ЖО...МО...ама с Пената газим !

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Re: ЖО...МО...ама с Пената газим !

Мнениеот sedem_!_dva » 09 фев 2009 22:28

Абе чакайте, вие забравяте още двама треньори-Сашо Станков и Ради Здравков. Вие имате трима начело на отбора, а не е само Пената :!: :?:
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
IRON_BRIGADES
Контакти:

Мнениеот IRON_BRIGADES » 09 фев 2009 22:36

kkatan написа:голям майтап,кюмюр, да ми се лези някой друг ...... ама точно привърженик на тоя жалък отбор!?!?!? айде прощавам ти... живей и се радвай на победите срещу ФК Подуене !!!

http://www.vbox7.com/play:9b6aa47f ето ти още малко да се посмееш кавал! :D
ЛОКО НАПРЕД НИЕ СМЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
lakito7

Мнениеот lakito7 » 09 фев 2009 23:13

Е имайте си победи и с 20-0 ако искате важното е че БАТЕ имат победа над вицешампиона на България

Вие,чорбарите винаги се радвате на чуждите победи.Но няма как,след като на вас ви се случва от век на век.
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!

http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7

Talic
Контакти:

Мнениеот Talic » 09 фев 2009 23:15

evelinho абе простако смотан , къде Пената пускал по 1-2 бе тъпанар такъв , аз за разлика от тебе шибан син гей такъв , бях на мача и той смени целия отбор ве некадърник такъв , като не си запознат малчи си там и толкова
Последна промяна от Darina на 10 фев 2009 11:24, променено общо 1 път.
Причина: Без обиди
GLORY GLORY MANCHESTER UNITED

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 10 фев 2009 06:11

"Феновете на ЦСКА се готвят да отпразнуват спечелването на "Албена къп" с грандиозна програма включваща обиколка на отбора по улиците на София с трофея на покрива на клубния автобус, както правят всяка година отборите спечелили Шамппионската лига"

Добреее най - накрая купа за чорбата

Мило ми говедо!Преброй колко купи взехте миналия сезон,кога за последен път видяхте купа и тогава говори за калъвки.Явно пак си сънувал кошмарни сънища на тема,какво ще спечелите и тоя сезон!!!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 10 фев 2009 12:13

Близката история сочи, че когато цеца вземе купа в подготовката си остава с нея. Така беше с плейстейшъните, така е и с албена къп. А, и само да напомня - миналата година свърши. Станахте шампиони, ама вече е в миналото. А там за последните 20 години купите и титлите са болезнено малко, та не виждам повод за тая радост. А Пената - вече не е това, което беше - тоя човек имаше две неща, които му носеха уважение и успех - смелостта да налага млади, и толерантноста и способноста да гледа толерантно и с уважение към всеки. Сега и двете ги няма - Пената не смее да наложи лапетата и пената взе да се заяжда с противниците. Просто одъртя - аз не бих му се радвал толкова.

Върни се в “ЦСКА”