОТНА НОВИНА БРАВО НА ЧЕРНОМОРЕЦ.
затвори
Мишел Платини
"Кажете ми как да се работи с такъв клуб? Изпратили сме писмо до УЕФА. ЦСКА няма място не само в Европа, но и във вътрешното първенство. Как този клуб взима лиценз не ми е ясно! Но така ще бъде, докато БФС си затваря очите и прави компромиси спрямо тях. Не съм изненадан от ЦСКА, при тях това е начин на работа - да лъжат и да не плащат. Още повече, че са под финансов мониторинг, а една от причините е именно неизплатеният транш за Мишел Платини. Надявам се да има развитие, защото не може така да продължава. Ако ние бяхме на мястото на ЦСКА, дали щяха да ни допуснат до Европа?! Дори грандове като Бешикташ и Глазгоу Рейнджърс изгърмаха, защото не спазват правилата и нормите, та какво остава за ЦСКА. Пуснали сме факса до УЕФА, чакаме решение", добави още Киряков.
СТРАХОТНА НОВИНА БРАВО НА ЧЕРНОМОРЕЦ.
- delqnski47
- Контакти:
bianchi написа:Ексклузивно: Този път мърдане няма! ЦСКА гори за Европа!!! Черноморец прати факс до УЕФА заради Мишел Платини, "Титан"-ите не спазиха крайния срок за плащане
За втори път ЦСКА е на прага да бъде отстранен от евротурнирите! Причината - неизплатеният трансфер на Черноморец за Мишел Платини. Парите за футболиста трябваше да бъдат преведени до 30 юни, но това така и не се случи. Новината пред Livesport.bg потвърди изпълнителният директор на бургазлии - Пламен Киряков.
НАЙ НАКРАЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ
Не че искам да ти развалям еуфорията,ма това го слушам от 5 години
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
bianchi написа:калпазанчо написа:bianchi написа:Ексклузивно: Този път мърдане няма! ЦСКА гори за Европа!!! Черноморец прати факс до УЕФА заради Мишел Платини, "Титан"-ите не спазиха крайния срок за плащане
За втори път ЦСКА е на прага да бъде отстранен от евротурнирите! Причината - неизплатеният трансфер на Черноморец за Мишел Платини. Парите за футболиста трябваше да бъдат преведени до 30 юни, но това така и не се случи. Новината пред Livesport.bg потвърди изпълнителният директор на бургазлии - Пламен Киряков.
НАЙ НАКРАЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ
Дано да е истина, ама като гледам източника...
Иначе ЦСКА обещаваха най-отговорно че ще платят за Пклатини до 30 юни, помните, нали?
Е, от сигурен източник знам, че не са платили и стотинка и нямали намерение да плащат, въпреки че теглиха наскоро кредит от Дбанк![]()
Ако е вярно - най-накрая да бъдат наказани подобаващо. Този отбор и тази публика не заслужават това ръководство! Жалко за фенове и играчи, ама трябва да има правил аи да се спазват!
Много сьм доволен дано е истина и Цска да не получи лиценз откраднаха и Анисе.Още не са платили и За Крачунов.
Време им беше ....
П.С:Това означава ли че Мура са служебни победители ?
-
obi-wan kenobi
- Контакти:
Интересен начин за комуникация сте избрали на Армията - декрарации валят от всякъде. Само това да не ви изиграе лоша шега преди мачовете ви в Европа защото ще стане лошо и за ръководство и за фенове.
-
allez_les_blues
- Контакти:
Добър ден, закриха ли чорбата? 
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]
allez_les_blues написа:Добър ден, закриха ли чорбата?
Чорбата май се вкисна в тая жега
- alexveselinov
- Контакти:
На мен ми е интересно по голямата част от фновете на ЦСКА чия страна ще заемат ,тази на Титан или тази на Дучето 
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]
ЦСКА СОФИЯ вьн от А група и вьн от Европа до кога ще тьрпим това?КОЙ БЯХА ТЕЯ? ПЛАТИНИ НЯМА ПАРИ?откраднаха Анисе ? Парите за Младежки Национал не са дадени още това го сьобщи Атанас Узунов до кога Става Вьпрос за Пламен Крачунов ?Дьлжат пари кьм НАП?С най много задьлжения от всички Бг клубове до момента
terata написа:калпазанчо написа:Хахаха според Градев - Анисе бил картотекиран - писал е във фейса: Честито, армейци. Анисе е картотекиран за ЦСКАВсе пак му е минал номера явно и пробва да отскубне още някой лев докато са горещи мутрагените от Перник
[offtopic]бе той некога и Михтарски беше картотекиран ама...[/offtopic]
... ама го изпяхте, по стара подуенска традиция.