Колко акции на ЦСКА сте готови да си купите на 19 март?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Gretna

Re: Колко акции на ЦСКА сте готови да си купите на 19 март?

Мнениеот Gretna » 11 мар 2014 17:44

1242 написа:Общо взето имам и чисто инвестиционна цел това със акциите. Аз лично имам приятел, който ще си купи акции за 25 000 лева, само за да ги продаде след няколко месеца за по над 5 лева, а този човек не нито ЦСКА, нито нищо, един от най-големите финансисти е в България, и просто вижда начин как да си изкара пари с това, което не е лошо. А и той ми каза, че при публично АД, е почти невъзможно да се отклонят средства, т.е. няма шанс томов да отклони пари, най-малкото на 3 месеца ще дава публичен отчет, а и всеки акционер и със една акция има право по всяко време да изисква всякаква информация за АД. Така, че това със акциите е монго силен ход на ЦСКА, и няма нужда злоба!

Аз лично ще почакам няколко месеца и ще купя от твоя приятел акциите за по 0,25 ст. След това може и да ги продам може и да ги изгоря. Не знам още. Толкова си далеч от тези неща, че като ги коментираш, все едно виц разказваш. Виж сега, да инвестираш 25 000 лв в фирма като ЦСКА не е лошо начинание но при номинал от лев и актуална ласираща цена от 3 лв., без дълготрайни активи, стар автобус и евтини играчи не виждам как тази фирма ще задържи цената на която са я оценили. И ве пак успех. Може когато акциите станат 0,25 лв и аз да си купя с инвестиционна цел. Ще видим, ще видим.

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 11 мар 2014 17:52

Tommi написа:Разгледахте ли хубаво проспекта? Балансовата стойност на акциите ви е (минус)2,00 лв/акция. ;) Ако купите всички новоемитирани акции, балансовата стойност на една акция ще се повиши до (минус)0,16 лв.

Баси, ти откри Америка! :lol:
Представям как има да се чудиш, ако въпреки всичко на борсата, акциите стигнат примерно 3,15...пък балансовата им стойност в същото време е - 0,20... :lol:
Я чуй кво казва един чичко, когото ти сигурно не помниш:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UDc7b3kKC2E[/youtube]

Даже и при "социализъма" не става без капитал...
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
criminal
Контакти:

Мнениеот criminal » 11 мар 2014 17:53

Gretna написа:
1242 написа:Общо взето имам и чисто инвестиционна цел това със акциите. Аз лично имам приятел, който ще си купи акции за 25 000 лева, само за да ги продаде след няколко месеца за по над 5 лева, а този човек не нито ЦСКА, нито нищо, един от най-големите финансисти е в България, и просто вижда начин как да си изкара пари с това, което не е лошо. А и той ми каза, че при публично АД, е почти невъзможно да се отклонят средства, т.е. няма шанс томов да отклони пари, най-малкото на 3 месеца ще дава публичен отчет, а и всеки акционер и със една акция има право по всяко време да изисква всякаква информация за АД. Така, че това със акциите е монго силен ход на ЦСКА, и няма нужда злоба!

Аз лично ще почакам няколко месеца и ще купя от твоя приятел акциите за по 0,25 ст. След това може и да ги продам може и да ги изгоря. Не знам още. Толкова си далеч от тези неща, че като ги коментираш, все едно виц разказваш. Виж сега, да инвестираш 25 000 лв в фирма като ЦСКА не е лошо начинание но при номинал от лев и актуална ласираща цена от 3 лв., без дълготрайни активи, стар автобус и евтини играчи не виждам как тази фирма ще задържи цената на която са я оценили. И ве пак успех. Може когато акциите станат 0,25 лв и аз да си купя с инвестиционна цел. Ще видим, ще видим.

Нали се очаква ново споразумение за Българска Армия. Взеха се много млади и перспективни играчи и още от сега се налагат. С концесия, млади футболисти и добри резултати в бъдеще, акциите само могат да поскъпват. Останалото са фенски пристрастия, като твоите ;)
Изображение

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 11 мар 2014 17:54

Фен съм на ЦСКА от както се помня! Това е и основната причина, поради която ще си закупя акции! Нямам за цел да печеля от това, а да помогна на любимия си клуб! Понеже гледам някои хора си правят сметки да си закупят акции след като цената им се понижи, ще им кажа само едно - прав им път.. ;) Нека всеки истински цесекар си купи акции най-вече, за да помогне на отбора в този труден момент, пък каквото ще да става...

