Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
delqnski47 написа:Правят се ужасяващи глупости,защото нашите бяха респектирани.Нормално,естествено.Те са хора в крайна сметка.Направиха максимума.Не смятам,че сред феновете има крайно разочаровани.
TristaNNN написа:Аз съм възхитен от втория гол на датчаните, какво подреждане и изпълнение само!Първият (1) в бял екип леко дърпа напред с една-две крачки и увлича бранители, като в същото време не им позволява да бият директно останалите на метър-два отзад двама (2) и (3), които са плътно един до друг. Така, на практика, се матира отбраната, за която става трудно и почти невъзможно да бие първата топка, а тя беше центрирана перфектно. А имаше и четвърти (4) дебнещ отзад, в случай, че центрирането се отклони с метър-два. Егати мата, егати идеята и изпълнението.
sin4ec написа:delqnski47 написа:Ту партс си е,сложи си ръка на сърчицето и си признай.
Ту партс, ама ако реши да не я вдигне и е гол, никой нищо не може да му каже...
Лошото е, че в двата мача всичко отива към обсъждане на съдийски решения, а не на играта. Почти като в ППЛ.
Интересно, че двамата им флангови движат нещата. Това обаче има и рискове- позволи на Джеси на 2-3 пъти да се окаже ек на ек с централните им, при което последните бяха жалка картинка...Тва ако е Асенсио, ще им набута два гола за 5 минути, да се чудят откъде им е дошло...
TristaNNN написа:Аз съм възхитен от втория гол на датчаните, какво подреждане и изпълнение само!Първият (1) в бял екип леко дърпа напред с една-две крачки и увлича бранители, като в същото време не им позволява да бият директно останалите на метър-два отзад двама (2) и (3), които са плътно един до друг. Така, на практика, се матира отбраната, за която става трудно и почти невъзможно да бие първата топка, а тя беше центрирана перфектно. А имаше и четвърти (4) дебнещ отзад, в случай, че центрирането се отклони с метър-два. Егати мата, егати идеята и изпълнението.
sin4ec написа:TristaNNN написа:Аз съм възхитен от втория гол на датчаните, какво подреждане и изпълнение само!Първият (1) в бял екип леко дърпа напред с една-две крачки и увлича бранители, като в същото време не им позволява да бият директно останалите на метър-два отзад двама (2) и (3), които са плътно един до друг. Така, на практика, се матира отбраната, за която става трудно и почти невъзможно да бие първата топка, а тя беше центрирана перфектно. А имаше и четвърти (4) дебнещ отзад, в случай, че центрирането се отклони с метър-два. Егати мата, егати идеята и изпълнението.
Аз го отбелязах това в темата. Кренвирш. 4 човека се строяват в редичка. Ако защитниците се бяха усетили-има противодействие. Ма вече е късно.
Kiril2681 написа:Англичаните го правиха това цяло световно и май само срещу Белгия не мина...Апропо, сега го гледах пак...ама както Бодуров гледа отблизо го гледахПросто стои и гледа, не знам, може би го излъга траекторията на топката, а центровката си беше наистина супер
Kiril2681 написа:[
Англичаните го правиха това цяло световно и май само срещу Белгия не мина...Апропо, сега го гледах пак...ама както Бодуров гледа отблизо го гледахПросто стои и гледа, не знам, може би го излъга траекторията на топката, а центровката си беше наистина супер
danko_sot написа:
Проблема е, че сме подредени в зонова защита, отпред пред вратата 4-ма играчи пазят един от Копенхаген. При персонална опека не би се стигнало до подобно нещо.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 14 госта