Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)
Че те всички спортни дружества преди това бяха държавни, общински или ведомствени(държавни) бе, "умник".
angelco77 написа:KAT90 написа:Ангелко, вЕрвай ми не мога да разбера логиката ти!
1. Фен си на Литекс, който се е казвал и Ловеч, Лекс, Осъм.....сменявал си е и емблемата
2. Според теб Литекс играе на армията. Ок да кажем, че е така.
В задачата се пита.
1. Защо спря да ги подкрепяш щом това е същия отбор, на който си бил фен, и който просто си е сменил името и адреса?
2. Преди ГГ да вземе отбора ви, кой е бил собственик на отбора ви и под каква форма е била собствеността?
На бас, че няма да ми дадеш разумен отговор!![]()
![]()
1.Бях фен на Литекс,имал е много имена,но си беше един и същ клуб.
По задачата:
1.Ти би ли подкрепял отбора си,прекръстен на Лудогорец,примерно,и преместен в Разград?
2.Преди Ганчев и Аврамов клуба си беше общински.
Доволен?
1. Не! По простота причина, че това не е отбора ми! Което значи, че това е ДРУГ отбор. (Дедуктивна логика)
2. Общински, значи формата на собствеността е била друга, а собственик не е бил ПФК Литекс АД! И ако сега отборът беше станал отново общински, щеше ли да е Литекс. Примерно Ганчев се отказва, закрива фирмата и получаваме ОФК Литекс. Ами след това като дойде Люляк АД и отборът отново стане под формата на дружество, а не общински?
Любов към миналото, примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
гражданин от село написа:Че те всички спортни дружества преди това бяха държавни, общински или ведомствени(държавни) бе, "умник".
Обаче отборите бяха отделно от тях и нямаше проблем отборът на Спартак Плевен да играе като отбор на ДФС Ботев Враца, нали

