ЦСКА стартира преговори с Динамо (Букурещ) за Платини

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Re: ЦСКА стартира преговори с Динамо (Букурещ) за Платини

Мнениеот Pichichi » 03 юли 2012 18:37

Платини за Бандаловски не е добре ама Платини за Галчев ще е супер !!!
:lol: :lol: :lol:
:mrgreen:

Потребителски аватар
Morgause
Контакти:

Мнениеот Morgause » 03 юли 2012 19:17

Beck's написа:
Morgause написа:Пичове... тоя сезон незнам какво ще става... :x :x :x 100% от началото ще се почне с протести и ще сме поредна година с калъфка. Шанса да провървят нещата става се по-малък и по-малък.

Аз съм адски ядосан на титанчетата, но от към футболисти съм спокоен . Имаме уникален млад талант, като Карата, имаме си и Анисе, който има много потенциал . Христо Янев за две контроли вкара 2 гола и беше близко до още два от фалове . Галчев е с "контузия" от Стойчо и това ме радва още повече . Да видим до къде ще го докараме, иначе ми е ясно, че без да се вдигнем срещу сганта , няма как да станат нещата по добри.

Никъде обаче невидях да казват нещо за терена , който се започна да се строй на Армията!!!!! А за една пръскачка в Разград ми правят цял роман .

А бе, ся в крайна сметка на армията ли ще домакинстваме в Европа? Поне тва да е един плюс... мечта ми е да видя армията пълна отново.
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА

Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:

ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!

ОРИГИНАЛЪТ!

Потребителски аватар
Morgause
Контакти:

Мнениеот Morgause » 03 юли 2012 19:18

Артилериста написа:Вече не знам какво да мисля.Завръщането на Платини е много добра новина.Лично за мен това е най-силният играч играл някога в ЦСКА.Мисля обаче,че нашите "титани" още не са приключили с трансферите.Ще гледат да пробудат Бандата,а това не е добре.Италианеца ми се вижда сериозен,мисля,че ако се сработят със Стойчо нещата ще се получат.Не съм гледал новите,който подписаха,дайте малко инфо за тях,добри ли си,лоши ли са,къде играят и т.н. :!: :?: :) :) :)

Чакай бе, как така играл някога в ЦСКА... Ти Стоичков, Костадинов, Пенев за какви ги имаш бре? :|
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА

Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:

ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!

ОРИГИНАЛЪТ!

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 03 юли 2012 20:20

Артилериста на 03 Юли 2012 17:42

Вече не знам какво да мисля.Завръщането на Платини е много добра новина.Лично за мен това е най-силният играч играл някога в ЦСКА.

Абе момче, ти Станко, гледал ли си го ?

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 04 юли 2012 00:37

k_oleto написа:
Артилериста на 03 Юли 2012 17:42

Вече не знам какво да мисля.Завръщането на Платини е много добра новина.Лично за мен това е най-силният играч играл някога в ЦСКА.

Абе момче, ти Станко, гледал ли си го ?

Аз не съм! В коя комедия участва? :lol:
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 04 юли 2012 01:27

Лично за мен това е най-силният играч играл някога в ЦСКА

Може.......да е най-добрият боксьор играл за ЦСКА :lol:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=iHQwXsdTIY4[/youtube]
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Мнениеот captain_drifuss » 04 юли 2012 11:07

Платини с Анисе и Янев няма да е никак зле... днес пише, че Мораес не тренира, защото ЦСКА и Металург не са се разбрали дали парите да се платят на един транш или на два и кой да плати на мениджърите...ако тая сделка пропадне и Мораес се върне ще дам банкет!

А затова кой на кого какво има да плаща- има си съд, лицензионна комисия и УЕФА мониторинг, освен това всички смешни медии чакат само да захапят ЦСКА- ако има нещо проблемно не се притенявайте , ще се чуе, щом не се чува, значи няма проблем нито за Анисе, нито за Платини! :mrgreen:

tryandwin
Контакти:

Мнениеот tryandwin » 04 юли 2012 12:11

captain_drifuss написа:Платини с Анисе и Янев няма да е никак зле... днес пише, че Мораес не тренира, защото ЦСКА и Металург не са се разбрали дали парите да се платят на един транш или на два и кой да плати на мениджърите...ако тая сделка пропадне и Мораес се върне ще дам банкет!

А затова кой на кого какво има да плаща- има си съд, лицензионна комисия и УЕФА мониторинг, освен това всички смешни медии чакат само да захапят ЦСКА- ако има нещо проблемно не се притенявайте , ще се чуе, щом не се чува, значи няма проблем нито за Анисе, нито за Платини! :mrgreen:

Ще се върне почти на 100% Мораес, ще видиш :)

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Мнениеот captain_drifuss » 04 юли 2012 12:54

tryandwin написа:
captain_drifuss написа:Платини с Анисе и Янев няма да е никак зле... днес пише, че Мораес не тренира, защото ЦСКА и Металург не са се разбрали дали парите да се платят на един транш или на два и кой да плати на мениджърите...ако тая сделка пропадне и Мораес се върне ще дам банкет!

Ще се върне почти на 100% Мораес, ще видиш :)

ако ще се връща трбва да е целия, на части не ни трбва... сериозно - дано, дано, ама надали- прекалено ще е хубаво, за да е истина!

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 05 юли 2012 18:06

Според мен връщането на Платини не е добра идея. Бразилеца играеше добре, когато Радуканов не го закачаше за нищо и сам си избираше поста. При Стойчо това не върви, а последва ли сблъсък Мишел пак ще стане мърда, както в началото. Тогава се чудех, как сме дали толкова пари за някакъв абсолютен смешник. После нещата се обърнаха на 180 градуса и Платини вкара страхотни голове. Лошото е, че характера му е тежък и с него трябва да се работи полека. Как го виждате Стойчо да го пита дали му се играе днес или не? Добра новина ще е връщането на Мораес, но не вярвам Титан да изпуснат вече броени пари. Ще видите, че ще клекнат и ще го продадът. Ако остане може да играе зад Шеридън, защото има поглед, техника и точен пас. Видя се, че сам в нападение не се справя, защото физиката малко му куца. Той не е играч тип тежък таран, нито тичач, затова може да справи отлично, като плеймейкър.

Върни се в “ЦСКА”