Captain Stottlemeyer написа:kokorz написа:BaLoN написа:..... Така, че вие сега сте ни голям дразнител и ще се хвърлим подобаващо във мачовете, а ако се наложи нещата да се решават в последния кръг, незнам как стадиона ви ще бъде достатъчен за всички ни ! Разград ще почервенее бъди сигурен

Много лесно - както с Левски - 1 000 билета и дотам.
Хиляда билета заради квотата, определена за гости.

Дори помня, че от "Лудогорец" отпуснаха повече от полагащите се билети, за което от "Левски" благодариха. При стадионче с капацитет 6000 души хиляда фена на гостите не са никак малко.

Колко още фенове на "Левски" (включително от Разград) са си купили билети извън квотата от 1000 билета, можем само да гадаем.

Точно до мен имаше един левскар и беше забавно да гледаш различни емоции

Иначе и в клетката за гости имаше лудогорци, които не бяха успели да си купят билет за другите сектори (билетите свършиха за 4 часа, 3-4 дни преди мача). 6000 са само домакинските места, с гостите и правостоящите сигурно може да събере 7000 -7500 души.
Колкото до "заливането" съм сигурен, че ако стадионът беше с 15000 места, сигурно пак нямаше да стигнат. На мача с левски се разминаваха сини и зелени шалчета по улиците и нямаше никакви проблеми. Знам, че много червени фенове ще искат да го гледат този мач, но домакинството им мина, ще трябва да се примирят, че няма да влязат всички. Въпреки това съм сигурен, че и 1000 ще ни надвикат както обикновенно:)