ЦСКА - Жребия!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Korsata
Контакти:

Re: ЦСКА - Жребия!

Мнениеот Korsata » 27 авг 2010 17:59

Гуу написа:От толкова много тюхкане Томислав не можа да си каже "минутката водещия" (или каквото там се води)...може би не трябваше да се пуска интервюто на Гьоре, тези 3 минути не са малко. :roll:

Ето го бре, Томето и той се включи с коментар...
ЦСКА Завинаги!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 27 авг 2010 18:00

Много сме нахални, нали...откъде-накъде да искаме да се говори за отбора ни, все едно, че и той ще участва в Лига Европа. :lol:[/quote]

Както каза ''водещия на Дарик'' сега:''То там в Борисовата Градина трябва да си много навътре,та да коментираш ситуациите,за тва в понеделник ще дам на Ники да си коментира на спокойствие'' :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Последна промяна от delqnski47 на 27 авг 2010 18:01, променено общо 1 път.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 27 авг 2010 18:01

Korsata написа:
Гуу написа:От толкова много тюхкане Томислав не можа да си каже "минутката водещия" (или каквото там се води)...може би не трябваше да се пуска интервюто на Гьоре, тези 3 минути не са малко. :roll:

Ето го бре, Томето и той се включи с коментар...

...в който коментар на 95 % се говори за Левски.

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 27 авг 2010 18:01

Момчета, оптимално 4 точки! Възможно е да биеме като домакини Рапид, и ако успееме на магия да измъкнеме точка в някой от другите мачове ще е супер! Но дори и 1 точка да вземе отбора пак ще е успех с оглед на реалността в БГ футбола и особено в нашия отбор! Снощи видях дузина мнения срещу коментатора от "film+", ами дразнещ беше, но и беше много прав! Футболистите не могат да си подадат 3 точни паса, секи мач се изпускат по 5,6 100%тови голови положения, в защита сме трагедия, а вратаря ни не може да излиза при центрирания! Реално ние сме от най - слабите отбори в турнира и е нормално да завършим последни в една от силните групи! Важното е на всяко домакинство да горят по 40 000 червени сърца и да подкрепят любимия отбор, независимо от обстоятелствата!!! ... на сините успех, те не ме интересуват особено...

Потребителски аватар
Korsata
Контакти:

Мнениеот Korsata » 27 авг 2010 18:02

Гуу написа:
Korsata написа:Някои знаели кой държи телевизионните права на БГ отборите за мачовете в Лига Европа?
Про.бг и БНТ

Мерси, така по бива, че тези от ТВ+ никъде в нета не могат да се гледат...
ЦСКА Завинаги!

Потребителски аватар
Korsata
Контакти:

Мнениеот Korsata » 27 авг 2010 18:08

Jorkorazporko написа:Момчета, оптимално 4 точки! Възможно е да биеме като домакини Рапид, и ако успееме на магия да измъкнеме точка в някой от другите мачове ще е супер! Но дори и 1 точка да вземе отбора пак ще е успех с оглед на реалността в БГ футбола и особено в нашия отбор! Снощи видях дузина мнения срещу коментатора от "film+", ами дразнещ беше, но и беше много прав! Футболистите не могат да си подадат 3 точни паса, секи мач се изпускат по 5,6 100%тови голови положения, в защита сме трагедия, а вратаря ни не може да излиза при центрирания! Реално ние сме от най - слабите отбори в турнира и е нормално да завършим последни в една от силните групи! Важното е на всяко домакинство да горят по 40 000 червени сърца и да подкрепят любимия отбор, независимо от обстоятелствата!!! ... на сините успех, те не ме интересуват особено...

Да, възможно е да се откраднат точки от всеки един от 3-те, като със сигурност това ще се случи срещу австрийците. Гледах второто полувреме с ТНС вчера - "червените" играха супер пестеливо и е трудно да се направи равносметка срещу такъв съперник и особено след 3:0 в първия мач.
ЦСКА Завинаги!

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 27 авг 2010 19:19

Red_Pride написа:на рязаните карабини този път в София няма да им се размине :twisted: задължени сме да ги бием...

