21 кръг/Левски-ЦСКА / 15.02.2020 / 14:45 ч.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: 21 кръг/Левски-ЦСКА / 15.02.2020 / 14:45 ч.

Мнениеот BRF » 14 фев 2020 17:00

danon написа:
BRF написа:Думите ти ще имат някаква тежест ако и следващия мач сте колкото бъдете и този!Ние сме правили достатъчно кампании и това ,че сте купили 1000 карти по 80 лв и 500 билета за наши сектори по 10-15лв не е нещо кой знае какво!Ние във В група имаше мачове по 8-9-10 хиляди ,това е да ходиш заради твоя отбор!Затова се съберете на макс утре и като ви бием с 2,3 гола ще сте дотам!Мотивацията на всичките ви наемници ще бъде да ни си дават много зор,за да не се контузят!

Ние във В група, ние тва ние онова..... Дай един мач, в който червените фенове да са били в пъти повече от сините на националния стадион, само един мач. Левски е 11-та година без титла и купа, Левски за 10 години има 2 отстранени отбора в Европа, покрай юбилея имаше поредица от 9 мача без победа в дербито(5-6 без вкаран гол), имаше няколко загуби с по 0:3 и никога никога в историята на дербито цесекарите не са били в пъти повече на националния, както ще е утре.. както е било преди 20-на години. Ти няма как да определиш дали публиката на Левски ще е дотам, защото като ти гледам писаниците нямаш идея колко са и на какво са способни левскарите.. схващаш ли ?

Способни сте да отидете утре на тоя мач защото и с ЦСКА към 20 хиляди и преки сили 6-7 на следващия с уговорката,че не знам с кого играете!Първото ми дерби на стадиона е 1999г ,не е като да не съм ходил и да не ви знам глупостите!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 14 фев 2020 17:04

Тия простотии,аз купих 10 билета,аз 20,в крайна сметка ще има ли хора за тия билети?Нека потърпим няколко часа и ще видим!

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 14 фев 2020 17:10

kiril.a.d написа:
peliforewer написа:Нашите футболисти ако срещу Левски и Лудогорец не са мотивирани докрай какво правят в ЦСКА. Левски трябва да ги бием и на шах ако се наложи.

Кои са "нашите футболисти"? - 7-8 бездушни чужденци, плюс треньора и едва 3-4 наши футболисти, от които само Чорбаджийски е наш футболист...
Та каквото и да им пеете от трибуните, "умрял Марко на припек"...За радост и при левскарите е така...е, при тях е Хубчев така че имат пълния шанс за победа

На играчи като Бикел, Евандро и Соу няма нужда да им пееш, те винаги се раздават на 100% за разлика от разни юноши като Чорбаджийски. Юноши да, но само ако са достатъчно добри. Ние в момента нямаме подготвени юноши за първия отбор освен Антов.

danon
Контакти:

Мнениеот danon » 14 фев 2020 17:11

BRF написа:Способни сте да отидете утре на тоя мач защото и с ЦСКА към 20 хиляди и преки сили 6-7 на следващия с уговорката,че не знам с кого играете!Първото ми дерби на стадиона е 1999г ,не е като да не съм ходил и да не ви знам глупостите!

Значи си ходил на стадион Славия 2002 година 3:1 за Левски финал за купата, когато напуснахте стадиона.. и там съотношението беше 2-3 към 1.. след това 2004 дербито като го преместиха на националния бройките са по равно на дербитата. Преди 89-та да не говорим, там съотношението е 4:1.. това не са глупости, това са ФАКТИ !
На стадиона ще бъдат 15 000 левскари срещу 5-6 000 цесекари, тва е :!:

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 14 фев 2020 17:14

danon написа:
BRF написа:Способни сте да отидете утре на тоя мач защото и с ЦСКА към 20 хиляди и преки сили 6-7 на следващия с уговорката,че не знам с кого играете!Първото ми дерби на стадиона е 1999г ,не е като да не съм ходил и да не ви знам глупостите!

Значи си ходил на стадион Славия 2002 година 3:1 за Левски финал за купата, когато напуснахте стадиона.. и там съотношението беше 2-3 към 1.. след това 2004 дербито като го преместиха на националния бройките са по равно на дербитата. Преди 89-та да не говорим, там съотношението е 4:1.. това не са глупости, това са ФАКТИ !
На стадиона ще бъдат 15 000 левскари срещу 5-6 000 цесекари, тва е :!:

Ма вие ако сте 15000 то ще е срамно бе!?!Хахахахаах!Това ли са ви силичките!?Така ли ще си спасявате отборчето?
Наскоро бях на един мач където Каранга вкара в 55-тата минута за 3:0 и всичкото левскар от А сектор се изнесе!Нали с факти ще си говорим!

danon
Контакти:

Мнениеот danon » 14 фев 2020 18:48

BRF написа:Ма вие ако сте 15000 то ще е срамно бе!?!Хахахахаах!Това ли са ви силичките!?Така ли ще си спасявате отборчето?
Наскоро бях на един мач където Каранга вкара в 55-тата минута за 3:0 и всичкото левскар от А сектор се изнесе!Нали с факти ще си говорим!

