Дучето отсече: Който обича ЦСКА - на стадиона!
20 октомври 2010 04:28
Фотограф: Десислава Комарова
Председателят на централния фенклуб на червените бе категоричен, че протест ще има
Председателят на централния фенклуб на ЦСКА Димитър Ангелов заяви, че всички истински фенове на клуба трябва да са на "Васил Левски" четвъртък вечер и да подкрепят отбора срещу Рапид Виена. В същото време стана ясно, че на всяка седалка на Националния стадион без тези в сектора за гости, ще има плакат с надпис "Протест". Първоначално цесекарите искаха да протестират като влязат на стадиона в 10-та минута на срещата, но шефовете на ЦСКА се опитаха да го провалят, взимайки решение да затворят входовете на "Васил Левски" 15 минути преди началото на мача с австрийците.
"Всеки, който е от ЦСКА, трябва да дойде на "Васил Левски" в четвъртък. Всеки, който обича ЦСКА, трябва да вика за ЦСКА, а не да стои пред компютъра. На нас не ни трябва клавиатурчо. Феновете на Ливърпул бяха постоянно до отбора - в съда, пред парламента, дори сега, когато са на предпоследно място, те не спират да го подкрепят", заяви Дучето.
БОЙКОТ срещу Управлението в ЦСКА!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: БОЙКОТ срещу Управлението в ЦСКА!
danko_sot написа: Не знам аз не съм от София и рядко ходя на мачове. Но чух, че когато се опитали да протестират на стадиона, Титан веднага пуснали мутрите срещу протестиращите. нормално е, хората ги е страх. И мен ме е страх. Не искам Титан, но не искам и да отида на стадиона и да протестирам срещу тях и заради това да ми счупят няколко зъба. Това е мутренска история. Може би заради това протестират отвън вече феновете, не знам
И ти ще ми обясняваш, че съм смешко......вземи отиди "по-често" на някой мач и тогава ще ми даваш "меродавните" си мнения, чул това-онова.....
cesekara87 написа: ...................
"Всеки, който е от ЦСКА, трябва да дойде на "Васил Левски" в четвъртък. Всеки, който обича ЦСКА, трябва да вика за ЦСКА, а не да стои пред компютъра. На нас не ни трябва клавиатурчо. Феновете на Ливърпул бяха постоянно до отбора - в съда, пред парламента, дори сега, когато са на предпоследно място, те не спират да го подкрепят", заяви Дучето.
Не съм му фен на Дучето, незнам от какви подбуди го казва, но това е ФАКТ !
-
- Контакти:
Бойкотът продължава, макар и по-различен: 30 000 протестни транспаранта ще издигнат феновете на ЦСКА утре
30 000 протестни транспаранта ще издигнат феновете на ЦСКА по време на мача с Рапид Виена от груповата фаза на турнира за Лига Европа. Двубоят между най-титулувания български клуб и австрийците е от 20.00 часа на националния стадион "Васил Левски". Очакват се близо 30 000 привърженици на червените да дойдат, да подкрепят своите и да изразят по този нестандартен начин недоволството си от управлението на собствениците на ЦСКА.
Този път няма да има традиционната хореография, а на местата на зрителите ще има поставени разни неща, които феновете да използват.
На седалките в секторите “А”, “В” и “Г” ще бъдат поставени картони с размер 70х50 см с надпис “Протест”.
Част от привържениците ще бойкотират събитието, като ще гледат мача на голямо видеостена, разположена до езерото "Ариана".
Първоначално феновете замисляха да влязат 10 минути след началото на двубоя, но от клуба обявиха, че ще затворят вратите на стадиона четвърт час преди началото на мача от съображения за сигурност.
"Нека всеки, който обича ЦСКА да дойде в 12 часа на стадион „Васил Левски” да помогне за поставянето им. Ще протестираме срещу всички, които допуснаха да се стигне до тук. Срещу тези, които стоят в ложата, тези на терена, хората от министерски съвет, народното събрание, всички, които допуснаха да се стигне дотук", каза лидерът на чеврената агитка Димитър Ангелов - Дучето, който днес празнува своя 45-ти рожден ден.
30 000 протестни транспаранта ще издигнат феновете на ЦСКА по време на мача с Рапид Виена от груповата фаза на турнира за Лига Европа. Двубоят между най-титулувания български клуб и австрийците е от 20.00 часа на националния стадион "Васил Левски". Очакват се близо 30 000 привърженици на червените да дойдат, да подкрепят своите и да изразят по този нестандартен начин недоволството си от управлението на собствениците на ЦСКА.
Този път няма да има традиционната хореография, а на местата на зрителите ще има поставени разни неща, които феновете да използват.
На седалките в секторите “А”, “В” и “Г” ще бъдат поставени картони с размер 70х50 см с надпис “Протест”.
Част от привържениците ще бойкотират събитието, като ще гледат мача на голямо видеостена, разположена до езерото "Ариана".
Първоначално феновете замисляха да влязат 10 минути след началото на двубоя, но от клуба обявиха, че ще затворят вратите на стадиона четвърт час преди началото на мача от съображения за сигурност.
