Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Долно уйно » 09 фев 2017 00:29

CSKA 78 написа:
Долно уйно написа:Не знаех, че тирето е било разковничето за участие на един клуб в ЕКТ :lol:
Там в дясно е записано на този безтирето клуб, какви участия има в Европа.

До момента от моите предсказания само това за Балъков не стана, а кой чужд адвокат работи изобщо не ме интересува.

Уйе, явно си хванал форумци, които те познават отскоро да ги лъжеш! А, аз понеже те знам доста по-отдавна, ами едно вярно нещо нямаш, когато започнеш да пророкуваш за ЦСКА! :shock: :lol:

ПП Да ти припомня ли миналото лято колко излагации имаше?! :mrgreen:
Не се притеснявай за ЦСКА! Ако се класираме, ще играем в ЕКТ! ;)

давай с факти, а не с ляляне, а и тези нови съфорумци са добре познати стари под други акаунти.
Виж за теб целия форум знае, как се омаза, като пеленаче, че дори и спра да се появяваш за известно време.

Ако си пропуснал преди 1-2 седмица споделих, че за мача с Левски е много вероятно да сте с нов треньор, може да си го запишеш и след това да ме атакуваш с това ми мнение.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 09 фев 2017 00:29

Долно уйно написа:Не ми остава друго освен да чакаме, времето ще покаже, до първия мач в ЕКТ остават четири месеца, през този период търга едва ли ще се е състоял, а това е в полза на Ганчев.
[center]Малко повече от четири месеца......но това е друга тема 8-) [/center]

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 09 фев 2017 00:31

Mitata написа:
Долно уйно написа:Вече Ви беше отговорено, че сте НОВ клуб, и това гордо ни го показвате тук, това така ли е или не?

"нов и различен по отношение на Литекс". Но дали ще бъде приет като съвсем нов клуб предстои да видим.

Нали вече ви отговориха от УЕФА и поради тази причина недопуснаха младежите ви да участват в младежката шампионска лига.

redmadness48

Мнениеот redmadness48 » 09 фев 2017 00:33

Долно уйно написа:Не ми остава друго освен да чакаме, времето ще покаже, до първия мач в ЕКТ остават четири месеца, през този период търга едва ли ще се е състоял, а това е в полза на Ганчев.

Първия мач в Ект е началото или средата на Юли, зависи от кой кръг започнеме. А колко до търга не се ли интересуваш, беше предвиден за февруари но в крайна сметка се отложи за началото на Март понеже трябвало накуп да се оценят активите.. :lol:
Последна промяна от redmadness48 на 09 фев 2017 00:37, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 09 фев 2017 00:37

soilwork написа:
[center]Малко повече от четири месеца......но това е друга тема 8-) [/center]

Виждам, че се чудиш, за какво да дребнееш, та щом си толкова надребно, явно си си такъв, то до 20.06.2017 остават точно 132 дни с днешния 09.02.2017, като до тази дата 20.06 клуба трябва да е поучил лиценз за участие в ЕКТ, а те се издават ако негреша до 31.05, а документите се подават с краен срок 31.03.2017

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 09 фев 2017 00:38

Долно уйно написа:
CSKA 78 написа:Уйе, явно си хванал форумци, които те познават отскоро да ги лъжеш! А, аз понеже те знам доста по-отдавна, ами едно вярно нещо нямаш, когато започнеш да пророкуваш за ЦСКА! :shock: :lol:

ПП Да ти припомня ли миналото лято колко излагации имаше?! :mrgreen:
Не се притеснявай за ЦСКА! Ако се класираме, ще играем в ЕКТ! ;)

давай с факти, а не с ляляне, а и тези нови съфорумци са добре познати стари под други акаунти.
Виж за теб целия форум знае, как се омаза, като пеленаче, че дори и спра да се появяваш за известно време.

Ако си пропуснал преди 1-2 седмица споделих, че за мача с Левски е много вероятно да сте с нов треньор, може да си го запишеш и след това да ме атакуваш с това ми мнение.

Уйе, това е лесно да се предрече! Даже шансовете са 50 на 50! Ако паднем в първите два мача, тогава ще има нов треньор! ;)

ПП Така...Миналото лято, доколкото си спомням беше предрекъл, че няма да има ППЛ, отборите няма да бъдат 14 ! ЦСКА няма да го допуснат в ППЛ и др, и др.!! Може да продължа доста време, но ти доста ще се зачервиш от срам! :lol: :mrgreen:

ППП Нещата, които аз казах миналото лято- ЦСКА ще влезе в ППЛ! Никой няма да плати борчовете на старото АД! Няма да бъде приет план оздравяване и още, и още...
Не съм се скрил от форума, но си имам семейство, за разлика от теб да речем, което изисква време! ;)
Последна промяна от CSKA 78 на 09 фев 2017 00:40, променено общо 1 път.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 09 фев 2017 00:39

redmadness48 написа:

Първия мач в Ект е началото или средата на Август, зависи от кой кръг започнеме. А колко до търга не се ли интересуваш, беше предвиден за февруари но в крайна сметка се отложи за началото на Март понеже трябвало накуп да се оценят активите.. :lol:

Беше ми достатъчно първото изречение за да си направя сметка дали да ти отговарям или не, тъй като е видно, че изобщо не си в ча,с а относно търга още преди нова година споделих, че за Ганчев ще е добре да се отлага максимално във времето, казах същото и за апортирането на базите именно отгането на този апорт отразя мераците на авуаторите.

