Сърби започнаха преговори с "Титан"

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

гражданин от село

Re: Сърби започнаха преговори с "Титан"

Мнениеот гражданин от село » 08 мар 2012 12:53

Red Warrior написа:"Сръбският гранд премина в ръцете на "НИС Петрол", където мажоритарен собственик е "Газпром". "

Дори да е така е ясно,че Газпром купува петролната компания,а не отбора,който пък е собственост на тази компания.Искам да кажа,Газпром е взел Звезда не защото е искал футболен отбор,а защото е част от това,което им е трябвало - петролната компания.

niko_

Мнениеот niko_ » 08 мар 2012 12:54

Red Warrior написа:Петролен гигант преговаря с "Титан" за ЦСКА, научи "Стандарт" от два независими източника. По предварителна информация става въпрос за сръбската компания "НИС Петрол", която започна да изкупува бензиностанции у нас. Връзката е направена от босовете на "Цървена звезда". На няколко пъти те се виждаха с Димитър Борисов по повод Балканската лига. Всъщност пазарлъците са за акциите на ЦСКА, а идеята за новия турнир вече е минало. Сръбският гранд премина в ръцете на "НИС Петрол", където мажоритарен собственик е "Газпром". Петролният гигант купи рафинерията в Сърбия и иска да развива бизнес в целия Балкански полуостров.

"Спортал"

Само да са посмели да ни продадат на някакви сърби :!: :evil: Няма значение, че Газпром им е мажоритарен собственик. Като гледам Цървена звезда са цъфнали и вързали :roll:

Хем искаш да ги продадат, хем и условия на кого имаш. Ако искат и на цар Киро ще ги дадат. Те са собственици и ще си правят каквото пожелаят :!:

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 08 мар 2012 12:56

stoyankd написа:
Hrabar написа:Това е абсолютна манипулация. Нов СОБСТВЕНИК няма да имаме, кой идиот ще си хвърля парите за отбора, а властта ще му се подиграва?

Повече по темата:
cska/viewtopic.php?f=&t=101073

Подиграва????????? Та отборът от Панчерево не се ли издържа от Титан? Та тази фирма не се ли занимаваше с почистване, събиране и обработка на отпадъци? Нищо друго, бизнес само с общините, респективно държавата.Та какво излиза, всички ние плащаме ДАНЪК смет, с който издържат панчеревци. Акцентирам на думичката ДАНЪК. Вместо да чистят тротоарите и улиците, по които нашите родители си чупят краката, а ние си трошим колите, ледени висулки убиват случайни минувачи, с нашите пари се издържа футболно отборче и то пред погледа на "омразната власт", за която Борисов и Иванов и дума не дават да се каже накриво, а вие толкова марзите. Защо не ни намалят данъците с тази част, която отива за отборчето? Аз не желая да го издържам. И това е подигравка.

Евала изр... не бях чел по голям глупост, чистенето на тротуарите е задължение еиднствено на собствениците на магазини и хората които живеят в блоковете, какво ми намесваш СМЕТОпочистваща фирма в твойте малоумни глупости? Дано Газпром да ни вземе та да спреш и кола да краш, честно по плоско мнение не бях чел!

Потребителски аватар
stoyankd

Мнениеот stoyankd » 08 мар 2012 12:57

[/quote]
Защо смяташ, че като плащаш данък можеш да диктуваш на Титан какво да правят с печалбата от бизнеса си? Може би смяташ, че Титан са длъжни да работят без стотинка печалба, така ли? А пък това за висулките е чутовна глупост. Въобще няма да го коментирам защото щом си способен да напишеш подобно безумие, едва ли си в състояние да осмисляш...[/quote]
Точно така смятам. Не виждам защо, точно от тази дейност трябва да има печалба, позволяваща издръжка на футболен отбор, а собствениците му да ходят с по 10 охранителя. Не виждам какъв е проблемът Столична община или община Бургас сами да не извършват тази дейност с по-ниски норми на печалба? А относно ледените висулки- кое е безумието? Това, че млад човек още бере душа в Пирогов, това ли е безумието? Обясни го на близките му, на децата му, че е безумие.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: vaskonti

Мнениеот Странджата » 08 мар 2012 12:58

Корпоративната държава подкрепя богатите за сметка на социалните си функции - т.е. на бедните. Да се делят в една такава държава клубове, които са акционерни дружестава и са собственици не на бедните фенове, на които дължат марката си, а на богатите собственици, които само я употребяват, е безсмислено. Безсмислено е да се дърлим за това кой отбор на коя власт е, след като никой няма да оспори, че тези отбори ги има, защото имат привърженици. Това е все едно някой цесекар да ми каже, че аз и другите левскари сме закриляни от властта - т.е. имаме например данъчни облекчения. На тези левскари, които свързват данък смет с ЦСКА, ще кажа, че данък смет е данък смет, а не данък ЦСКА - т.е. да не се смесват нещата.Така че те могат да кажат, че издържат в някаква степен ЦСКА ако например си купят карта за Армията (аз например в по-други времена бих си купил и за Армията, и за Герена, защото искам да гледам добри отбори, а и защото по принцип най-силния ти съперник трябва най-много да се уважава, а не да се мрази).