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 11 мар 2014 18:02

Gretna написа:

Ти лично не се занимавай с акции, щото само ще се огелпиш... :lol:
Тотото е най- безопасно за теб, с малка сума, но редовно...Тези дето са станали милиардери чрез борсата, ако бяха разсъждавали като теб, още щяха да подсмърчат около "ямата" на Уолстрийт...
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 11 мар 2014 18:04

pampi написа:
Tommi написа:Разгледахте ли хубаво проспекта? Балансовата стойност на акциите ви е (минус)2,00 лв/акция. ;) Ако купите всички новоемитирани акции, балансовата стойност на една акция ще се повиши до (минус)0,16 лв.

Представям как има да се чудиш, ако въпреки всичко на борсата, акциите стигнат примерно 3,15...пък балансовата им стойност в същото време е - 0,20... :lol:

Ама ти не успя да откриеш Америката, защото едното няма общо с другото. ;) Най-малкото цената е различно животинче от стойността и няма как на борсата цената на акциите да падне под 0. :idea: Написах го заради нещо друго, но както и да е.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 11 мар 2014 18:16

Tommi написа:
pampi написа:

Ама ти не успя да откриеш Америката, защото едното няма общо с другото. ;) Най-малкото цената е различно животинче от стойността и няма как на борсата цената на акциите да падне под 0. :idea: Написах го заради нещо друго, но както и да е.

Ами нали за това е таз цялата дандания. Емитират се акции с цел набиране на средства, с които клубът ще бъде спасен от фалит . Хората масово пишат, че не търсят печалба, а искат да помогнат на любимия си клуб. Толкова ли е непонятно за милиционерските ви умове, че някой от любов е готов да рискува няколко лева?
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 11 мар 2014 18:25

bobo_13 написа:Друг е въпросът ако по този начин Томов им изплаща заплатите, които досега не ги е давал...но пак на гърба на феновете
От тези 3 лв. на акциия колко ще е комисионната на Лира? Дали 1 лв или 2. Ако се окаже,че само 1 лв от тези 3 влизат в ЦСКА?

Не знам какво има общо отговора ти с миноритарния дял акции? публично дружество с 40 % акции и няква офшорка с 60% И защо намесваш Газпром и Левски????? Пълнмо малоумие. Ако изобщо някога Газпром давапари на Левски, нали се сещаш, че ще има един руснак(или някой наш русофил) начело на клуба да следи какво става с парите.

Много разсъждаваш.. Ти как го виждаш футболистите да играят цял сезон без заплати, докато се пуснат акциите в продажба!? :shock: Айде стига глуппости! Търсите под вола теле, само и само да ни убедите колко е безмислено всичко, което се прави в момента.. Това българинът е най-негативното същество на планетата! Вечно мрънка и недоволства! Само искам да попитам, ако действително идеята с акциите проработи и клубът успее да се стабилизира, бихте ли се радвали?

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 11 мар 2014 18:27

pampi написа:
Tommi написа:
pampi написа:

Ами нали за това е таз цялата дандания. Емитират се акции с цел набиране на средства, с които клубът ще бъде спасен от фалит . Хората масово пишат, че не търсят печалба, а искат да помогнат на любимия си клуб. Толкова ли е непонятно за милиционерските ви умове, че някой от любов е готов да рискува няколко лева?

И какво пречеше досега да рискуват някой лев и да дарят пари за клуба, а не да се губи време и още пари за организиране на публично предлагане? Или в единия случай нямат доверие на Лупи, а в другия имат. :roll: Публичността не гарантира сигурност. Ако няма честен и качествен мениджмънт е все тая дали дружеството е публично или непублично.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 11 мар 2014 18:29

Tommi написа:
pampi написа:
Tommi написа:
pampi написа:

И какво пречеше досега да рискуват някой лев и да дарят пари за клуба, а не да се губи време и още пари за организиране на публично предлагане? Или в единия случай нямат доверие на Лупи, а в другия имат. :roll: Публичността не гарантира сигурност. Ако няма честен и качествен мениджмънт е все тая дали дружеството е публично или непублично.

Как какво е пречело? Ти за прозрачност и месечни отчети чувал ли си? Що се излагаш така? Това е най-чистата форма на управление и това се повтаря вече 4-5 месеца, ама ти още не си го разбрал или по-скоро не го признаваш!

Върни се в “ЦСКА”