ЦСКА - Локомотив Сф 22.03.2012 , 20:00 ч.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

madbutcher
Контакти:

Re: ЦСКА - Локомотив Сф 22.03.2012 , 20:00 ч.

Мнениеот madbutcher » 20 мар 2012 10:52

Неприятно ми е да го кажа, но в момента отбора ни разполага с точно един истински играч-Жуниор Мораес. Не знам докога ще издържи да играе контузен, но без него не виждам, кой ще вкара. Смятам, че трябва да го оставят да почива следващите два мача, че да може да е на топ ниво за сериозните мачове. Някой знае ли дали престъпниците от БФС ще искат увеличаване на наказанията на Тошко и Румен? Гледах пресконференцията на Титан и не разбрах нищо освен, че зимата не са тренирали и че Дуци е виновен за всичко. Ако поне контузените се върнат ще бием Локото. Сега на Стойчо му трябва всеки годен футболист. Яд ме е за Костов, дано контузията да не е тежка, но като видях, че го откараха с линейка не съм оптимист. Надявам се Томас да е готов за четвъртък, защото още нищо не сме видели от него. Прави ми впечатление, че Стойчо не го пуска, а казва, че е контузен. Кога се контузи, като игра само срещу Черноморец и то едно полувреме. Имам чувството, че не го харесва и предпочита Дюлгеров, което е грешка. Не знам, какъв му е случая на Коста Янев? Има ли договор няма ли? Всички зимни трансфери са провал, никой не играе, тогава за какво са ни? Имах големи надежди за Анеси, но като гледам май никога няма да играе в ЦСКА. Изобщо този полусезон ще треперим от повечето отбори. Не може Монтана да те атакува на Армията и пропуска положения с 10 играчи. Аз ще бъда на мача с Локомотив, но за да изразя мнението си за Титан и състоянието на отбора ни. Винаги е добре да има повече фенове, така гласът ни ще се чуе по-силно!

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 20 мар 2012 11:17

Ще ходя на мача с/у Локо Сф , ако трябва и сам защото вече почти никой от познатите ми не иска да ходи.

IOTUR4O

Мнениеот IOTUR4O » 20 мар 2012 11:58

Добре бе пичове разбирам Ви, че всички сме против Титан, и че в момента в любимия ни отбор е пълна каша, но с тези безумни изказвания "тоя не ставал", "оня бил слаб" и т.н. нищо няма да променим. Въпреки всичко отборът побеждава и поне заради това заслужават елементарна подкрепа. Левски не беше ли слаб първия полусезон, но си побеждаваше на мъка и сега сме с равни точки, а ние като бяхме толкова силни кво направихме срещу Славия, Черно море, Ботев Вр. и Лудогорец - в първенството са важни точките, а не красивата игра.....Колкото до мача с Локо Сф - трудна победа 1:0 или 2:1