Потребителски аватар
stoyankd

Мнениеот stoyankd » 08 мар 2012 13:01

Beck's написа:
stoyankd написа:
Hrabar написа:Това е абсолютна манипулация. Нов СОБСТВЕНИК няма да имаме, кой идиот ще си хвърля парите за отбора, а властта ще му се подиграва?

Повече по темата:
cska/viewtopic.php?f=&t=101073

Подиграва????????? Та отборът от Панчерево не се ли издържа от Титан? Та тази фирма не се ли занимаваше с почистване, събиране и обработка на отпадъци? Нищо друго, бизнес само с общините, респективно държавата.Та какво излиза, всички ние плащаме ДАНЪК смет, с който издържат панчеревци. Акцентирам на думичката ДАНЪК. Вместо да чистят тротоарите и улиците, по които нашите родители си чупят краката, а ние си трошим колите, ледени висулки убиват случайни минувачи, с нашите пари се издържа футболно отборче и то пред погледа на "омразната власт", за която Борисов и Иванов и дума не дават да се каже накриво, а вие толкова марзите. Защо не ни намалят данъците с тази част, която отива за отборчето? Аз не желая да го издържам. И това е подигравка.

Евала изр... не бях чел по голям глупост, чистенето на тротуарите е задължение еиднствено на собствениците на магазини и хората които живеят в блоковете, какво ми намесваш СМЕТОпочистваща фирма в твойте малоумни глупости? Дано Газпром да ни вземе та да спреш и кола да краш, честно по плоско мнение не бях чел!

И си неграмотен, и мразиш да мислиш, и друго си, но да не нарушаваме добрия тон. Всъщност, няма да разбереш.

Потребителски аватар
mitko_r
Контакти:

Мнениеот mitko_r » 08 мар 2012 13:01

pehopeho написа:
Red Warrior написа:Според мен е най-добре да ни купи БЪЛГАРСКИ бизнесмен, или както се говореше група наши бизнесмени фенове на ЦСКА. С чуждите собственици в българския футбол видяхме какво стана...

Напълно съм съгласен. Видяхме един сърбин какво направи в ЦСКА, сека се чудя на какво са способни няколко.

:) :) :) :)
Роди се и поведе ни в борба,
обесен бе, но нивга не умря...

Потребителски аватар
stoyankd

Re: vaskonti

Мнениеот stoyankd » 08 мар 2012 13:05

Странджата написа:Корпоративната държава подкрепя богатите за сметка на социалните си функции - т.е. на бедните. Да се делят в една такава държава клубове, които са акционерни дружестава и са собственици не на бедните фенове, на които дължат марката си, а на богатите собственици, които само я употребяват, е безсмислено. Безсмислено е да се дърлим за това кой отбор на коя власт е, след като никой няма да оспори, че тези отбори ги има, защото имат привърженици. Това е все едно някой цесекар да ми каже, че аз и другите левскари сме закриляни от властта - т.е. имаме например данъчни облекчения. На тези левскари, които свързват данък смет с ЦСКА, ще кажа, че данък смет е данък смет, а не данък ЦСКА - т.е. да не се смесват нещата.Така че те могат да кажат, че издържат в някаква степен ЦСКА ако например си купят карта за Армията (аз например в по-други времена бих си купил и за Армията, и за Герена, защото искам да гледам добри отбори, а и защото по принцип най-силния ти съперник трябва най-много да се уважава, а не да се мрази).

Съгласен съм, но част от този данък отива за издръжката на ЦСКА. Собственикът на ЦСКА го призна индиректно в понеделник. Но не това е важно. Дразни ме постоянното повтаряне, че Левски ползвал държавни облаги, а ЦСКА- не. Държавата трябва да се грижи за собствените си отбори според силите си.
Последна промяна от stoyankd на 08 мар 2012 13:08, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 08 мар 2012 13:06

И си неграмотен, и мразиш да мислиш, и друго си, но да не нарушаваме добрия тон. Всъщност, няма да разбереш.

И сме по красиви , и сме по добри , и .......
Стегни се и погледни какво си написал, данък не си искал да плащаш, ми не плащай , после ще си носиш отговорност и това си е !
П.С. Панчаревци ми звучи по добре от Подуенци !

Потребителски аватар
stoyankd

Мнениеот stoyankd » 08 мар 2012 13:10

Beck's написа:

И сме по красиви , и сме по добри , и .......
Стегни се и погледни какво си написал, данък не си искал да плащаш, ми не плащай , после ще си носиш отговорност и това си е !
П.С. Панчаревци ми звучи по добре от Подуенци !

Абе човек, много си неграмотен. Не се излагай да пишеш по форумите с това ниво на правописа.

Върни се в “ЦСКА”