danon написа:BRF написа:Думите ти ще имат някаква тежест ако и следващия мач сте колкото бъдете и този!Ние сме правили достатъчно кампании и това ,че сте купили 1000 карти по 80 лв и 500 билета за наши сектори по 10-15лв не е нещо кой знае какво!Ние във В група имаше мачове по 8-9-10 хиляди ,това е да ходиш заради твоя отбор!Затова се съберете на макс утре и като ви бием с 2,3 гола ще сте дотам!Мотивацията на всичките ви наемници ще бъде да ни си дават много зор,за да не се контузят!
Ние във В група, ние тва ние онова..... Дай един мач, в който червените фенове да са били в пъти повече от сините на националния стадион, само един мач. Левски е 11-та година без титла и купа, Левски за 10 години има 2 отстранени отбора в Европа, покрай юбилея имаше поредица от 9 мача без победа в дербито(5-6 без вкаран гол), имаше няколко загуби с по 0:3 и никога никога в историята на дербито цесекарите не са били в пъти повече на националния, както ще е утре.. както е било преди 20-на години. Ти няма как да определиш дали публиката на Левски ще е дотам, защото като ти гледам писаниците нямаш идея колко са и на какво са способни левскарите.. схващаш ли ?
Способни сте да отидете утре на тоя мач защото и с ЦСКА към 20 хиляди и преки сили 6-7 на следващия с уговорката,че не знам с кого играете!Първото ми дерби на стадиона е 1999г ,не е като да не съм ходил и да не ви знам глупостите!