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 20 мар 2012 15:58

Напълно съм съгласен, че отбора играе отчайващо зле. Съгласен съм и с това, че Титан не управляват добре клуба и го водят към нищото. Трябва обаче да си зададем въпроса: ЦСКА Титан ли е? Собствениците днес ги има, утре ги няма. Футболистите също. Това, което прави ЦСКА велик клуб е фенската маса, традициите и невероятната история. Традициите и историята никой не може да ни отнеме, но феновете ги няма. И ЦСКА е бледо подобие на себе си. Никога в цялата ни история отбора не се е нуждаел толкова много от феновете си, както сега. Лесно е, когато биеш наред и печелиш титли. Отиваш, пееш, радваш се, горд си. Само че когато отбора е силен, и без публика пак ще побеждава. Истинските фенове се виждат тогава, когато нещата не вървят. Мислите ли, че тези млади момчета не искат да побеждават? Мислите ли, че не искат да играят красиво и резултатно? А запитва ли се някой какво бреме се стовари върху плещите им изведнъж? И те ли са виновни да е така? Опитват се, колкото могат, но получават само освирквания от полупразните трибуни. Така няма да стане, момчета (и момичета). Псуваме Титан (и с право), но не сме ли и ние за псуване? Седим си вкъщи, чоплим си носа пред телевизорите и ругаем, а после се пресягаме до лаптопа да излеем поредната си помия върху играчи, треньори и прочее. С какво помагаме така? Трябва ли да чакаме един чужденец да дойде и да ни покаже с жестове в два поредни мача, че ЦСКА е над всичко и всички (сочейки емблемата) и че тези млади момчета имат нужда от феновете, за да преоболеят напрежението? Мораеш е бразилец и най-добре знае какво значение имат пълните трибуни и фанатичната подкрепа за всеки един играч. Да, като потенциал в момента не сме по-силни от повечето отбори в групата, но те нямат това, което ние имаме. Феновете. Огромната маса хора, които обичат този отбор. Малко ли мачове сме печелили срещу много по-силни съперници именно благодарение на публиката и неистовата подкрепа от трибуните.
Съвземете се, хора! Преосмислете ценностите си, разбиранията си! Майната им и на Титан и на Дуци и на Муци. Ние сме от ЦСКА и сме длъжни да подкрепим всеки, облякъл червената фланелка, защото в момента, в точно този момент той представлява отбора ни. По дяволите, вдигнете си задниците и елате в четвъртък, за да вземем заедно този мач! Всеки един мач. Иначе нищо добро не ни чака и виновниците няма да са Титан, а ние.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 20 мар 2012 17:04

Отборът няма самочувствие, защото няма добри игри и победи. Докато публиката не започне да ги подкрепя те никога няма да заиграят по-добре. Вчера се уплашиха, че Монтана може да изравнят и да ги оплюем пак така, както само ние си знаем. Затова и се гипсираха.
Ясно е, че сме зависими от Мораеш. Ясно е и че нямаме добри играчи в момента. Но стига с тази липса на подкрепа, поне към отбора. Скандиранията против Титан нека да продължат, но поне отборът да се подкрепя. Жалко беше това, което стана при гола на Мораеш. Как може никой дори да не го поздрави освен онова детенце?

Локо Сф не са по-силни от Монтана. Знам как и защо победиха Локо Пд. Нека това 2:0 не ви заблуждава.

П.С. Като гледам какво прави Мораес сам, представям си ако поне Платини бяха оставили в отбора...
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 20 мар 2012 17:30

Мача с Монтана беше трагичен, сега идва Локото и трябва нова победа. В момента не търсете красива игра, защото такава няма, как да се получи. Трябват ни точки и самочувствие, с което да влезем в по-трудните мачове. Надявам се дотогава и наказаните да са влезли в строя и Стойчо да разполага с по-голяма група. Яд ме е за контузията на Костов, защото в момента няма, кой да го смени. Треньора ни трябва да даде шанс на Якимов и Иванов. Томас също е добра опция ако не е контузен. При този футболист има нещо странно и имам чувството, че Стойчо не го иска. Чакам с нетърпение да се оправят Хадад и Апата, за да може защитата ни да се стабилизира. Не, че Грънчов е лош, но е много млад за титуляр. Това момче имаше късмета да играе във всички мачове до момента, което ще му помогне да израстне. Срещу Монтана наблюдавах играта на Паун и освен паса за първия гол не видях нищо запомнящо се. Румънеца играе, защото няма кой друг! Тук щеше да е мястото на Анеси, но никой не знае, какво става с картотеката му. Все пак очаквам победа с по-добра игра от вчера и нови три точки за ЦСКА!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 20 мар 2012 17:33

redpride написа:Мача с Монтана беше трагичен, сега идва Локото и трябва нова победа. В момента не търсете красива игра, защото такава няма, как да се получи. Трябват ни точки и самочувствие, с което да влезем в по-трудните мачове. Надявам се дотогава и наказаните да са влезли в строя и Стойчо да разполага с по-голяма група. Яд ме е за контузията на Костов, защото в момента няма, кой да го смени. Треньора ни трябва да даде шанс на Якимов и Иванов. Томас също е добра опция ако не е контузен. При този футболист има нещо странно и имам чувството, че Стойчо не го иска. Чакам с нетърпение да се оправят Хадад и Апата, за да може защитата ни да се стабилизира. Не, че Грънчов е лош, но е много млад за титуляр. Това момче имаше късмета да играе във всички мачове до момента, което ще му помогне да израстне. Срещу Монтана наблюдавах играта на Паун и освен паса за първия гол не видях нищо запомнящо се. Румънеца играе, защото няма кой друг! Тук щеше да е мястото на Анеси, но никой не знае, какво става с картотеката му. Все пак очаквам победа с по-добра игра от вчера и нови три точки за ЦСКА!

Тоя Паун може да не е много борбен и да е бавен, но на мача с Монтана само той раздаде няколко паса в коридор, всички останали изплюваха топката, пък каквото стане. Освен паса за първия гол, имаше и още няколко подобни добри изпълнения. силата му обаче очевидно не е на крилото, а може би зад нападателя, точно заради добрите пасове, които пуска.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 20 мар 2012 17:44

Паун колкото и да е бавен и да прави грешки първото полувреме всички атаки бяха дело на комбинации
м/у него и Мораес , и имаше едно извеждане на Костов към Мораеш !!! Паун - Мораеш направих 4 или 5 горе
долу читави атаки, даже и за гола можете да броите асистенция на румънеца. Ясно е че не е кой знае какъв
играч ама с доста по-малко тренировки и подготовка играе доста по-добре от Нджонго !
Иначе Паун наистина не е за крило защото няма скорост а по-скоро за позицията на Костов защото е техничен,
задържа топката в себе си и подава скрити пасове това му е играта. Явно обаче в момента няма сили за повече
от 50 мин. на терена .

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 20 мар 2012 17:59

Вчера им личеше, че са бая тромави и мудни, играха без агресия.Стойчо няколко пъти спомена, че ще завиши натоварванията, щото не е доволен от физическото им състояние, явно ги е натоварил доста в деня преди мача, а може и в деня на мача да са имали тренировка. По принцип се процедира в деня преди срещата да има лека тренировка, тип възтановителна. Но, ако се търси допълнително натоварване , както и че сега имахме три горе долу леки домакински мача, Стойчо се възползвал да ги натовари повечко, с цел да са готови физически до 3-4 кръга. Така си мисля, а и ми се иска да е така, щото не ми се иска да вярвам на трагедията от вчера. Браво на тея пичове, които призовават за подкрепа на отбора, така и трябва, а който иска да плюе, нека е след мача.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 20 мар 2012 18:04

и друго да добавя. до мача с Левски имаме един по-труден мач-гостуването на Локо Пд, ако го вземем до мача с подуянци ще сме в добра позиция за атака на титлата. Само подкрепа му е майката, поне през 90мин. после всеки да си плюе по титан колкото си иска.
25.03.2012 неделя 15:30 Локомотив (Пловдив) - ЦСКА Пловдив --
28.03.2012 сряда 19:00 ЦСКА - Берое София --
31.03.2012 събота 15:30 Видима Раковски - ЦСКА Севлиево --
09.04.2012 понеделник 19:00 ЦСКА - Светкавица ( Търговище) София --
19.04.2012 четвъртък 17:00 Славия - ЦСКА София --
22.04.2012 неделя 13:30 ЦСКА - Черно море София --
29.04.2012 неделя 17:45 Левски - ЦСКА София --
07.05.2012 понеделник 19:00 ЦСКА - Ботев (Враца) София --
12.05.2012 събота 17:00 Миньор (Пк) - ЦСКА Перник --
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Върни се в “ЦСКА”