W84me написа:В третия предварителен кръг има такива отбори при непоставените,че си ****о мамата.Няма значение поставен или непоставен,трябва си късмет при жребия.
Пращайте Пената на жребия,той винаги ви носи късмет със по-леки съперници
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
W84me написа:В третия предварителен кръг има такива отбори при непоставените,че си ****о мамата.Няма значение поставен или непоставен,трябва си късмет при жребия.
Обичам Левски написа:Все ми се струва,че трябва да забравим клубните пристрастия и да подкрепим шампиона на България,който и да е той.
Morgause написа:Обичам Левски написа:Все ми се струва,че трябва да забравим клубните пристрастия и да подкрепим шампиона на България,който и да е той.
А бе, не е баш така. Къде си чул фен на Барса / Реал да подкрепя другия отбор, или Ман Ю / Ливърпул... кръвните врагове са си кръвни врагове, от какъв зор трябва да подкрепям съперника?
Morgause написа:Обичам Левски написа:Все ми се струва,че трябва да забравим клубните пристрастия и да подкрепим шампиона на България,който и да е той.
А бе, не е баш така. Къде си чул фен на Барса / Реал да подкрепя другия отбор, или Ман Ю / Ливърпул... кръвните врагове са си кръвни врагове, от какъв зор трябва да подкрепям съперника?
Обичам Левски написа:W84me написа:В третия предварителен кръг има такива отбори при непоставените,че си ****о мамата.Няма значение поставен или непоставен,трябва си късмет при жребия.
Пращайте Пената на жребия,той винаги ви носи късмет със по-леки съперници
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Tommi написа:Може и да бъркам, но по моите изчисления към момента сте непоставени. Или Жилина не трябва да става шампион на Словакия, или Спарта Прага не трябва да става шампион на Чехия, или някой отбор с по-голям коефициент от вашия трябва да отпадне във втория кръг (Базел, Бате, Динамо Загреб, Партизан, Хелзингборг, РедБул Залцбург, Спарта Прага - ако стане шампион).
MONK1TO написа:В европа не се купуват мачове там ще се види Кой кой е! (Който трябва ще ме разбере) .. Стойчо ще направи добра селекция Това е сигурно но то не е до селекция само .. Трябва да се направи отбор който има сега ЦСКА Раздаване до край и Публика и отбор дa ca единни до края на мача И Тогава Ще стане Армията Oнова врящо гърне за което говори Cтойчо Но трябва да има отбор и онази Публика която всички сме виждали ТОГАВА ВСИЧКО ЩЕ Е ВЪЗМОЖНО.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта