Лига Европа: ФК Копенхаген - ЦСКА (трети квалификационен кръг - мач реванш)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Лига Европа: ФК Копенхаген - ЦСКА (трети квалификационен кръг - мач реванш)

Мнениеот TristaNNN » 16 авг 2018 23:03

Аз съм възхитен от втория гол на датчаните, какво подреждане и изпълнение само! :shock: Първият (1) в бял екип леко дърпа напред с една-две крачки и увлича бранители, като в същото време не им позволява да бият директно останалите на метър-два отзад двама (2) и (3), които са плътно един до друг. Така, на практика, се матира отбраната, за която става трудно и почти невъзможно да бие първата топка, а тя беше центрирана перфектно. А имаше и четвърти (4) дебнещ отзад, в случай, че центрирането се отклони с метър-два. Егати мата, егати идеята и изпълнението. :shock:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 16 авг 2018 23:06

delqnski47 написа:Правят се ужасяващи глупости,защото нашите бяха респектирани.Нормално,естествено.Те са хора в крайна сметка. ;) Направиха максимума.Не смятам,че сред феновете има крайно разочаровани.

И от респект, и от неможене. Но и аз казах-това беше максимум. И няма от какво да се срамувате, нито да сте недоволни.
НЕМ определено подходи нестандартно и имаше стратегия в действията му и в двата мача. Стоите далеч по-добре отпреди година. Факт.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 16 авг 2018 23:06

TristaNNN написа:Аз съм възхитен от втория гол на датчаните, какво подреждане и изпълнение само! :shock: Първият (1) в бял екип леко дърпа напред с една-две крачки и увлича бранители, като в същото време не им позволява да бият директно останалите на метър-два отзад двама (2) и (3), които са плътно един до друг. Така, на практика, се матира отбраната, за която става трудно и почти невъзможно да бие първата топка, а тя беше центрирана перфектно. А имаше и четвърти (4) дебнещ отзад, в случай, че центрирането се отклони с метър-два. Егати мата, егати идеята и изпълнението. :shock:

Добре,че сме ние да стигнем дотук,та да се възхитиш на това наистина качествено изпълнение. 8-)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 16 авг 2018 23:09

Много слабо и разочароващо първо полувреме за ЦСКА. Играхме все едно ние водим с 2:1 от първия мач. Момчетата сякаш сами не си вярваха. Освен това тази игра с тези дълги топки започва да става прекалена. И то да играем така срещу скандинавски отбор. Никакъв шанс!
Второто полувреме Евандро се включи с огромно желание, раздвижи играта ни в атака и изненада много датчаните. Играта напусна Джеси, но при малко повече смелост НЕМ можеше да замени и Малинов например, а да върне в халфовата линия до Пинто Тиаго, където му е и мястото може би. Странно ми се стори, че като че ли Евандро заигра на върха на атаката, а Мауридес беше зад него, а не обратното. Така или иначе след головия пас Мауридес като че ли се поумори. Той като цяло кондиционно не е чак толкова впечатляващ. Има на какво да се наблегне при него във физическо отношение, говорим за издържливост , скорост и т.н. За съжаление Десподов беше бледа сянка на себе си. Най-слабия му мач за ЦСКА от началото на сезона! Допуснахме да оставим абсолютно непокрит централния нападател на домакините и най-висок техен играч при втория гол на Копенхаген. Тук вече не можем да виним съдиите за този гол, а изцяло играчите. След това отново се върнахме към футболът с дълги топки и подавания, нещо, което очевидно нямаше никакъв шанс за успех срещу скандинавците. В края на мача очаквах заменения от Манолев да бъде Секулич, който за цял мач се включи два или три пъти в атака, като дори Лясков бе по-смел от него в нападение. НЕМ обаче отново не събра смелост и изкара Десподов, който въпреки че игра доста слабо все пак винаги може да избухне.
Като цяло логичното се случи този мач. Копенхаген са по-класния и опитен състав, но ЦСКА трябва да си извади нужните поуки, което ще ни помогне и следващата година при атака в евротурнирите, а и при похода за титлата този сезон. Вярвам, че тази година можем да се преборим с Лудогорец, но НЕМ трябва да има повече варианти и опции в стратегическо отношение и да не разчита единствено на стилът на игра с дълги топки и бързи контраатаки, защото в България няма как да станем шампиони само с подобен игрови стил. За целта смятам, че ще му трябва и още един по-типичен плеймейкър в отбора, около който да се върти и играта в предни позиции и да може да отваря по-затворени защити с ключови асистенции и голове.
Последна промяна от danko_sot на 16 авг 2018 23:12, променено общо 1 път.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