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
ceBep написа:ivo55 написа:ceBep написа:Kaк ще коментирате смешника днес, според който по-добре преименуван Литекс, отколкото "помията" с 30 милиона дългове.
Малък, нямаш годините да знаеш какво беше ЦСКА навремето и наистина. Като авторитет и име. Последните 25г. и разните длавараджии начело на клуба като Илия Павлов, Черепа (признал се като левскар), Лупи, Орки и т.н. ерозираха много от тоя авторитет и имидж. Но успехите са си част от историята и са вечни. Змазания под тяхната мърсотия авторитет на клуба лесно може да бъде възстановен и "излъскан", след 2-3 бляскави години. Без значение при кой собственик. Трите звезди от чисто злато са си отдолу под мърсотията, просто трябва някой да я отмие. И подобни измекяри да не се доближават до клуба отново.
Moже да нямам годините ти, но това не значи, че не съм се запознал с историята на отбора и не съм изгледал великите мачове срещу Ливърпул, Байерн, Нотингам и др. Всъщност това говори по-зле за теб, бил си пряк свидетел на редица пометни мачове, а припозна някакъв селски отбор, чиито най-голям успех е победа над Видзев.
Литекс: Витомир Вутов, Николай Димитров, 3латомир 3агорчич, Саид Ибраимов (46 - Иван Русев), Стефан Колев, Ибе Джонсън, Марин Петров (62 - Мариян Живкович), Небойша Йеленкович, Албан Буши, Светослав Тодоров, Алтин Хаджи (64 - Светлан Кондев)
Това е отбора на Литекс срещу Видзев. Както виждаш няма нищо общо с ЦСКА. Тичай до централата на Ефбет за нови опорни точки. Може освен заплати и премии да раздадат.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
ivo55 написа:ceBep написа:ivo55 написа:ceBep написа:Kaк ще коментирате смешника днес, според който по-добре преименуван Литекс, отколкото "помията" с 30 милиона дългове.
Малък, нямаш годините да знаеш какво беше ЦСКА навремето и наистина. Като авторитет и име. Последните 25г. и разните длавараджии начело на клуба като Илия Павлов, Черепа (признал се като левскар), Лупи, Орки и т.н. ерозираха много от тоя авторитет и имидж. Но успехите са си част от историята и са вечни. Змазания под тяхната мърсотия авторитет на клуба лесно може да бъде възстановен и "излъскан", след 2-3 бляскави години. Без значение при кой собственик. Трите звезди от чисто злато са си отдолу под мърсотията, просто трябва някой да я отмие. И подобни измекяри да не се доближават до клуба отново.
Moже да нямам годините ти, но това не значи, че не съм се запознал с историята на отбора и не съм изгледал великите мачове срещу Ливърпул, Байерн, Нотингам и др. Всъщност това говори по-зле за теб, бил си пряк свидетел на редица пометни мачове, а припозна някакъв селски отбор, чиито най-голям успех е победа над Видзев.
Литекс: Витомир Вутов, Николай Димитров, 3латомир 3агорчич, Саид Ибраимов (46 - Иван Русев), Стефан Колев, Ибе Джонсън, Марин Петров (62 - Мариян Живкович), Небойша Йеленкович, Албан Буши, Светослав Тодоров, Алтин Хаджи (64 - Светлан Кондев)
Това е отбора на Литекс срещу Видзев. Както виждаш няма нищо общо с ЦСКА. Тичай до централата на Ефбет за нови опорни точки. Може освен заплати и премии да раздадат.
Няма и как да има тогава . Вашата роднинска връзка датира от 9 месеца.
-
KAT90 написа:angelco77 написа:KAT90 написа:Ангелко, вЕрвай ми не мога да разбера логиката ти!
1. Фен си на Литекс, който се е казвал и Ловеч, Лекс, Осъм.....сменявал си е и емблемата
2. Според теб Литекс играе на армията. Ок да кажем, че е така.
В задачата се пита.
1. Защо спря да ги подкрепяш щом това е същия отбор, на който си бил фен, и който просто си е сменил името и адреса?
2. Преди ГГ да вземе отбора ви, кой е бил собственик на отбора ви и под каква форма е била собствеността?
На бас, че няма да ми дадеш разумен отговор!![]()
![]()
1.Бях фен на Литекс,имал е много имена,но си беше един и същ клуб.
По задачата:
1.Ти би ли подкрепял отбора си,прекръстен на Лудогорец,примерно,и преместен в Разград?
2.Преди Ганчев и Аврамов клуба си беше общински.
Доволен?
1. Не! По простота причина, че това не е отбора ми! Което значи, че това е ДРУГ отбор. (Дедуктивна логика)
2. Общински, значи формата на собствеността е била друга, а собственик не е бил ПФК Литекс АД! И ако сега отборът беше станал отново общински, щеше ли да е Литекс. Примерно Ганчев се отказва, закрива фирмата и получаваме ОФК Литекс. Ами след това като дойде Люляк АД и отборът отново стане под формата на дружество, а не общински?
Още като общински нямаше вече да се казва Литекс и щеше да е с друго АД.
ivo55 написа:ceBep написа:ivo55 написа:ceBep написа:Kaк ще коментирате смешника днес, според който по-добре преименуван Литекс, отколкото "помията" с 30 милиона дългове.
Я напиши отбора на ЦСКА "С. Знаме" срещу Ливърпул и този, срещу датчаните оня ден, на ЦСКА-София, да видим дали имат нещо общо!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Котето от 90-та кърти.. Отборът щял да стане дружество, а като е общински не е дружество, а Котьо? Не е регистриран никъде, защото е общински?!
Деба и правистите сте всички припознавачи, начело с теб и Иво 55!!

Деба и правистите сте всички припознавачи, начело с теб и Иво 55!!

Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Пичове, интерсува ме , защо Литекс и ЦСКА-София не са получили пари от УЕФА за участието на играчи в квлаификациите и финалите на Евро 2016г. ? Доколото знам и Литекс , и бившето ЦСКА на което е "наследник" ЦСКА - София имаха национали които играха в квалификациите ? Например Страхил Попов , Апостол Попов
BUL € 683'039.33
PFC Beroe 1916 € 73'003.45
PFC Botev Plovdiv € 17'085.84
PFC Levski Sofia € 77'047.46
PFC Ludogorets 1945 € 485'841.19
PFC Slavia Sofia € 21'518.48
PFK Montana 1921 € 8'542.92
BUL € 683'039.33
snakebite написа:Пичове, интерсува ме , защо Литекс и ЦСКА-София не са получили пари от УЕФА за участието на играчи в квлаификациите и финалите на Евро 2016г. ? Доколото знам и Литекс , и бившето ЦСКА на което е "наследник" ЦСКА - София имаха национали които играха в квалификациите ? Например Страхил Попов , Апостол Попов
BUL € 683'039.33
Питай Перуката

С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!