Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот angelco77 » 07 фев 2017 16:00

Teo написа:
Achtung_Juden написа:Той и Тео каза, че няма да припознае, ама припозна :lol: Но при него определено живеят поне 2 личности.

Нищо не съм припознал, аз си си на Армията! 8-)

Айде да се видиш каква въртиопашка си:
Мнениеот Teo на 23 Май 2016 14:25

На Армията си ходихме по 1-2к на тия смешните мачове последния месец.
@ Повечето дето искат урода да се пръкне (без да ми се обиждат) са такива които не са стъпвали на стадиона(или идват само на мачове като Берое и Монтана за КБ) и такива които не са от София.
Сега преди да ме нападнете го знам много добре това и нема смисъл да го коментираме!
Директно спирам да се интересувам от футбол, ако това нещо му бъде дадена зелена светлина. ЦСКА София е любовта ми, предадена от баща ми. Никога няма да наруша принципите си и да припозная урод на един самозванец които иска да опетни тази велика индустрия. Иска да припознаем някакво си "ЦСКА" химера като използва най-нагло ИКОНА ЗА НАС КАТО ИЦО! Мислещите хора и тези сме научени на принципите от живота никога не бихме припознали това нещо. Този замислен клуб от него с всякакви трансформации на клубове няма и грам частица приемственост с ЦСКА София! Ама грам!

и още:

от Teo на 23 Май 2016 14:08

Haralampy написа:

Teo написа:

petko.h.markov написа:
Ако обявят фалит на ПФК ЦСКА АД това означава край.Имало е такъв клуб,имал и победи и загуби,но вече го няма.Край.Остават само спомените.
Дали ще се създаде нов клуб или този миш-маш,това си е нов клуб.Но нов клуб е все едно ново бебе.
А миш-маша си манджа.Два стръка Чавдар,три яйца Литекс и готово.
Всеки си има право на избор.Няма и полза да вадите най-различни доводи за да успокоявате съвестта си.

Петко, те нямат съвест тия дето искат това. Гледат на нещата повърхностно без да вникнат в детайлите на това което иска да направи Гришата.
Не може да се отрече, че си е Цесекар, ама гледа да мине тънко, да преебе, да направи шпалир и да вземе ЦСКА за без пари. А отгоре на всичко ни предлага някакъв "миш-маш" без солен да ядем!

:roll:

Добре де. А Вие, които "имате съвест" - какво "предлагате" ?
Освен да хленчиме и дружно да си прережеме вените.

Да го направи като белите хора, а не да мишкарства и да се прави на тарикат. Това показва, че е на едно ниво с "боклуците, лупи и све".
Последна промяна от angelco77 на 07 фев 2017 16:12, променено общо 1 път.
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 07 фев 2017 16:08

Red joker написа:
Beladona написа:
angelco77 написа:
tochavos написа: Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

Този цитат определя най-добре припознавача!

Жоки преди няколко месеца каза , че ПФК ЦСКА е кирливо дружество , а Кондьо написа , че дали Литекс , дали ЦСКА ще спечели купата , му е все тая .... Помним ги тези неща , помним ...

Ми не е ли кирливо ма Донке,с 30 млн. дългове, заради тия дето ти плащат да сереш тука,колко пъти да ти го обяснявам :roll:

Когато ''кирливото дружество''взе купата,се радваше,нали?Да ти вадя ли и на теб кирливите ризи?
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

tochavos
Контакти:

Мнениеот tochavos » 07 фев 2017 16:24

angelco77 написа:
Red joker написа:
Beladona написа:
angelco77 написа:
tochavos написа: Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

Жоки преди няколко месеца каза , че ПФК ЦСКА е кирливо дружество , а Кондьо написа , че дали Литекс , дали ЦСКА ще спечели купата , му е все тая .... Помним ги тези неща , помним ...

Ми не е ли кирливо ма Донке,с 30 млн. дългове, заради тия дето ти плащат да сереш тука,колко пъти да ти го обяснявам :roll:

Когато ''кирливото дружество''взе купата,се радваше,нали?Да ти вадя ли и на теб кирливите ризи?

