гражданин от село написа:На кого точно трябва да платят или може и на мен?
Всеки иска титаните нещо да му плащат, все едно са му длъжни!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
danko_sot написа:гражданин от село написа:На кого точно трябва да платят или може и на мен?
На агенцията, който държи правата им. Но ще искат поне милион според мен
Tony_CSKA написа:danko_sot написа:гражданин от село написа:На кого точно трябва да платят или може и на мен?
На агенцията, който държи правата им. Но ще искат поне милион според мен
Говориш на изуст. Нито знаеш кой им държи правата, нито знаеш как стоят нещата при уреждане на подобни трансфери. Просто припяваш на една подуенка и един фен на Дунав Русе. Няма човек в този форум, който да има пълната информация за отношенията на играчите с академията и отношенията им с ЦСКА. Стрелба в тъмното. Много изстрели и може би някой ще попадне в целта, но не е много сигурно.
гражданин от село написа:Как ще държиш права на непълнолетни?С кого са сключили договор тези агенции с майките и бащите им ли?А може пък да са продадени като роби.
гражданин от село написа:Как ще държиш права на непълнолетни?С кого са сключили договор тези агенции с майките и бащите им ли?А може пък да са продадени като роби.
danko_sot написа:Така съч чел, че агенция държи правата им и трябва да се плати на нея, ако искаме да ги картотекираме като професинални футболисти. Това ако е стрелба на тъмно, не знам стрелба на светло какво е. Трябва сигурно да съм юрист и да познавам агентите им, разпоредбите на Фифа за млади играчи и т.н.
dreben23 написа:Дано не е вярно, иначе можем да ги видим в новия сезон на Спартак дибидюз![offtopic]Както има непълнолетни и работят за Крум Савов, така и тези малки негърчета с големи претенции могат да бъдат назначени като юноши на ЦСКА!
![]()
[/offtopic]
danko_sot написа:гражданин от село написа:Как ще държиш права на непълнолетни?С кого са сключили договор тези агенции с майките и бащите им ли?А може пък да са продадени като роби.
Не знам как, има такива частни школи предполагам. Те са частни, не са професионални клубове, както школата на Даксон, забравих я как се казва. Локото платиха да го вземат навремето, доколкото знам. Те тренират тея играчи, изграждат ги и т.н. и съответно трябва да им се плати на тях като се взимат футболисти от тях. Иначе какъв е смисълът от тея частни школи според вас???
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 13 госта