Тончи Кукоч наказан за два мача

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Re: Тончи Кукоч наказан за два мача

Мнениеот IvailoRz » 04 ное 2014 16:45

BRF написа:
IvailoRz написа:Сега ако Лудогорец победи с 0-3 ще е защото най-добрия бек играл някога в България го е нямало ... По добре да не бяха го наказвали :x

Твоите шефове обаче не смятат така!

Аз шефове нямам , но ако имаш напредвид шефовете на Лудогорец , незнам те ли го накараха да се засилва 20 м за да се саморазправя ?!?! Ако си беше стоял на задника , нямаше да е наказан и щеше да си играе... трябва да искате извинение от играча ,че ви оставя без един незаменим според вас играч точно на един решаващ мач , а не да го защитавате и да скачате на другите с една камара директиви и конспирации ...

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 04 ное 2014 16:49

IvailoRz написа:
BRF написа:
IvailoRz написа:Сега ако Лудогорец победи с 0-3 ще е защото най-добрия бек играл някога в България го е нямало ... По добре да не бяха го наказвали :x

Аз шефове нямам , но ако имаш напредвид шефовете на Лудогорец , незнам те ли го накараха да се засилва 20 м за да се саморазправя ?!?! Ако си беше стоял на задника , нямаше да е наказан и щеше да си играе... трябва да искате извинение от играча ,че ви оставя без един незаменим според вас играч точно на един решаващ мач , а не да го защитавате и да скачате на другите с една камара директиви и конспирации ...

Никой не го защитава! Просто се чудим, след като ДК към БФС неведнъж са доказвали, че могат да действат снизходително, защо не постъпиха така и с Кукоч, още повече, че това е първо провинение на хърватина!

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 04 ное 2014 16:51

Има съмнения, че Кукоч е взел пари за да си изкара възможно най-голямо наказание за да пропусне важни за ЦСКА мачове.
RedeviL написа:Просто се чудим, след като ДК към БФС неведнъж са доказвали, че могат да действат снизходително, защо не постъпиха така и с Кукоч, още повече, че това е първо провинение на хърватина!

То ест, тъй като са допускали грешки в предишни техни решение трябва да продължат умишлено да правят такива само за да се угоди на група фенове, които до момента никой не осъди малоумните действия на Кукоч.
Аз ако съм шеф на ЦСКА ще го накажа с една месечна заплата, тъй като той умишлено лишава отбора от него.
Последна промяна от Долно уйно на 04 ное 2014 16:53, променено общо 1 път.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 04 ное 2014 16:52

Поредната мръсна атака срещу вдъхновения ЦСКА :idea:
Боклуци гадни!

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 04 ное 2014 16:54

biso62 написа:Вълче,изгледай пак мача и ще видиш,че всъщност зоната на Кукоч бе прилично защитена и то при положение,че се среща за пръв път със съотборниците си. А и макар,че нямаме победа срещу Лудите мачовете в които бяхме надиграни категорично са два или три. Дори и в този през второто полувреме имахме достатъчно възможности,за да изкопчим нещо. Но сега този ЦСКА е доста по различен-по силен,по балансиран,по бърз,по креативен. И ако трябва да съм честен само Марселиньо донякъде прави някаква разлика. И резервната скамейка. При този дефицит Кукоч бе много важен играч-дори и заради това,че е бърз колкото Кайсара или някой от крилата. А като физика е доста по мощен. При това е и тактически грамотен. Проблемът е в арогантността и самоувереността му. И тук е прав. Защото в Бг почти няма играч,с когото да не може да се справи. Заради това често оголва зоната си,а после прави и нарушения. Но реши ли да я пази- да му мислят и останалите. Затова е важен за нас. Изобщо в Бг няма бързи бекова. И затова Тончи ни е важен.

Макар да не съм съгласен, че в онзи мач е опазил зоната си, ще се опитам да приема че се е справил прилично.
Тогава обаче на неговия фланг не играха Кейсара, Мишо и Марселиньо, които всъщност са " различното" в Българския футбол и са "убийствени" в тандем.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 04 ное 2014 16:59

Разградските клоуни не разбират, че по тоя начин ще сме много мобилизирани и вдъхновени да им напълним торбата с парцали на 21!
Давате пари на конкуренти, дебелите връзки в БФС и съдийски комисии... тая година титлата нема да я вземете лесно, торбари :idea:

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 04 ное 2014 17:04

Teo написа:
Долно уйно написа:Поредния неадекватен фен на ЦСКА :lol:

Поредния избягал ненормалник от карлуково :roll:

Защо да бягам, тук си имаме нет, но това няма да те направи по-малко неадекватен.
Вече споделих има сериозна информация, че Кукоч е взел пари за да си изкара максимално по-голямо наказание.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 04 ное 2014 17:04

Колега, не мога да ти кача скрийншот, не ми дава, а и ме хвана работата. Тегли документа, там пише. Малко е по-различно, от това, което твърдях тук, но то едно ли е да го запомниш? :lol:

Цитирам:

ЧЛЕН /67/ Квалификации по смисъла на този правилник:
...
7. “Игрова обстановка” – тогава, когато е налице единоборство между двама състезатели, с цел кой ще овладее топката.
8. “Извън игрова обстановка” – тогава, когато топката е в игра и няма единоборство по силата на т. 7.
9. “Спряна игра” – тогава, когато топката не е в игра.
10. “Извънигрово време” – времето 3 ч. преди, между полувремената и 1,5 ч. след завършване на срещата.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 04 ное 2014 17:05

Teo написа:Поредната мръсна атака срещу вдъхновения ЦСКА :idea:
Боклуци гадни!

[offtopic]Върни аватара с готиното русо гадже . Тоя не ти отива ;)[/offtopic]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 04 ное 2014 17:05

IvailoRz написа:
BRF написа:

Сега гледах репортаж на въпросното наплюване от страна на дяков!Ми то при тоя гол голямо блъскане пада :lol: !
Иначе АЗ не защитавам Кукоч,може да проследиш ако искаш,но е грозен двойния аршин!Това е!Как да е,пак ще ви бием!

Върни се в “ЦСКА”