Не дружеството, а отбора спечели купата - даже Васето го припозна това :)

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 07 фев 2017 16:38

tochavos написа:
angelco77 написа:
Red joker написа:
Beladona написа:
angelco77 написа:

Не дружеството, а отбора спечели купата - даже Васето го припозна това :)

Искрено се забавлявам с вас. :lol:

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 07 фев 2017 16:47

Долно уйно написа:
GOLEADOR написа:Стадиона на ЦСКА ще се даде на този клуб който членува в ОСК ЦСКА.За това когато правителството разисква проблема с базите на ЦСКА вика представители на клубовете и ОСК.

Това, кой го определя и записано ли е наредбните на НСБ?
Това, че ЦСКА са играли през годините на него и че сега на него играе ЦСКА-София, не го прави автоматично негова собственост.

А и ми е много интересно, за какви концесии говорите вече.

Правиш справка в гугъл до кой се допитва правителството когато става дума за базите на ЦСКА,правиш справка и защо в народното събрание се привиква министъра на ММС да дава обяснение за стадион Локомотив и разбираш защо ст. "Българска армия" ще се даде на отбора който развива футбола в Семейството [здравей Боркиш] на ЦСКА!
P.S.
Стадиона на ЦСКА е собственост на държавата,за жалост тя не дава и една стотинка да го ремонтира,нищо,че е нейна собственост!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 07 фев 2017 16:52

angelco77, не може ли човек да промени мнението си във времето? Понякога първоначално не всички факти са известни.

Ето например през май месец Тео е считал, че Ганчев взема ЦСКА без да плати. Но какво е притежавал ЦСКА по това време та да развърже кесията, освен едни 30 млн. дългове и още една дузина дела в съда? Нищо, абсолютно нищо, освен няколко потрошени автобуса и офис бюра.
Както знаем впоследствие ГГ започна ударно да инвестира в ДЮШ, в база, отбор. Възнамерява да вземе базата на концесия и да строи нов стадион. Това са сумите, които Ганчев ще плати, за да притежава ЦСКА. Бога ми, никак не са малки, особено на фона на предишните ни собственици, които използваха ЦСКА единствено за собствена реклама и за да трупат многомилионни дългове.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

ElGuru

Мнениеот ElGuru » 07 фев 2017 16:55

angelco77 написа:Искрено се забавлявам с вас. :lol:

По-скоро ние с тебе . Това за аФтентичния ЕИК спечелил купата е поствано 31231413413 пъти за няколко месеца .
Доста кух трябва да си да не можеш да съчиниш нищо ново . 8-)
VIVACOW ARENA

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 07 фев 2017 16:58

Няколко души тук все повече ми напомнят гледка на пазара.Седят до сергията и периодично вадят стоката си на показ.
Един е наредил-лупи,стойчо,оск,обединение,парламентарен контрол.Друг-Литекс си е в Ловеч,ЦСКА си е в родния дом,
ние сме хиляди,не ни интересува нито уфа,нито муфа.Трети-ние сме феновете,ние сме бъдещето.
И така всеки си хвали и предлага стоката.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 07 фев 2017 17:01

petko.h.markov написа:Няколко души тук все повече ми напомнят гледка на пазара.Седят до сергията и периодично вадят стоката си на показ.
Един е наредил-лупи,стойчо,оск,обединение,парламентарен контрол.Друг-Литекс си е в Ловеч,ЦСКА си е в родния дом,
ние сме хиляди,не ни интересува нито уфа,нито муфа.Трети-ние сме феновете,ние сме бъдещето.
И така всеки си хвали и предлага стоката.

Petko,при мен нещата са принципни,колкото пъти ме питаш колко е 2+2 винаги ще ти отговарям 4.Дано си схванал какво искам да ти кажа.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 07 фев 2017 17:01

angelco77 написа:
Red joker написа:
Beladona написа:
angelco77 написа:

Дружеството (АД)не взима купи :idea: !Вади ги :!: И ти ли си подуянски възпитаник,ровиш се в мръсното пране,а :) Доносник,шпионин и провокатор,това ли си ти :roll:
Последна промяна от Red joker на 07 фев 2017 17:18, променено общо 2 пъти.
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Върни се в “ЦСКА”