fen0212 написа:Ама че сте глупаци тия от Офанзива.Как ще подкрепяш отбора като си щял да викаш против Титан .С тези си деяния само просите глоби на клуба.и обърквате играта на момчетата а уж искате да побеждават и сте ги подкрепяли.Смешковци сте ,а не --силни хора.Ако сте толкова смели и имате ясна представа за нещата ---отидете пред офисите ,поискайте среща с Титан и говорете с тях какво точно искате.Ама май така с аааааааа-и уууууууууууу сте по-силни.Хората ви казаха --чуваме от тук от там за протести и едни 100човека викат вън боклуците ,а никой не им го казва в очите --------защо ли?!!Май форумните смелчаци --никакви ги няма в реалния живот.Аз не претендирам за нищо ,защото съм от далеч ,рядко гледам мачове на живо и съм доволен от това ,че все още ЦСКА го има.Когато аз лично съм ангажиран с нещо --мога да претендирам в съответната посока ,но когато съм фен който нищо не прави за доброто на клуба ,а само консумира готовия продукт --нямам право да критикувам.Ама вие едно такова собственическо чувство сте си изградили и то точно там ,където никакви ви няма ,че чак сте смешни с тези си изхвърляния.Ама заблуждавайте си се --само че вашата агресия отказва хората да ходят на стадиона,заради вас ,вместо да се увеличават --хората по стадиона намаляват.Махам се вече от този форум ,защото вече ми е ясно ,че тук няколко човека просто търсят реализацията която в реалния живот нямат и се опитват да се правят на фюрери.Айде ,със здраве, но знайте ,че с такива фенове ---никой няма да иска клуба ,просто забравете.А ако си мислите ,че Титан ще са на стадиона и ще ви видят протестите --лъжете се --а аз от екрана почити не видях оня ден нищо от това .Единствените ,които ще ги видят --ще са хората, от които най-много зависи случващото се на терена --футболистите и треньорите ,които имат най-малко вина за вашите изстъпления.Прост народ --слаба държава.
Сам казваш, че си далече и не си навътре, защо се опитваш да се покажеш, че си?! Само се излагаш. Ако беше на поне половината мачове на отбора, щеше да си наясно, че такива разговори бяха проведени и ни бяха обещани някои неща. Имахме конкретни искания, от които НИТО ЕДНО не е изпълнено! Обичаме си отбора и искаме той да е номер едно, искаме да сме едно цяло с отбор и ръководство, но с хора, които ни лъжат и ни пращат мутри няма как да се разберем! От доста удобно място говориш. Добро ЦСКА няма да види при тези пернишки боклуци. Всичко останало е заблуда, която много умело ви представят на тепсия!