Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012

Мнениеот dreben23 » 09 юли 2012 13:36

гражданин от село написа:На кого точно трябва да платят или може и на мен?

Всеки иска титаните нещо да му плащат, все едно са му длъжни! :lol:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 09 юли 2012 13:40

На агенцията, който държи правата им. Но ще искат поне милион според мен ;)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 09 юли 2012 13:49

danko_sot написа:

Говориш на изуст. Нито знаеш кой им държи правата, нито знаеш как стоят нещата при уреждане на подобни трансфери. Просто припяваш на една подуенка и един фен на Дунав Русе. Няма човек в този форум, който да има пълната информация за отношенията на играчите с академията и отношенията им с ЦСКА. Стрелба в тъмното. Много изстрели и може би някой ще попадне в целта, но не е много сигурно.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 09 юли 2012 13:50

Как ще държиш права на непълнолетни?С кого са сключили договор тези агенции с майките и бащите им ли?А може пък да са продадени като роби. :?

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 09 юли 2012 13:52

Tony_CSKA написа:
danko_sot написа:

Говориш на изуст. Нито знаеш кой им държи правата, нито знаеш как стоят нещата при уреждане на подобни трансфери. Просто припяваш на една подуенка и един фен на Дунав Русе. Няма човек в този форум, който да има пълната информация за отношенията на играчите с академията и отношенията им с ЦСКА. Стрелба в тъмното. Много изстрели и може би някой ще попадне в целта, но не е много сигурно.

Така съч чел, че агенция държи правата им и трябва да се плати на нея, ако искаме да ги картотекираме като професинални футболисти. Това ако е стрелба на тъмно, не знам стрелба на светло какво е. Трябва сигурно да съм юрист и да познавам агентите им, разпоредбите на Фифа за млади играчи и т.н. ;)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 09 юли 2012 13:55

гражданин от село написа:Как ще държиш права на непълнолетни?С кого са сключили договор тези агенции с майките и бащите им ли?А може пък да са продадени като роби. :?

Не знам как, има такива частни школи предполагам. Те са частни, не са професионални клубове, както школата на Даксон, забравих я как се казва. Локото платиха да го вземат навремето, доколкото знам. Те тренират тея играчи, изграждат ги и т.н. и съответно трябва да им се плати на тях като се взимат футболисти от тях. Иначе какъв е смисълът от тея частни школи според вас???

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 09 юли 2012 13:59

гражданин от село написа:Как ще държиш права на непълнолетни?С кого са сключили договор тези агенции с майките и бащите им ли?А може пък да са продадени като роби. :?

Дано не е вярно, иначе можем да ги видим в новия сезон на Спартак дибидюз! :mrgreen: [offtopic]Както има непълнолетни и работят за Крум Савов, така и тези малки негърчета с големи претенции могат да бъдат назначени като юноши на ЦСКА! :lol: ;)[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 09 юли 2012 14:01

danko_sot написа:Така съч чел, че агенция държи правата им и трябва да се плати на нея, ако искаме да ги картотекираме като професинални футболисти. Това ако е стрелба на тъмно, не знам стрелба на светло какво е. Трябва сигурно да съм юрист и да познавам агентите им, разпоредбите на Фифа за млади играчи и т.н. ;)

Виж, че взе да налучкваш правилната посока. За да си даваш мнението по въпроса трябва да имаш:
1. Точната документация, за да ти стане ясен статута им (собственост на кого са, кой има претенции към тях, има ли съдебни спорове и т.н.).
2. Да си запознат с разпоредбите на ФИФА за млади играчи.
3. Всички тези неща да ги знаеш от официални източници, а не от разни сайтове, които се опитват да отгатнат.

Всичко друго е стрелба в тъмното, както казах.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 09 юли 2012 14:07

dreben23 написа:Дано не е вярно, иначе можем да ги видим в новия сезон на Спартак дибидюз! :mrgreen: [offtopic]Както има непълнолетни и работят за Крум Савов, така и тези малки негърчета с големи претенции могат да бъдат назначени като юноши на ЦСКА! :lol: ;)[/offtopic]

На мен едни много ми приличат на тях,всеки ден на разсъмване минава един бял камион и тия висят отзад,ама може и да се бъркам. :roll: :)

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 09 юли 2012 14:08

danko_sot написа:

Не знам как, има такива частни школи предполагам. Те са частни, не са професионални клубове, както школата на Даксон, забравих я как се казва. Локото платиха да го вземат навремето, доколкото знам. Те тренират тея играчи, изграждат ги и т.н. и съответно трябва да им се плати на тях като се взимат футболисти от тях. Иначе какъв е смисълът от тея частни школи според вас???

Предположения, догадки, доколкото знам... Направи едно проучване, набави си факти и тогава ела да ни ги кажеш.

За протокола: Аз предполагам, че нощно време като гледам Луната в същото време някой от там гледа към Земята. Не съм сигурен, предполагам, звучи ми правдоподобно.

Върни се в “ЦСКА”