Bourgas написа:Пожелавам му да не вкара нито един голИначе майтапа на страна, много добър футболист е за мен.
Обещаваме да не вкарва на Черноморец
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Bourgas написа:Пожелавам му да не вкара нито един голИначе майтапа на страна, много добър футболист е за мен.
caci написа:Ще дойде,ще вкара няколко гола на Етър,Ботев Вр.,Монтана и евентуално Берое и вие,ще го провъзгласите за голям футболист.
caci написа:Ще дойде,ще вкара няколко гола на Етър,Ботев Вр.,Монтана и евентуално Берое и вие,ще го провъзгласите за голям футболист.
BRF написа:Bourgas написа:Пожелавам му да не вкара нито един голИначе майтапа на страна, много добър футболист е за мен.
Обещаваме да не вкарва на Черноморец
caci написа:Вкарал ни в един мач гол и за вас вече е голям,но какво се чудя,за вас е чудо вкарването на гол дори и в най-слабия ни отбор откакто аз гледам футбол.Всеки знае,че сте ни абонати и равния за вас,си е чиста победа,а когато се случи чудото да победите празнувате с години.
Потребители, разглеждащи този форум: Янис Зику и 16 госта