Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Кашчей » 07 фев 2017 20:04

Red joker написа:
Mitata написа:И днес, навярно за 8 999 123 път някои форумци опитаха да ни убедят, че ЦСКА-София е преименуван Литекс.
Да си припомним писмото на УЕФА до БФС.

https://gong.bg/bg-football/parva-liga/ ... order=last

ДГД и даже ме е яд ,че бат Гришончо ше дава излишни пари за емблеми и т.н.,за да угоди на разни мршляци :( Това беше най-готиният вариант за ЦСКА-чисто и неопетнено АД,в ППЛ или А група,нема значение,защото ЦСКА това е България :!: :!: :!: Не трябва да има никакви сантименти към такива лайнари дето се наведоха на Черепа и Домуза,демек на подуянската кауза-ДГД ВСИЧКИ :x :evil: За момента ГГ ,спаси ЦСКА,по-нататък ще видиме,до тука е пич и половина :idea: :!:

Изображение Изображение Изображение
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 07 фев 2017 20:06

Кашчей написа:Извинявай, ама ти бавноразвиващ се ли си, та повтаряш едно и също, като папагал с това писмо?! Всички знаем за писмото. Сега кажи кога се основа ЦСКА-София и дали някой не трябва да лежи за документна измама от АВ?!?

Знам, неприятно ти е, че такова писмо има, защото то прави на пух и прах всичките ти твърдения, както и многомесечния ти труд. Такива са реалностите. ЦСКА София Не е Литекс! Между другото ти на кой тим симпатизираш?
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 07 фев 2017 20:10

Mitata написа:И днес, навярно за 8 999 123 път някои форумци опитаха да ни убедят, че ЦСКА-София е преименуван Литекс.

Пълен превод на писмото на УЕФА:

В отговор на писмото ви от 20 юли 2016 г., съжаляваме да ви информираме, че УЕФА не може да допусне клуб ПФК Литекс Ловеч до Младежката Шампионска лига за сезон 2016/2017 под новото име ПФК ЦСКА-София, защото операцията, извършена между споменатите клубове не може да бъде определяна като равнозначна на просто променя на името на клуба, но е придружена от редица стъпки (сливане с друг клуб, промяна на собствеността на клуба, преместване на централата от Ловеч в София, тоест в град на разстояние повече от 150 км), което ни кара да разглеждаме ПФК ЦСКА-София като нов и различен клуб в сравнение с ПФК Литекс Ловеч. Като такъв ние приемаме, че допускането на ПФК ЦСКА-София до Младежката Шампионска лига за сезон 2016/2017 би било противоречащо на Член 51(3) от правилника на УЕФА.

Какво излиза.Ключовата е дума е 150км.Етрополе е на 60км.Значи при този случай просто Етрополе си е сменил името
на ЦСКА.Нали точно този нов клуб купи Литекс,който дойде в София с ново име.Така ли беше или съм забравил вече

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 07 фев 2017 20:14

Kaк ще коментирате смешника днес, според който по-добре преименуван Литекс, отколкото "помията" с 30 милиона дългове.
Последна промяна от ceBep на 07 фев 2017 20:15, променено общо 1 път.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 07 фев 2017 20:15

Red joker написа:

ДГД и даже ме е яд ,че бат Гришончо ше дава излишни пари за емблеми и т.н.,за да угоди на разни мршляци :( Това беше най-готиният вариант за ЦСКА-чисто и неопетнено АД,в ППЛ или А група,нема значение,защото ЦСКА това е България :!: :!: :!: Не трябва да има никакви сантименти към такива лайнари дето се наведоха на Черепа и Домуза,демек на подуянската кауза-ДГД ВСИЧКИ :x :evil: За момента ГГ ,спаси ЦСКА,по-нататък ще видиме,до тука е пич и половина :idea: :!:

ГГ ще плати, защото навярно това е едно от условията да вземе стадиона на концесия.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 07 фев 2017 20:16

ceBep написа:Kaк ще коментирате смешника днес, според който по-добре преименуван Литекс, отколкото "помията" с 30 милиона дългове.

ХЛАДНОКРЪВЕН РЕАЛИСТ :!: :!: :!:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 07 фев 2017 20:18

Mitata написа:ГГ ще плати, защото навярно това е едно от условията да вземе стадиона на концесия.

Вече в поредно мнение днес ви питам, каква концесия ви е подгонила?
НСБ, не може да отдава нейни съоръжения, които стопанисва на концесия.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 07 фев 2017 20:18

Red joker написа:
angelco77 написа:
Ozzimozzi написа:
angelco77 написа:Ако ми проследиш постовете,ще разбереш!
Жокер-бях фен на отбора,който припозна! :mrgreen:

Бил си фен на Ганчев явно.

Бях фен на Хисаря,Кърпачев,Осъм,Лекс и Литекс-това беше фуболния отбор от град Ловеч!Наскоро Ганчев го прекръсти ЦСКА-София,премести го в София,а ти наведен пред хаяско го припозна!

Такъв отбор ,Литекс има във В група,що си се отрекъл от него :roll: Щото си фен на А група ли :mrgreen:

Литекс играе на БА!Във В група играе Ботев Луковит!Аз не съм припознавач!
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 07 фев 2017 20:20

Да публикуваш това писмо и да си припознавач е пълен мазохизъм. Защото ефендиллер са прочели отдолу заключението на тъп български журналист, но не са прочели самото писмо( поради липса на умения). А с фактите, изнесени в него въпросните припознавачи дават хляб на съперниците да ги тресат като Баба Меца-зряла круша.
Но когато си тъп и неграмотен, няма как да се получи нещо друго...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 07 фев 2017 20:20

angelco77 написа:
Red joker написа:
angelco77 написа:
Ozzimozzi написа:
angelco77 написа:Ако ми проследиш постовете,ще разбереш!
Жокер-бях фен на отбора,който припозна! :mrgreen:

Бил си фен на Ганчев явно.

Бях фен на Хисаря,Кърпачев,Осъм,Лекс и Литекс-това беше фуболния отбор от град Ловеч!Наскоро Ганчев го прекръсти ЦСКА-София,премести го в София,а ти наведен пред хаяско го припозна!

Такъв отбор ,Литекс има във В група,що си се отрекъл от него :roll: Щото си фен на А група ли :mrgreen:

Литекс играе на БА!Във В група играе Ботев Луковит!Аз не съм припознавач!

Ти си фен на Ганчев разбрахме.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Върни се в “ЦСКА”