15 000 досега продадени, малко са да и аз мисля така.. Кой е тоя мач къде всичкото левскар се е изнесло, дай снимки, видео щото всичкото цесекар 2002 го има как си тръгва.. Тва се нарича демагогия, наясно си сигурно. Какво стана по другия въпрос някой да каже един мач на националния, в който червените да са били в пъти повече ? Един ? Дядо му, баща му на онзи пич както са му казали, че са по равно левскари и цесекари при соца няма ли мач, в който са били в повече. Само че има видео материали от 80-те, в които има син десант на Народна армия и се радват левскати и в сектор Г, още клипчета с наполовина пълен сектор Г много има и това са факти.. иначе за европейските мачове са се пълнили стадионите, ама не с цесекари само. Нямало е тази злоба, на погребението на Гунди, хиляди всякакви не само левскари. А сега като чуя Гунди ви зове на синьото небе, Гунди е разложен труп и направо....

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 14 фев 2020 19:05

[offtopic]Aко не сте наясно, Гришата са го хванали и го шушкат много здраво, така че не знам какви заблуди имате, че изобщо ще ви строи стадион, камо ли че няма смисъл да се купували скъпи играчи. Той скъпи играчи не може да си и позволи. Взеха му захарта, сега го натискат и Петрол да му вземат, постоянни дела срещу него и сина му, които са сериозни разходи, особено когато са постоянни. Та него са го натиснали здраво, той и за това си трае и се е покрил. Не че е хубаво това, но явно той е умен и явно е решил, че е по-добре да кротува и да си харчи каквото има, за да не стане като с Божков.
Днес с един приятел, който е от вашите, ми каза, че Гришата е искал още 2010 да ви вземе, но не са му позволили. Тогава Гришата със сигурност е бил доста по-заможен, отколкото е в момента, а и навярно е имал доста повече енергия да се занимава с футбол. Ако ви е бил взел тогава, без цирковете с Литекс, най-вероятно разградските фесове никога нямаше да имат 8 поредни титли, защото и ние след 2010/2011 си разпродадохме отбора, а след това последния ни силен състав беше 2013. От тогава сме бълен бардак, и ако Гришата ви беше взел по онова време, може би 2014-2015 щяхте да имате наистина силен отбор и гелосания никога нямаше да набере такава инерция, каквато има сега.[/offtopic]
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 14 фев 2020 19:33

[offtopic]
sinqkrepost1914 написа:Aко не сте наясно, Гришата са го хванали и го шушкат много здраво, така че не знам какви заблуди имате, че изобщо ще ви строи стадион, камо ли че няма смисъл да се купували скъпи играчи. Той скъпи играчи не може да си и позволи. Взеха му захарта, сега го натискат и Петрол да му вземат, постоянни дела срещу него и сина му, които са сериозни разходи, особено когато са постоянни. Та него са го натиснали здраво, той и за това си трае и се е покрил. Не че е хубаво това, но явно той е умен и явно е решил, че е по-добре да кротува и да си харчи каквото има, за да не стане като с Божков.
Днес с един приятел, който е от вашите, ми каза, че Гришата е искал още 2010 да ви вземе, но не са му позволили. Тогава Гришата със сигурност е бил доста по-заможен, отколкото е в момента, а и навярно е имал доста повече енергия да се занимава с футбол. Ако ви е бил взел тогава, без цирковете с Литекс, най-вероятно разградските фесове никога нямаше да имат 8 поредни титли, защото и ние след 2010/2011 си разпродадохме отбора, а след това последния ни силен състав беше 2013. От тогава сме бълен бардак, и ако Гришата ви беше взел по онова време, може би 2014-2015 щяхте да имате наистина силен отбор и гелосания никога нямаше да набере такава инерция, каквато има сега.

Декларираната печалба на Петрол е над 55 милиона за 2018 :) Декларираната ...тоест недекларираната е сигурно около 100 000 милиона :) За някакви ебаси разходите пишеш по съдебни дела, явно никога не си бил в съд :) Простено ти е , а и по добре да не знаеш. Вероятно не знаеш ,че делото е едно ,ама пак ти е простено.
Сигурно си малък и не знаеш ,че доста време само той вкарваше петрол с танкери за Нефтохим. Айде да не се правим на счетоводители ! Щом има да дава 20 млн. на година не го мисли ![/offtopic]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 14 фев 2020 19:38

Измествате темата.Цитирайте си мненията и си продължете разговора в Магията.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 14 фев 2020 20:01

Айдееее, не остана време.

Миятович: Левски е бил под опеката на Милицията, а ЦСКА под тази на Армията.

Изображение

VS

Изображение

[offtopic]
Левски счупи всякакви рекорди! Седми доносник на ДС пое клуба, псевдонимът му е Китин
[/offtopic]
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Върни се в “ЦСКА”