Как ще им се е разминало бре...
Ние си ги бихме в редовното време с головете на Вальо Илиев и Сашо Тунчев, те измъкнаха мача в продълженията, след онова глуповато изчистване в корнер на Данчо Юруков....Реално ги бихме, пак можем да го направим :evil:

Аз това и казах - тоя път НЕМА да има продължения :evil:

Ама аз чак сега се загледах наистина в групата на подуянци, бре :lol: Каква еуфория е настанала в синия сегмент на форума, да им се чуди човек...
Аз първоначално само Гент мернах, пък те при тях били и Лил и Спортинг, мамма мия...
Не 1:17 ами 2:27 ще е при тях тоя път, но на тях винаги им е малко :lol:

Според мен не е реалистично да вземем нещо от Порто и от двата мача.
Но затова пък срещу Бешикташ можем да вземем 2 точки ( победа тук ) и поне още 2 точки от победа тук срещу Рапид или два равни мача с австрийците, което пак е 2 точки за коефициента - това е според мен прогамата минимум.

Не смея да казвам и да пресмятам предварително за фантастики за излизане от тази група ( но за клубния коефициент е друго - все някоя точка трябва да вземем ), според мен най-важни ще са мачовете тук срещу Рапид и Бешикташ - то е ясно де.

Ако ги вземем, ще стане много завързана групата....Ако не - все нещо за коефициента ни трябва да откаднем откъдето можем.....

Апропо - сетих се нещо друго важно !
Но няма да мога да го направя, защото "моите" художници дето ги познавам са в Канада и казаха вчера, че няма да се връщат за мачовете от групата, евентуално напролет... :lol:

Мисълта ми е, че нашия Капитан още при гостуването срещу Бешикташ на "Инюню" ще изиграе мача, с който става водач в листата с легендите ни с най-много участия за отбора в евротурнирите...

Моля Ви, направете някъкъв хубав плакат по този повод - аз бих го направил, но нямам тази възможност да е толкова голям, колкото искам и по този начин толкова хубав...
Така че нека по-новата генерация от Сектор Г да се прояви по този хубав повод...
Измислете там някакво хубаво послание към Тошето и в домакинството срещу Порто го покажете...

Нашият Капитан вече е легенда :!:

САМО ЦСКА и още срещу Порто да напълним националния и да покажем на португалците кой е в клуб №200 в Евротурнирите...
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Потребителски аватар
Korsata
Контакти:

Мнениеот Korsata » 27 авг 2010 20:28

Yasso написа:Според мен не е реалистично да вземем нещо от Порто и от двата мача.
Но затова пък срещу Бешикташ можем да вземем 2 точки ( победа тук ) и поне още 2 точки от победа тук срещу Рапид или два равни мача с австрийците, което пак е 2 точки за коефициента - това е според мен прогамата минимум.

Не смея да казвам и да пресмятам предварително за фантастики за излизане от тази група ( но за клубния коефициент е друго - все някоя точка трябва да вземем ), според мен най-важни ще са мачовете тук срещу Рапид и Бешикташ - то е ясно де

И от 3-те отбора могат да се вземат точки, но най-реално е от австрийците. Цел излизане от групите е доста трудна с оглед играта и качествата на играчите...плюс, такива сметки най-често си прават отбора от Подуене, така че, дай да не приличаме на тях.
ЦСКА Завинаги!

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 27 авг 2010 21:24

ЦСКА!!! ЦСКА!!! Тая година, както тръгваме с малката кошница ще направим нещо повече от 1 точка, усещам го!

Потребителски аватар
Korsata
Контакти:

Мнениеот Korsata » 27 авг 2010 21:33

TheClub написа:ЦСКА!!! ЦСКА!!! Тая година, както тръгваме с малката кошница ще направим нещо повече от 1 точка, усещам го!

Всичко е възможно, но с този вратар и тази защита дано не ни бият с разлика! Малко по дефанзивно и на контра ми се струва по добрия вариант за повечко точки....
ЦСКА Завинаги!

Върни се в “ЦСКА”