Ако ЦСКА-София бъде допуснат до ЕКТ, то първия мач ще е на 30.06 2017
Последна промяна от Долно уйно на 09 фев 2017 00:46, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 09 фев 2017 00:45

CSKA 78 написа:Уйе, това е лесно да се предрече! Даже шансовете са 50 на 50! Ако паднем в първите два мача, тогава ще има нов треньор! ;)

ПП Така...Миналото лято, доколкото си спомням беше предрекъл, че няма да има ППЛ, отборите няма да бъдат 14 ! ЦСКА няма да го допуснат в ППЛ и др, и др.!! Може да продължа доста време, но ти доста ще се зачервиш от срам! :lol: :mrgreen:

ППП Нещата, които аз казах миналото лято- ЦСКА ще влезе в ППЛ! Никой няма да плати борчовете на старото АД! Няма да бъде приет план оздравяване и още, и още...
Не съм се скрил от форума, но си имам семейство, за разлика от теб да речем, което изисква време! ;)

Споделих, че Янев едва ли ще изкара до края на септември и това още преди сезона.
Споделих след неговото изгонване, че ще е Балъков - сгреших.
Дойде сина на баща си и споделих, че той до нова година няма да изкара.
Относно първенството непознах, тъй като това, което се направи е уникална пародия, която едва ли ще изкара повече от два сезона и скоро, като се раздели групата на три такива и ще цъфне голата истина особено в двете групи, които ще се направят от осемте втори отбора... да не дава Господ пък класиралия на трето място да си загуби квотата за ЕКТ от отбора, които в момента е на последно място, че и това го има в упражнението и тогава ще има огромния рев.

Няма, как предвидя всичко аз не съм маг, но за сега успеваемостта ми е повече от 80%.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 09 фев 2017 00:48

Долно уйно написа: ...а относно търга още преди нова година споделих, че за Ганчев ще е добре да се отлага максимално във времето, казах същото и за апортирането на базите именно отгането на този апорт отразя мераците на авуаторите.

Няма такова нещо! Авиаторите искат с едно хвърчащо листче(писмото) да си осигурят достъп до Армията! Това според мен е бил последният им полезен ход! Направо бие на отчаяние! Видяха, че дори на нац. стадион не могат да съберат повече от 100 души, при това за дербито на аматьорската група! :lol: И затова решиха, че единственият им шанс да съберат фенове, е да играят на Армията! Но са си аматьори(буквално)! Това, което искаха няма да стане по този начин! ;)

ПП Армията ще бъде дадена на концесия на ЦСКА в средата на март или началото на април месец!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 09 фев 2017 00:55

CSKA 78 написа:
Долно уйно написа: ...а относно търга още преди нова година споделих, че за Ганчев ще е добре да се отлага максимално във времето, казах същото и за апортирането на базите именно отгането на този апорт отразя мераците на авуаторите.

Няма такова нещо! Авиаторите искат с едно хвърчащо листче(писмото) да си осигурят достъп до Армията! Това според мен е бил последният им полезен ход! Направо бие на отчаяние! Видяха, че дори на нац. стадион не могат да съберат повече от 100 души, при това за дербито на аматьорската група! :lol: И затова решиха, че единственият им шанс да съберат фенове, е да играят на Армията! Но са си аматьори(буквално)! Това, което искаха няма да стане по този начин! ;)

Ако ще и манифест да извадят, то стадиона вече е отдаден под наем за временно ползване на друг футболен клуб, виж ако вече бе собственост на НСБ и ЦСКА-София да имат същия договор за наем, нещата вече щеше да седят по съвсем друг начин, все едно сега аз да наема националния стадион да си играя домакинските мачове там или пък базата Белмекен за подготовка и тези съоръжения да не се сават на друг клуб... всичко това е заради различни статут на двете институции.

Апортират ли се сега базите, то договора с ММС автоматично се разтрогва.

Относно търга, за каквато и сума бъде спечелен, то същата трябва да бъде внесена в едноседмичен срок в ПЪЛЕН размер (стига да не греша за срока), представи си ако търга е на 14,02, Ганчев го спечели за три милиона (Примерно), той тая сума трябва да я внесе до края на месеца, а това точно сега хич не е за праве, когато ще се сменят правителства и не се знае след два месеца, какво ще стане...

Върни се в “ЦСКА”