III кръг: Славия - ЦСКА - 2:2

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: III кръг: Славия - ЦСКА

Мнениеот vaskonti » 03 авг 2014 22:28

daniel875 написа:
sin4ec написа:С оглед играта и резултатите ЦСКА е логично на 1 място. Потресен съм от деградацията на Литекс...тия са по-зле и от нас дори!

ЦСКА просто няма конкуренция към настоящия момент. По - нататък през сезона не се знае. Майстори са в този отбор да си правят живота черен. Голям майтап ще е ако не успеят за поредна година да спечелят титлата. Ние сме имали дванайсет години суша, а тогава имахме отбор, за да не е толкова дълъг периода, но те не помнят подобно нещо. Знаем защо беше така.

Извинявай, на база на какво точно поставящ ЦСКА като фаворит? Отбор ли, играчи ли, финанси ли, професионализъм ли, какво?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 03 авг 2014 23:09

Резултатът за мен е очакван. Жалко, че не бихме, но и "Славия" са направили добър отбор.
Глупост е да се твърди, че сме фаворит в първенството. Фаворитът са си "Лудогорец" и няколко колебливи мача не променят този факт.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

draki75

Мнениеот draki75 » 03 авг 2014 23:13

На мен пък ми хареса мача .
CSKA 78 написа:
Петкане, ако тъпотата беше заразна, то ти щеше да си ни заразил всички, явно не е заразна, само при теб вирее!
Тогава остава да си я наследил!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 03 авг 2014 23:32

Разбира се, че фаворит за титлата е единствено супербогатата "национална кауза", ние играем мач за мач, звучи супер шибано и клиширано, но си е баш така. Така играехме и миналата година, пък накрая ни се отвори шанс да атакуваме второто място и го заехме.

Аз лично съм много доволен от началото на шампионата.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 03 авг 2014 23:33

Абе, що така липсват коментарите след мача в темата? Друг път има анализи, тактики, похвали, критики и т.н. :?

П.П. Хм, в онлайн медиите има репортаж само на два от головете-първия ваш и изравнителния на белите. По принцип дават всички голове от даден мач, или нищо. Баси странната работа, професионализъм отсЕкъде :lol:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 03 авг 2014 23:40

vaskonti написа:Извинявай, на база на какво точно поставящ ЦСКА като фаворит? Отбор ли, играчи ли, финанси ли, професионализъм ли, какво?

Е как на база на какво? Я виж какво пише тук :)

http://cska.gong.bg/bg-football/a-grupa ... rha-290359
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 04 авг 2014 00:35

Ще стане ли нещо от тоя отбор? Буш и Тунчев хубави голчета са вкарали. :)

В два фиша го заложих мача 1Х дш и г/г, добре съм го преценил поне тоя мач. ;)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 04 авг 2014 01:10

dreben23 написа:Ще стане ли нещо от тоя отбор? Буш и Тунчев хубави голчета са вкарали. :)

В два фиша го заложих мача 1Х дш и г/г, добре съм го преценил поне тоя мач. ;)

На Буж гола го пиши на Петков :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 04 авг 2014 01:15

TristaNNN написа:Абе, що така липсват коментарите след мача в темата? Друг път има анализи, тактики, похвали, критики и т.н. :?

П.П. Хм, в онлайн медиите има репортаж само на два от головете-първия ваш и изравнителния на белите. По принцип дават всички голове от даден мач, или нищо. Баси странната работа, професионализъм отсЕкъде :lol:

Щото са тв фенове и не са гледали мача...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 04 авг 2014 09:07

Безобразните грешки и на двата отбора при головете, както и някои наистина необясними смени на Стойчо и липсата на смени за Радуканов до 88 минута, определено ме карат да се замисля сериозно дали този мач изобщо се игра. Като прибавим и липсата на телевизионно излъчване... 2:2 си е много добър, като коефициент резултат.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Върни се в “ЦСКА”