ЦСКА поиска спешно Спас Делев

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
cskarcheto92
Контакти:

Re: ЦСКА поиска спешно Спас Делев

Мнениеот cskarcheto92 » 08 юли 2012 17:36

rsk написа:Много си смешен бе :lol: Иванков не го сравнявай изобщо с пискливия гном. Иванков е шампион на Турция с отбор, който до днес е единствения разбил доминацията на Галатасарай, Фенербахче, Бешикташ и Трабзонспор. Иванков е шампион и на България няколко пъти с Левски. Има над 50 мача за националния отбор на България. Освен всичко друго е и най-резултатния вратар в Европа. А Спас Делев е световен шампион по засади :lol: Нещо много сте се взели насериозно, да не би да е заради двамата национали на Кюрасао или там както се казва това нещо :lol:

То ти май си се взел насериозно? Много велики станахте като почти привлякохте 23 годишния национал на Португалия до 21 години :lol: Иванков е към 35, ако вече не ги е и минал, а върха на кариерата му е в Турция... СМЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯХ !
[wrapimg=]https://media.giphy.com/media/TgL7lPFfyAFITuszOA/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 08 юли 2012 18:08

Не обсъждайте Иванков, аз много го уважавам и смея да твърдя, че е един от най-великите ни вратари, дори и да е играл в Левски или Турция. Постигнал е много, но да се сравнява с Делев е леко странно. Единия е вратар и е с повече от 10 години по-възрастен от другият, който има още да се развива и е нападател.

Дано все пак си го върнем!

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 08 юли 2012 20:26

cskarcheto92 написа:
rsk написа:Много си смешен бе :lol: Иванков не го сравнявай изобщо с пискливия гном. Иванков е шампион на Турция с отбор, който до днес е единствения разбил доминацията на Галатасарай, Фенербахче, Бешикташ и Трабзонспор. Иванков е шампион и на България няколко пъти с Левски. Има над 50 мача за националния отбор на България. Освен всичко друго е и най-резултатния вратар в Европа. А Спас Делев е световен шампион по засади :lol: Нещо много сте се взели насериозно, да не би да е заради двамата национали на Кюрасао или там както се казва това нещо :lol:

То ти май си се взел насериозно? Много велики станахте като почти привлякохте 23 годишния национал на Португалия до 21 години :lol: Иванков е към 35, ако вече не ги е и минал, а върха на кариерата му е в Турция... СМЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯХ !

Е по-добре национал на Португалия до 21 отколкото национали на Холандски Антили и Кюрасао, ей Богу :lol: Какви са тия държави, футбол на плажа ли играят?
А на Спасчо кога му беше върха на кариерата? Аз силно се съмнявам той изобщо някога да стигне някакъв връх. Смятай, щом го изгониха от Мерсин :lol: Аз ще се очудя изобщо ако тоя гном някога играе в сериозен отбор :lol:
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
cskarcheto92
Контакти:

Мнениеот cskarcheto92 » 08 юли 2012 20:48

rsk написа:
cskarcheto92 написа:

Е по-добре национал на Португалия до 21 отколкото национали на Холандски Антили и Кюрасао, ей Богу :lol: Какви са тия държави, футбол на плажа ли играят?
А на Спасчо кога му беше върха на кариерата? Аз силно се съмнявам той изобщо някога да стигне някакъв връх. Смятай, щом го изгониха от Мерсин :lol: Аз ще се очудя изобщо ако тоя гном някога играе в сериозен отбор :lol:

Нещо май не схвана какво написах :?: "23 годишен играч, национал на Португалия до 21 год" :lol: Когато Батков каза, че ще взимате младежки национал, очаквахме някой до 21 год,който в момента е национал, а не футболист, който няма и един официален мач с Еверън.
Делев е колкото новата ви звезда, а от новия сезон ще играе в по-класен отбор 8-) И ако го бяха изгонили Мерсин, нямаше да му пречат да се присъедени към ЦСКА.
Иииии още нещо.... ПЛАТЕТЕ НА ГОШО ПЕТКОВ ! http://www.livesport.bg/Petkov--Vse-osh ... amam-67112
[wrapimg=]https://media.giphy.com/media/TgL7lPFfyAFITuszOA/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 08 юли 2012 21:49

Вие си знаете за Делев, аз лично съм противник един играч да се връща, независимо за кой отбор става дума...Рядко се получава нещо добро от тия връщаници, а сравненията тук с Иванков са глупави и безсмислени. ЦСКА обаче е в ситуация, в която всеки играч е от полза, особено ако е без пари или за малко пари. Може и да ви свърши донякъде работа, но с тези кърпежи и кюрасаовци не са на добро нещата...Никаква идея няма в тази селекция и подготовка.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 08 юли 2012 23:30

До дни ще акостират национали на Ангуила, Коморос и Лесото :lol:

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 08 юли 2012 23:43

А ако някой от нашите национали отиде в Ангуила, Коморос и Лесото да не мислиш, че ще е по-добър, от колкото техните играчи?

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 09 юли 2012 01:29

rsk написа:До дни ще акостират национали на Ангуила, Коморос и Лесото :lol:

Стига въртя глобуса, че ще ти се завие свят! И без това трудно пазиш равновесие с това разклонение на главата :lol: ! Имайки предвид горния ти пост, бих се Очудил, ако някога станеш грамотен! :)
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 09 юли 2012 12:35

Сега ме караш да ти ровя из постовете да ти изкарам и аз някоя грешчица ли? Жегнах те яко по дупето ми се струва и си търсиш начин да се направиш на интересен. Не го правиш успешно, определено! :lol: Възможно е да допусна грешка в изписването на Кюрасао, все пак не знаех изобщо, че съществува такава страна. Ще излъжеш ако кажеш, че и ти си знаел! :lol:

Потребителски аватар
Azz
Контакти:

Мнениеот Azz » 09 юли 2012 14:47

Делев има договор с турците до 2015 г. и няма никакъв шанс да играе отново в ЦСКА, поне не и преди лятото на 2015 г.

Върни се в “ЦСКА”