zlatan написа:в този мач срещу червените за първи път в живота си съм толкова убеден в нашата победа че няма накъде.Незнам едно такова чувство което преди мач с ЦСКА никога не ме е обземало.Аз винаги съм уважавал червените-моят кум е цесекар и в момента мисля трезво когато пиша тези редове.Победата в събота ще бъде постигната леко-само Маркиньос няма да им стигне,а ако Дарко и Гарра са в настроение на 26.02.2011г не искам да съм цесекар.
Тотомафията си мисля че не може да се намеси в този мач.
Приятел ти да не си фен на Барса и да си мислиш,че в събота имате протоколен мач с ЦСКА?Дарко и Гарра не са Меси и Иниеста,така че не смесвай трезвото мислене с оптимистичното си настроение.Аз искам да гледам футбол,който отдавна липсва в дербито,ама много отдавна........толкова са скучни тези мачове в последните години,че не мога и глупости да пиша вече....Искам футбол,български футбол само нашите отбори ми носят тръпката от играта,а това което гледаме от Англия ,Испания и т.н. е само мезе за ракията-вярно качествено ,ама мезе.Гледах прекрасната Барселона с/у Реал изкефих се от футбола,но само толкова.Спах сякаш нищо не се бе случило,а когато любимият ми отбор се опълчи на същата тая Барса и дори поведе с феноменалния гол на Стоичков ....бях на седмото небе,както сигурно и ти при гола на Йовов с/у Марсилия.......Искам да изживяваме по този начин мачовете,а пък ,как ще завършват е друга тема и повод да се драчиме по форумите!!!!!!!