Какво става със стадионът ни БЪЛГАРСКА АРМИЯ защо е в трева

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Re: Какво става със стадионът ни БЪЛГАРСКА АРМИЯ защо е в трева

Мнениеот stannn » 16 юли 2012 10:56

za nas e toj religiq написа:
Батка уважавам отбора ви , ама вие сами си го правите да ви се смеят всички ! Не съм забравил какво беше при нас и никога няма да забравя , но разликата е че ние никога не сме стояли безучастни ! Това което сме в момента е изцяло заслуга на привържениците на отбора , докато вие бездействате и мрънкате само и чакате някой друг да ви "оправи" ;)

Е тука си прав. Всичко е заслуга на привържениците ви като Стефан Софиянски, Иван Костов, Евгени Бакърджиев, Любимец 13 от Бистрица. Все фенове на вашето отборче които я стадион ви подарят, а натиснат за монополиста Мобилтел, я някоя руска банка ще ви докарат за спонсор. Как да сте зле? Отбора ви е точно копие на собственика ви. От пръв доносник в ДС става пръв демократ борещ се срещу злото.
Последна промяна от stannn на 16 юли 2012 10:59, променено общо 1 път.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 16 юли 2012 10:58

Djack_84 написа:
stannn написа:
Djack_84 написа:Че той стадиона ваш ли е :)

На нас Софиянски не ни го подари другарю.

'"Другарю" може да викаш на тези дето са ви измислили едно време.А относно това какво бил подарил Софиянски,не е лошо малко да попрочетеш и да се запознаеш с някои факти пък чак тогава да пишеш.Стадион Георги Аспарухов и изграден изцяло от привърженици на Левски с техен труд и средства,след като е отнет на клуба стадиона на който играе мачовете си и на негово място е изграден сегашния национален стадион.Така,че не знам как Софиянски може да подари нещо,което всъщност си е наше :)

:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 16 юли 2012 11:00

Avanti_Ragazzi написа:
crap написа:Според думите на Джак, който твърди, че стадион Георги Аспарухов е изграден изцяло от фенове и после отнет от комунистите, излиза, че ФК "Левски" си е баш от с. Подуяне... както и, че сегашният национален стадион е някъде из селските герени... Евала пич, добре, че ти си прочел и сега ни осведомяваш!

Кво общо има старият стадион на Левски с Подуене бе красноармеецо!!! Старият стадион на Левски е бил на мястото на Сектор Б на сегашният национален стадион и отнет от Левски!!! И за разлика от вас на нас Армията не ние е строила стадиона, нито пък МРВ както някои заблудени красноармейци разправят. Защото Герена е построен 1962 година, което доста преди обединението със Спартак!!! Освен това Левски през 50те до 62ра е пратен да играе буквално на едно сметище (сега басейн Спартак!!!) А комунистите през началото на 60те решават да зонират София на 7 части, колкото са отборите и на Левски се пада Подуене, за разлика от вас на които се пада центъра така случайно!!! Така Левски и Локомотив София са принудени да се преместят в нови части на София. Локомотив се премества от игрището си в близост до Сточна Гара в Надежда, а Левски от сегашният басейн Спартак в Герена!!!

Това са били комунистически решения, не други и те както винаги са облагоприятствали вас!!! Както и когато сте обеднени с Червено Знаме и им взимате базата, и след това със Септември като им взимате школата, която заедно с тази на Левски са най-добрите в София. Защото вашата до тогава е най-слабата в града и е пълна трагедия!!!

Умееш ли да четеш, или само дрискаш? Аз не твърдя нищо, просто констатирам заключение на база думите на един "левскар", който очеВАДНО се оплете в глупостите си. Аз много добре знам каква е истината покрай стадионите ВИ, но не ми се влиза в полемики, щото вие обичате да вярвате на басни и легенди, а не на факти и доказателства ;)
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 16 юли 2012 11:00

stannn написа:
za nas e toj religiq написа:
Батка уважавам отбора ви , ама вие сами си го правите да ви се смеят всички ! Не съм забравил какво беше при нас и никога няма да забравя , но разликата е че ние никога не сме стояли безучастни ! Това което сме в момента е изцяло заслуга на привържениците на отбора , докато вие бездействате и мрънкате само и чакате някой друг да ви "оправи" ;)

Е тука си прав. Всичко е заслуга на привържениците ви като Стефан Софиянски, Иван Костов, Евгени Бакърджиев, Любимец 13 от Бистрица. Все фенове на вашето отборче които я стадион ви подарят, а натиснат за монополиста Мобилтел, я някоя руска банка ще ви докарат за спонсор. Как да сте зле?