SilentKiller

Мнениеот SilentKiller » 16 авг 2018 23:10

sin4ec написа:
delqnski47 написа:Ту партс си е,сложи си ръка на сърчицето и си признай. :mrgreen:

Ту партс, ама ако реши да не я вдигне и е гол, никой нищо не може да му каже...
Лошото е, че в двата мача всичко отива към обсъждане на съдийски решения, а не на играта. Почти като в ППЛ.
Интересно, че двамата им флангови движат нещата. Това обаче има и рискове- позволи на Джеси на 2-3 пъти да се окаже ек на ек с централните им, при което последните бяха жалка картинка... :) Тва ако е Асенсио, ще им набута два гола за 5 минути, да се чудят откъде им е дошло...

Вярно е че играта също трябва да се обсъжда, но такива съдийски решения в двата мача през първото полувреме, когато нищо все още не е решено, определено накланят везните. Вероятно ЦСКА пак щеше да отпадне, но не и по този начин. Просто остава горчивия привкус, че българите не ни имат за нищо в Европа. :roll:

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 16 авг 2018 23:11

TristaNNN написа:Аз съм възхитен от втория гол на датчаните, какво подреждане и изпълнение само! :shock: Първият (1) в бял екип леко дърпа напред с една-две крачки и увлича бранители, като в същото време не им позволява да бият директно останалите на метър-два отзад двама (2) и (3), които са плътно един до друг. Така, на практика, се матира отбраната, за която става трудно и почти невъзможно да бие първата топка, а тя беше центрирана перфектно. А имаше и четвърти (4) дебнещ отзад, в случай, че центрирането се отклони с метър-два. Егати мата, егати идеята и изпълнението. :shock:

Аз го отбелязах това в темата. Кренвирш. 4 човека се строяват в редичка. Ако защитниците се бяха усетили-има противодействие. Ма вече е късно.

Kiril2681

Мнениеот Kiril2681 » 16 авг 2018 23:16

sin4ec написа:

Аз го отбелязах това в темата. Кренвирш. 4 човека се строяват в редичка. Ако защитниците се бяха усетили-има противодействие. Ма вече е късно.

Англичаните го правиха това цяло световно и май само срещу Белгия не мина...Апропо, сега го гледах пак...ама както Бодуров гледа отблизо го гледах :) Просто стои и гледа, не знам, може би го излъга траекторията на топката, а центровката си беше наистина супер
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 16 авг 2018 23:20

Kiril2681 написа:Англичаните го правиха това цяло световно и май само срещу Белгия не мина...Апропо, сега го гледах пак...ама както Бодуров гледа отблизо го гледах :) Просто стои и гледа, не знам, може би го излъга траекторията на топката, а центровката си беше наистина супер

Тва русото Фишер просто я слага, където си иска! Уникален, скоро няма да е в Копенхаген!

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 16 авг 2018 23:23

Kiril2681 написа:[
Англичаните го правиха това цяло световно и май само срещу Белгия не мина...Апропо, сега го гледах пак...ама както Бодуров гледа отблизо го гледах :) Просто стои и гледа, не знам, може би го излъга траекторията на топката, а центровката си беше наистина супер

Проблема е, че сме подредени в зонова защита, отпред пред вратата 4-ма играчи пазят един от Копенхаген. При персонална опека не би се стигнало до подобно нещо.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 16 авг 2018 23:27

danko_sot написа:
Проблема е, че сме подредени в зонова защита, отпред пред вратата 4-ма играчи пазят един от Копенхаген. При персонална опека не би се стигнало до подобно нещо.

Проблемът е, че като видиш такава подредба, трябва веднага да я разбиваш. Тактическа грешка.

Върни се в “ЦСКА”