Karsa Orlong написа:warhead написа:Karsa Orlong написа:Цесекар съм , но някои неща не са ми ясни. Ще помоля автора на темата да ми разясни - след като договорът е бил буквално присвоен от секретарката на Порточанов, вие на справедлива кауза или на кражба сте помогнали?
P.S. Правите ли разлика между несправедливост и законово обосновано решение, с което не сте съгласни?
"Откраднала" е изтекъл договор страшна кражба

Порточанов го натискаше да преподпише той не искал и така с "откраднатия" договор доказва че има изтичащ такъв,страшен дебат правите тука!
Не бе, аз просто питам. И продължавам, тъй като не ми е ясно - след като договорът е бил изтичащ, кажете ми основателната причина той да бъде свит по този начин. Ако няма такава -
http://www.evropea.com/kleptomania.html 
Ами по-добре се поинтересувай вместо да пишеш глупости.
Срокът на договора(по-точно Анекс към основния договор) на Тодор Янчев беше изтекъл. Той искаше да си тръгне от Нефтохимик, но Порточанов депозира в БФС КОПИЕ от анекс, според който Янчев е футболист на Нефтохимик за още две години. Янчев каза, че ТОВА Е ФАЛШИФИКАТ и такъв анекс не е подписвал никога.
БФС вместо да изиска оригинала на този анкес отсъди, че графологическа експертиза на подписи от кесерокопие не могат да се правят, което по същество беше отсъждане против ЦСКА и Тодор Янчев. Тогава съпругата на Тодор Янчев(те още нямаха брак, бяха гаджета), взе ОРИГИНАЛА на анекса, защото Тодор Янчев не разполагаше с такъв, Христо Порточанов не даваше договорите на футболистите си.
Тодор Янчев представи ОРИГИНАЛА и стана видно, че представеният документ от Порточанов е ПЪЛЕН ФАЛШИФИКАТ и правото е на страната на Тодор Янчев.Я, сега ти ми обясни, къде видя кражба от страна на ЦСКА? Защото аз виждам няколко престъпления от страна на Порточанов!?!