"Нека всеки, който обича ЦСКА да дойде в 12 часа на стадион „Васил Левски” да помогне за поставянето им. Ще протестираме срещу всички, които допуснаха да се стигне до тук. Срещу тези, които стоят в ложата, тези на терена, хората от министерски съвет, народното събрание, всички, които допуснаха да се стигне дотук", каза лидерът на чеврената агитка Димитър Ангелов - Дучето, който днес празнува своя 45-ти рожден ден.
-
- Контакти:
Аз мисля, че утре вечер (20.10.) всички които милеят и обичат ЦСКА трябва да подкрепят отбора си на стадиона. Ако искаме да ни обърнат внимание трябва да се протестира, но стадиона е мястото където трябва да подкрепяме отбора си и в радост и в мъка до края. А края на ЦСКА не е дошъл и никога няма да дойде докато ни има НАС "армейските" фенове.
А относно бойкота, в България няма формирано гражданско общество както е в развитите страни. А това е така защото нашата демокрация е още млада и неопитна (20години), а хората на запад знаят как да протестират и знаят, че ще бъдат чути и ще се обърне внимание, а тук какво ще стане ... ? едно голямо нищо.
Така че истински фенове подкрепете своя отбор и дано фортуна да е с нас.
А относно бойкота, в България няма формирано гражданско общество както е в развитите страни. А това е така защото нашата демокрация е още млада и неопитна (20години), а хората на запад знаят как да протестират и знаят, че ще бъдат чути и ще се обърне внимание, а тук какво ще стане ... ? едно голямо нищо.
Така че истински фенове подкрепете своя отбор и дано фортуна да е с нас.
- CSKAEOTBORA
- Контакти:
cesekara87 написа:Бойкотът продължава, макар и по-различен: 30 000 протестни транспаранта ще издигнат феновете на ЦСКА утре
Как ше се съберем 30 000, немога да разбера, та ние с/у Порто бяхме 15 000 бе... айде стига с тези измишлиотини.
ЦСКА е отбора, един единствен на света, за него ще се боря, и няма да го предада!!!
TPAKTOP написа:vaskonti написа:Примера ти не е съвсем правилен. Ако трябва да отговоря в същия стил, все едно родителите на най-добрият ти приятел, който има рожден ден да те ненавиждат и да не искат да те видят и ти да не отидеш да го уважиш. Как мислиш, кое е правилно - да отидеш или не?
В спора се роди най-правилния пример! Ако родителите на приятелката ми ме мразят аз във тях няма да отида! Под "родители" разбирай Титан! Под "у тях" разбирай Васил Левски! Да и това е истината колкото и да обичам приятелката си(ЦСКА) нагости няма да ходя!
За да стане примерът съвсем правилен, "у тях" всъщност трябва да е домът на приятелката ти, а не на родителите й. При това положение какво правиш?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
- TPAKTOP
- Контакти:
vaskonti написа:TPAKTOP написа:vaskonti написа:Примера ти не е съвсем правилен. Ако трябва да отговоря в същия стил, все едно родителите на най-добрият ти приятел, който има рожден ден да те ненавиждат и да не искат да те видят и ти да не отидеш да го уважиш. Как мислиш, кое е правилно - да отидеш или не?
В спора се роди най-правилния пример! Ако родителите на приятелката ми ме мразят аз във тях няма да отида! Под "родители" разбирай Титан! Под "у тях" разбирай Васил Левски! Да и това е истината колкото и да обичам приятелката си(ЦСКА) нагости няма да ходя!
За да стане примерът съвсем правилен, "у тях" всъщност трябва да е домът на приятелката ти, а не на родителите й. При това положение какво правиш?
Ами всъщност е на родителите й защото ако се приеме че живеем заедно! Но дай да спрем с тези примери! От колко време вече Татан са в ЦСКА? Какво направиха за нас и за клуба като цяло? Когато Любо беше треньор всичко вървеше добре! когато обаче Любо изкара кирливите ризи на играчите те го нападнаха! Помниш ли как той изгони играчите а те ги върнаха? това ли е начина? Ето сега се видя въпросните "върнати" футболисти как се държат на терена и извън него! Това не е нормална политика! Кой ни е виновен? Ами вече като съпоставя фактите смятам че са Титан! Кой купи тези италианци? Пак те! Дочев постоянно ходеше наляво-надясно да оправя някакви документи и те направиха "великата" селекция! Това не е управление а диктатура! Тези футболисти не са за ЦСКА! Тези управляващи не са за ЦСКА! Този треньор не е за ЦСКА! Следователно това не е моя ЦСКА!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
По тоя въпрос никой не спори. Само че тия протести се правят на стадиона, не по кръчмите!
[center]I'll be the savior of you all
- TPAKTOP
- Контакти:
vaskonti написа:По тоя въпрос никой не спори. Само че тия протести се правят на стадиона, не по кръчмите!
Виж преди няколко мача ходих по стадионите но сега вече мисля да се откажа! Всичко сега е в едно блато и не смятам че и там трябва да си хабя нервите!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
Остави го тоя Васконти. Те и някви турци да ни купят тоя пич пак ше твърди, че протеста трябва да е на стадиона. Не можете да осъзнаете как седят нещата, не виждам смисъл да пиша повече в този форум. Може би след 1-2 години като влезна, тогава нещата ще са се променили и ще сте разбрали истината... 

[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]