аааа не ни бъркай с другите ревльовци свикнали на подаяния :lol:

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 16 юли 2012 11:01

Щом сте имали стадион извадете документи? Къде са ви документите за тая земя най -малкото. Както Борисов направи паркинг на залата на мястото на школата на ЦСКА, така и на вас са ви взели хипотетично нещо което не е било ваше. Или за вас всичко трябва да се дава, а за другите това не важи. Типично комунистическо мислене.

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 16 юли 2012 11:10

Виновно е синьото архитект, че не им давал да построят мол в парка на столицата... :o :shock: :o :mrgreen:

Потребителски аватар
Djack_84
Контакти:

Мнениеот Djack_84 » 16 юли 2012 11:11

Според думите на Джак, излиза, че ФК "Левски" си е баш от с. Подуяне... както и, че сегашният национален стадион е някъде из селските герени... Евала пич, добре, че ти си прочел и сега ни осведомяваш![/quote]

Значи ,никъде не съм казал,че сегашния национален стадион е в Подуене.Написах,че нац.стадион е изграден на мястото на отнетия на клуба стадион.Всикчи знаем къде е националния стадион,така че не е трудно да се досетим къде е бил и стадионът на Левски :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Djack_84
Контакти:

Мнениеот Djack_84 » 16 юли 2012 11:17

stannn написа:Щом сте имали стадион извадете документи? Къде са ви документите за тая земя най -малкото. Както Борисов направи паркинг на залата на мястото на школата на ЦСКА, така и на вас са ви взели хипотетично нещо което не е било ваше. Или за вас всичко трябва да се дава, а за другите това не важи. Типично комунистическо мислене.

Извадете вие документи за учредяването на отбора ви :lol: :lol: :lol: :) :)

Потребителски аватар
Nikona
Контакти:

Мнениеот Nikona » 16 юли 2012 11:26

stannn написа:Щом сте имали стадион извадете документи? Къде са ви документите за тая земя най -малкото. Както Борисов направи паркинг на залата на мястото на школата на ЦСКА, така и на вас са ви взели хипотетично нещо което не е било ваше. Или за вас всичко трябва да се дава, а за другите това не важи. Типично комунистическо мислене.

Като чета такива глупости и ми се иска "Господ да ме убие с тежък камък".... "школата на цска" извинявай ти от София ли си и ако си явно не си минавал покрай тази школа иначе щеше да те е срам да я наречеш така .....деца с фанелки на арсенал, МЮ и тн ритат на сгурия на врати без мрежи .....ако това ви е взел ББ .......

Вие сте марзеливи и мрънкащи същества Герена преди години беше същото състояние като армията зеленясал и мръсен, от ръководството помолиха феновете да помогнат за да не играем на В.Левски повече......за 1 седмица доброволен труд от фенове го изчистихме, махнахме "джунглата" и боядисахме.....
Вместо да пишете глупости да ви се смеят хората оня дебелак Мучето да организира кликата около него да помогне да стегнете стадиона.....правите го за себе си не за нас....

П.П.Сори мразя да пиша в тоя раздел, че не ми е тука мястото ма тва е пародия вече..
Изображение

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 16 юли 2012 11:44

Djack_84 написа:Извадете вие документи за учредяването на отбора ви :lol: :lol: :lol: :) :)

Чакаме да намерите указа. Нали партията ни е създала.

Nikona написа:Като чета такива глупости и ми се иска "Господ да ме убие с тежък камък".... "школата на цска" извинявай ти от София ли си и ако си явно не си минавал покрай тази школа иначе щеше да те е срам да я наречеш така .....деца с фанелки на арсенал, МЮ и тн ритат на сгурия на врати без мрежи .....ако това ви е взел ББ .......

Вие сте марзеливи и мрънкащи същества Герена преди години беше същото състояние като армията зеленясал и мръсен, от ръководството помолиха феновете да помогнат за да не играем на В.Левски повече......за 1 седмица доброволен труд от фенове го изчистихме, махнахме "джунглата" и боядисахме.....
Вместо да пишете глупости да ви се смеят хората оня дебелак Мучето да организира кликата около него да помогне да стегнете стадиона.....правите го за себе си не за нас....

П.П.Сори мразя да пиша в тоя раздел, че не ми е тука мястото ма тва е пародия вече..

И какво направихте преди години? С метла и четка в ръка и Герена стана Ноу Камп. Айде не се излагай. При вас никога не е имало пречки да модернизирате каквото и да било по стадиона. Да ти припомня ли отговора на Петър Диков когато искаха да правят затревен терен на Армията? И върви ми пиши простотии после как за една седмица, 2 кофи с боя и 20 метли сте оправили Герена.

Върни се в “ЦСКА”