Teo написа:Achtung_Juden написа:Той и Тео каза, че няма да припознае, ама припознаНо при него определено живеят поне 2 личности.
Нищо не съм припознал, аз си си на Армията!
Айде да се видиш каква въртиопашка си:
Мнениеот Teo на 23 Май 2016 14:25
На Армията си ходихме по 1-2к на тия смешните мачове последния месец.
@ Повечето дето искат урода да се пръкне (без да ми се обиждат) са такива които не са стъпвали на стадиона(или идват само на мачове като Берое и Монтана за КБ) и такива които не са от София.
Сега преди да ме нападнете го знам много добре това и нема смисъл да го коментираме!
Директно спирам да се интересувам от футбол, ако това нещо му бъде дадена зелена светлина. ЦСКА София е любовта ми, предадена от баща ми. Никога няма да наруша принципите си и да припозная урод на един самозванец които иска да опетни тази велика индустрия. Иска да припознаем някакво си "ЦСКА" химера като използва най-нагло ИКОНА ЗА НАС КАТО ИЦО! Мислещите хора и тези сме научени на принципите от живота никога не бихме припознали това нещо. Този замислен клуб от него с всякакви трансформации на клубове няма и грам частица приемственост с ЦСКА София! Ама грам!
и още:
от Teo на 23 Май 2016 14:08
Haralampy написа:
Teo написа:
petko.h.markov написа:
Ако обявят фалит на ПФК ЦСКА АД това означава край.Имало е такъв клуб,имал и победи и загуби,но вече го няма.Край.Остават само спомените.
Дали ще се създаде нов клуб или този миш-маш,това си е нов клуб.Но нов клуб е все едно ново бебе.
А миш-маша си манджа.Два стръка Чавдар,три яйца Литекс и готово.
Всеки си има право на избор.Няма и полза да вадите най-различни доводи за да успокоявате съвестта си.
Петко, те нямат съвест тия дето искат това. Гледат на нещата повърхностно без да вникнат в детайлите на това което иска да направи Гришата.
Не може да се отрече, че си е Цесекар, ама гледа да мине тънко, да преебе, да направи шпалир и да вземе ЦСКА за без пари. А отгоре на всичко ни предлага някакъв "миш-маш" без солен да ядем!

Добре де. А Вие, които "имате съвест" - какво "предлагате" ?
Освен да хленчиме и дружно да си прережеме вените.
Да го направи като белите хора, а не да мишкарства и да се прави на тарикат. Това показва, че е на едно ниво с "боклуците, лупи и све".