Стойчо Младенов

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: Стойчо Младенов

Мнениеот GOLEADOR » 26 окт 2014 19:10

Вече се досещам кой човечец хвърли топката по Младенов.Жалкаря толкова мрази ЦСКА,че иска даже и да станем шампиони , да не играем в ШЛ.Ах колко жалко е да си левскар.Поне имай честта да кажеш от кой отбор си,а не да се правиш на армеец и като такъв да пишеш във форума ни. :mrgreen:
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 26 окт 2014 19:23

Тройчо пише история... срещу абоната си фк левски :idea: :lol:
Тактически просто му разказа играта на купения про лиценз на гонзи инжинеро :idea: :lol:

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 26 окт 2014 19:29

Кировец написа:
cska-632 написа:Много слаб мач от към титулярен състав за пореден път на Стойчо Младенов. Загубихме центъра и само липсата на точност в Левски им попречи да решат бързо мача в тяхна полза.

Браво на Венци Василев. Не знам от колко време пиша, че трябва да играе на мястото на Апостол Попов и най-накрая гения се светна.

Да вземе Стойчо да се светне, че Маркиньос няма място в титулярния състав особено пък на тежък терен и Маркиньос не става в дефанзивен план :!: :!: :!: Губи се, изчезва, няма го :!: :!: Мястото му е зад нападателя :!: :!:

Фелипе не виждал сняг през живота си, но го пуска да се мъчи :!: Луд ли си, какъв си?

Имахме късмет да сме ефективни в атака. Нещо рядко срещано за български отбор. Късмета беше с нас, но не трябва да се самозалъгваме, че сме направили нещо кой знае какво. Победеихме отбор, който се измъчи срещу Марек, Локо Пд и победи Хасково с помощта на съдията.

Идва мач с Лудогорец, който ще покаже става ли Стойчо или не става, но предвид факта, че и да сме шампиони и да не сме няма да играем в ШЛ все тая. Първенството е предрешено преди да започне.

:lol: Странно защо повтаряш това, което Стойчо сам каза след мача. Хвани се лекувай.

Явно разбирам повече от футбол от Стойчо щом съм написал същото, което той е казал, а той тренира отбора, а аз само го гледам в официални мачове. Стойчо отдавна не го слушам, защото няма какво ново да каже.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 26 окт 2014 19:30

GOLEADOR написа:Вече се досещам кой човечец хвърли топката по Младенов.Жалкаря толкова мрази ЦСКА,че иска даже и да станем шампиони , да не играем в ШЛ.Ах колко жалко е да си левскар.Поне имай честта да кажеш от кой отбор си,а не да се правиш на армеец и като такъв да пишеш във форума ни. :mrgreen:

Аз съм си написал мнението за случващото се в първенството и скоро ще видим дали е така.

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 26 окт 2014 21:38

Явно разбирам повече от футбол от Стойчо щом съм написал същото, което той е казал, а той тренира отбора, а аз само го гледам в официални мачове. Стойчо отдавна не го слушам, защото няма какво ново да каже.

Стойчо не е перфектният треньор, но за момента в първенството бих му поставил оценка 6+ И дори да загубим титлата (което ще е нормално), мисля че този ЦСКА има бъдеще. И искам да знам ти кой треньор би предложил да води ЦСКА?

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 26 окт 2014 21:48

mertezaker написа:

Стойчо не е перфектният треньор, но за момента в първенството бих му поставил оценка 6+ И дори да загубим титлата (което ще е нормално), мисля че този ЦСКА има бъдеще. И искам да знам ти кой треньор би предложил да води ЦСКА?

ЦСКА шампион и без лиценз за евротурнирите Лудогорец втори и всички просветени в сценария натъпкани с пари и феновете на ЦСКА щастливи, че са шампиони и несправедливо пак не са получили лиценз и Домусчиев доволен, че пак ще се бори за групите на ШЛ. Това е сценарият за А група и резултатите нямат значение.Това си мисля от загубата на Лудогорец от Хасково в първия кръг и това е. Ако станем шампиони или не ни отнемат точки ще се извиня на Стойчо Младенов.
За треньор съм го писал много пъти. Да пробват Методи Деянов. Знае кои футболисти имат потенциал от младите и за минимални суми може да ги привлече в ЦСКА, както едно време направиха Мултигруп и събраха младежкия национален отбор в ЦСКА.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 26 окт 2014 22:17

cska-632 написа:ЦСКА шампион и без лиценз за евротурнирите Лудогорец втори и всички просветени в сценария натъпкани с пари и феновете на ЦСКА щастливи, че са шампиони и несправедливо пак не са получили лиценз и Домусчиев доволен, че пак ще се бори за групите на ШЛ. Това е сценарият за А група и резултатите нямат значение.Това си мисля от загубата на Лудогорец от Хасково в първия кръг и това е. Ако станем шампиони или не ни отнемат точки ще се извиня на Стойчо Младенов.
За треньор съм го писал много пъти. Да пробват Методи Деянов. Знае кои футболисти имат потенциал от младите и за минимални суми може да ги привлече в ЦСКА, както едно време направиха Мултигруп и събраха младежкия национален отбор в ЦСКА.

Айде спри се бе, мислел това, мислел онова. Миналия сезон Лудогорец, като загубиха от Любимец в първия кръг, не си ли го мислеше отново? Или просто не ти отърваше, понеже ЦСКА не беше на първо място. Щот аз си спомням и миналата година Лудогорец, че загуби от Левски и от в Разград, както загуби и с 2:4 от Литекс, пак в Разград. Разградчани завършиха редовния сезон с 4 загуби и 4 хикса. В момента имат 4 хикса и 2 загуби за 13 изиграни мача. Общо взето не е кой знае колко по-различно от мин. година. Разликата я прави постоянството до момента на ЦСКА. Миналата година само Литекс до края на редовния сезон създаваше някакво напрежение на Лудогорец, но не достатъчно.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 27 окт 2014 00:24

Феновете на кой отбор ще са бесни на Младенов при положение,че ЦСКА е на първо място със 7 точки пред втория,отбора е вкарал най-много голове от всички тимове в А група (29),и е допуснал най-малко във своята врата (6)? :?: :idea: :shock:

Младенов сам си написа оценка 6 в историята на вечното дерби и тази оценка никой не може да му я вземе!
[rimg]http://oi62.tinypic.com/2je6w3m.jpg[/rimg]
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 27 окт 2014 09:19

13 мача 10 победи,два равни и една загуба :? !29 гола вкарани и 6 допуснати!Победи в Ловеч,Стара Загора и Пловдив!2 равни,единия от който при спечелен мач и досадна грешка на вратаря!Разглобяване на подуенци!И след всичко това,някой да ми обяснява какъв слаб тактик бил Стойчо и как сме имали късмет :lol: !
Отличен 6 ми е оценката за Стойчо!

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Мнениеот bastuna2003 » 27 окт 2014 09:35

Това говедо-провокаторче cska-632 няма ли кой да го изхвърли да ни дразни. Поне като се правиш, че си от даден отбор от време на време напиши нещо положително. Ай беги :idea:
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]

Върни се в “ЦСКА”