ТV7 взима Лудогорец - ЦСКА, преместват мача за още по-късно

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ASENOVSKI VOYN
Контакти:

Re: ТV7 взима Лудогорец - ЦСКА, преместват мача за още по-късно

Мнениеот ASENOVSKI VOYN » 22 май 2012 20:11

Това е поредната гавра, много ме боли к**а за смотаните телевизии и техните програми, само някой да ми обясни защо аз трябва да си пропилявам два работни дена заради това, че на еди кой си нему излизали сметките :!:

Значи мача ще свърши някъде към 22:00, докато си тръгнем от стадиона ще стане 23:00 ( ако пък не станем шампиони към 22:30 ) докато напуснем града поне още 20 минути и то стана полунощ, а след това близо пет часа път и какво излиза, че всички които ще пътуваме от София сме прецакани понеже на еди кой си не му излизали сметките :!:

Пълна ПРОСТОТИЯ но и нея ще изтърпим и пак ще сме ШАМПИОНИ :lol: :lol: :lol:
9 МАРТ 1230 Битката при Клокотница
"В лято 6738, индикт 3 аз, Иван Асен, в Христа Бога верен цар и самодържец на българите, син на стария цар Асен, излязох на война в Романия и разбих гръцката войска, а самия цар кир Теодор Комнин взех в плен."

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 22 май 2012 20:40

kanar4o написа:Отново босът на Ботев Пловдив - Цветан Василев си прави каквото си иска с когото си поиска. 8-)

:lol: Знаем,знаем...Вие също сте в това число. :idea:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 22 май 2012 21:32

ASENOVSKI VOYN написа:Това е поредната гавра, много ме боли к**а за смотаните телевизии и техните програми, само някой да ми обясни защо аз трябва да си пропилявам два работни дена заради това, че на еди кой си нему излизали сметките :!:

Значи мача ще свърши някъде към 22:00, докато си тръгнем от стадиона ще стане 23:00 ( ако пък не станем шампиони към 22:30 ) докато напуснем града поне още 20 минути и то стана полунощ, а след това близо пет часа път и какво излиза, че всички които ще пътуваме от София сме прецакани понеже на еди кой си не му излизали сметките :!:

При това положение недей да идваш! Като играхме в София на осветление ти беше добре, че не ти загубиха деня и можеше след работа да гледаш мача! Същото е и сега, но вие сте гостите! Но все пак сте по-облагодетелствани, следващия ден е почивен! :)
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Потребителски аватар
ASENOVSKI VOYN
Контакти:

Мнениеот ASENOVSKI VOYN » 22 май 2012 21:42

mad forest написа:
ASENOVSKI VOYN написа:Това е поредната гавра, много ме боли к**а за смотаните телевизии и техните програми, само някой да ми обясни защо аз трябва да си пропилявам два работни дена заради това, че на еди кой си нему излизали сметките :!:

При това положение недей да идваш! Като играхме в София на осветление ти беше добре, че не ти загубиха деня и можеше след работа да гледаш мача! Същото е и сега, но вие сте гостите! Но все пак сте по-облагодетелствани, следващия ден е почивен! :)

Да де ама тогава мача беше от 18:00 и свърши в 20:00, от Армията до изхода на София са още максимум 30 минути, това ще рече че ти си си били в 01:00 - 01:30 в къщи, а аз сега ще се прибера към 04:00 - 05–00 сутринта :!:

Има разлика нали, и още нещо в София понятието почивен ден не съществува, почиваш когато решиш или когато можеш, но ти няма от къде да го знаеш :lol:
9 МАРТ 1230 Битката при Клокотница
"В лято 6738, индикт 3 аз, Иван Асен, в Христа Бога верен цар и самодържец на българите, син на стария цар Асен, излязох на война в Романия и разбих гръцката войска, а самия цар кир Теодор Комнин взех в плен."

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 22 май 2012 21:54

ASENOVSKI VOYN написа:
mad forest написа:

Да де ама тогава мача беше от 18:00 и свърши в 20:00, от Армията до изхода на София са още максимум 30 минути, това ще рече че ти си си били в 01:00 - 01:30 в къщи, а аз сега ще се прибера към 04:00 - 05–00 сутринта :!:

Има разлика нали, и още нещо в София понятието почивен ден не съществува, почиваш когато решиш или когато можеш, но ти няма от къде да го знаеш :lol:

В София се почива и още как! Само като знам как се опразва града по празниците! Нали заради вас ги правят тези дълги почивки!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Мнениеот amoros » 23 май 2012 07:48

БНТ имат много трески за дялане,пропускали са страшно много важни мачове,които са били длъжни да дават.Мачът Ливърпул-ЦСКА,цяло европейско първенство и много други.В случая обаче В.Михов не е прав поне според думите на Манченко и адвоката на БНТ това показва ,че в тая държава няма законност и договорите се спазват само от "балъците".Най-малкото този човек си плюе на доброто име съградено през годините.Никога не е късно да станеш за резил.

Върни се в “ЦСКА”