Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Beck's написа:Morgause написа:Пичове... тоя сезон незнам какво ще става...![]()
![]()
100% от началото ще се почне с протести и ще сме поредна година с калъфка. Шанса да провървят нещата става се по-малък и по-малък.
Аз съм адски ядосан на титанчетата, но от към футболисти съм спокоен . Имаме уникален млад талант, като Карата, имаме си и Анисе, който има много потенциал . Христо Янев за две контроли вкара 2 гола и беше близко до още два от фалове . Галчев е с "контузия" от Стойчо и това ме радва още повече . Да видим до къде ще го докараме, иначе ми е ясно, че без да се вдигнем срещу сганта , няма как да станат нещата по добри.
Никъде обаче невидях да казват нещо за терена , който се започна да се строй на Армията!!!!! А за една пръскачка в Разград ми правят цял роман .
Артилериста написа:Вече не знам какво да мисля.Завръщането на Платини е много добра новина.Лично за мен това е най-силният играч играл някога в ЦСКА.Мисля обаче,че нашите "титани" още не са приключили с трансферите.Ще гледат да пробудат Бандата,а това не е добре.Италианеца ми се вижда сериозен,мисля,че ако се сработят със Стойчо нещата ще се получат.Не съм гледал новите,който подписаха,дайте малко инфо за тях,добри ли си,лоши ли са,къде играят и т.н.![]()
![]()
![]()
![]()
Артилериста на 03 Юли 2012 17:42
Вече не знам какво да мисля.Завръщането на Платини е много добра новина.Лично за мен това е най-силният играч играл някога в ЦСКА.
k_oleto написа:Артилериста на 03 Юли 2012 17:42
Вече не знам какво да мисля.Завръщането на Платини е много добра новина.Лично за мен това е най-силният играч играл някога в ЦСКА.
Абе момче, ти Станко, гледал ли си го ?
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
Лично за мен това е най-силният играч играл някога в ЦСКА
captain_drifuss написа:Платини с Анисе и Янев няма да е никак зле... днес пише, че Мораес не тренира, защото ЦСКА и Металург не са се разбрали дали парите да се платят на един транш или на два и кой да плати на мениджърите...ако тая сделка пропадне и Мораес се върне ще дам банкет!
А затова кой на кого какво има да плаща- има си съд, лицензионна комисия и УЕФА мониторинг, освен това всички смешни медии чакат само да захапят ЦСКА- ако има нещо проблемно не се притенявайте , ще се чуе, щом не се чува, значи няма проблем нито за Анисе, нито за Платини!
tryandwin написа:captain_drifuss написа:Платини с Анисе и Янев няма да е никак зле... днес пише, че Мораес не тренира, защото ЦСКА и Металург не са се разбрали дали парите да се платят на един транш или на два и кой да плати на мениджърите...ако тая сделка пропадне и Мораес се върне ще дам банкет!
А затова кой на кого какво има да плаща- има си съд, лицензионна комисия и УЕФА мониторинг, освен това всички смешни медии чакат само да захапят ЦСКА- ако има нещо проблемно не се притенявайте , ще се чуе, щом не се чува, значи няма проблем нито за Анисе, нито за Платини!
Ще се върне почти на 100% Мораес, ще видиш
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта