Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
гражданин от село
Re: Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012
Олимпия Лом.
- dreben23
- Контакти:
Kашчей написа:crap написа:Твърди, че е от Дунав Руси, но си е чисто и просто поредното комплексарче, джавкащо срещу името на ЦСКА...
Ти ли бе, дейлиорманецо ще ми се подиграваш за правоговор?Ти, който не обичаш родният си град, защото нямаше никакви успехи във футбола и си избра софийски отбор, за да се пъчиш?Ти ли ще ми говориш за комплекси, като целият си изтъкан от тях.Ако ги нямаше, щеше да си фен на Лудогорец, отбора на твоят град, а не на ЦСКА, който няма нищо общо с Разград.Глорихънтърите от провинцията ще ми говорят, че съм бил комплексиран!
Дунав може и само във В група да играе, но аз няма да сменя обичта към града и неговият отбор, за успехите на някакви мършави софиянци, които се крепят в А група само заради правителствената протекция!
Е, и аз да речем бих сменил ЦСКА за Родопа Смолян, но само при условие, че влязат в групите на Шампионската лига, но това едва ли ще стане някога! Все пак да не се заричаме, че всякакви дебютанти играят в Шампионската лига!
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
- dreben23
- Контакти:
Новини за Спасчо?
***САМО ЦСКА!***
dreben23 написа:Новини за Спасчо?
За новини около ЦСКА се обръщай към Кашчей..
- Червени_шампиони
- Контакти:
Айде млъкнете вече с тоя клепар бе..как може да му обръщате такова внимание на тоя. (За русенския Васил Траянов Боянов говоря)
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
Kашчей написа:crap написа:Твърди, че е от Дунав Руси, но си е чисто и просто поредното комплексарче, джавкащо срещу името на ЦСКА...
Ти ли бе, дейлиорманецо ще ми се подиграваш за правоговор?Ти, който не обичаш родният си град, защото нямаше никакви успехи във футбола и си избра софийски отбор, за да се пъчиш?Ти ли ще ми говориш за комплекси, като целият си изтъкан от тях.Ако ги нямаше, щеше да си фен на Лудогорец, отбора на твоят град, а не на ЦСКА, който няма нищо общо с Разград.Глорихънтърите от провинцията ще ми говорят, че съм бил комплексиран!
Дунав може и само във В група да играе, но аз няма да сменя обичта към града и неговият отбор, за успехите на някакви мършави софиянци, които се крепят в А група само заради правителствената протекция!
Василйе, както ти викат у Руси, виж сега моето момче, аз не мразя Разград, дори напротив, обичам го и се гордея с родния си град. Обичам ЦСКА дори и повече, но ти няма как да го разбереш това, защото едва ли си ходил на велики мачове, като дете, воден от баща си. Ако не беше расъл у гората, вероятно щеше да познаваш това чувство, за което и ти говоря. Ако не беше расъл у гората, може би щеше да си поне средно грамотен, но уви. Стискам палци да не си толкова комплексиран и дребнав, колкото се изявяваш по форумите, Василйе...
YA GUNNERS YA
- Kolec
- Контакти:
ЦСКА очаква нов нападател днес, разбра БЛИЦ. Става въпрос за аржентинеца Гуидо ди Вани, който е желан от треньора Стойчо Младенов. Нашата агенция първа ви съобщи още на 26 юни, че “червените” очакват аржентински нападател. Ди Вани има италиански паспорт, което допълнително ще улесни ръководството на 31-кратните шампиони. Той ще бъде един от вариантите, ако Жуниор Мораес бъде продаден. Както е известно, бразилецът се върна от Металург (Донецк), тъй като преговорите забуксуваха. Въпреки че в момента е част от ЦСКА шефовете ще търсят отбор, на който да го продадат.
Аржентинецът Гуидо ди Вани е роден на 11 юни 1988 година. Има 6 мача в шампионския сезон на Банфийлд 2009/10. За последно нападателят е играл в парагвайския Спортиво Лукеньо. Преди това Банфийлд го преотстъпва на Химнасия Хухуй и Феро Карил. През декември миналата година обмисля да спре с футбола, тъй като Банфийлд отново не му дава шанс за изява, но ръка му подава Спортиво./БЛИЦ
[offtopic]http://www.blitz.bg/sport/article/132298[/offtopic]
И аз чакам няк'ва новина за тоз' младеж, ама няма... новината е от вчера
..:: Tout comprende, c'est tout mepriser ::..
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
- dreben23
- Контакти:
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:10 часа е а става нетърпимо
Горещо откъм новини или откъм Слънце!
***САМО ЦСКА!***
- Kolec
- Контакти:
dreben23 написа:CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:10 часа е а става нетърпимо
Горещо откъм новини или откъм Слънце!![]()
Откъм новини
..:: Tout comprende, c'est tout mepriser ::..