ASENOVSKI VOYN написа:rsk написа:Явно ти имаш по-вътрешна информация от тази на мениджъра му, това е похвално
1000% че Бандаловски, Мораеш, Присо И Мболи ще останат в ЦСКА за да играят в Шампионската Лига

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
ASENOVSKI VOYN написа:rsk написа:Явно ти имаш по-вътрешна информация от тази на мениджъра му, това е похвално
1000% че Бандаловски, Мораеш, Присо И Мболи ще останат в ЦСКА за да играят в Шампионската Лига
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:бъдете сигурни че подобни слухове няма да повлиаят на мача ни утре. мболи не е вратара на видима например да излезе сдухан от подобни глупости. това е национален вратар учасник на световно първенство и професионалист. тъй че да не ви пука, имаме най-добрия вратар, и съм сигурен, че ръководството ще направи всичко възможно да го задържи за шампионска лига. и още нещо-мениджъра на мболи трябва да е най-големия глупак ако тръгне да обеждава клиента си да напусне отбор, шампион и потенциален участник в групите на най-богатия турнир. правете си сами изводите.....
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
rsk написа:С оглед на това, че ЦСКА е сигурен шампион, то те наистина ще играят в шампионска лига, но в предварителните фази. За групите и дума да не ставаНо винаги съм се чудил как марка и харизма като ЦСКА все още не е помирисвала групи на ШЛ
Доста странно
delqnski47 написа:rsk написа:С оглед на това, че ЦСКА е сигурен шампион, то те наистина ще играят в шампионска лига, но в предварителните фази. За групите и дума да не ставаНо винаги съм се чудил как марка и харизма като ЦСКА все още не е помирисвала групи на ШЛ
Доста странно
Ако ще е като вашто ''мирисане'' преди години,то,НЕ,мерси!Ние не обичаме да бъдем боксова круша
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 13 госта