XXVII кръг: ЦСКА - Левски (плейофи) 1:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
emarkon
Контакти:

Re: XXVII кръг: ЦСКА - Левски (плейофи)

Мнениеот emarkon » 12 мар 2014 22:51

Време е за трети подарък по случай "ЕДИН ВЕК ЛУДОСТ БЕЗ ЛЕК"!
П.С.- Време е Мартинката да ги развинти!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 12 мар 2014 23:09

К'во им се плашите на тия? Ботев нищо не играха, много внимателно ги гледах. Отделно Левски имаха голям късмет в два от головете. Идват, бием ги и си тръгват към Подуяне. 8-)
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 12 мар 2014 23:16

Red Warrior написа:К'во им се плашите на тия? Ботев нищо не играха, много внимателно ги гледах. Отделно Левски имаха голям късмет в два от головете. Идват, бием ги и си тръгват към Подуяне. 8-)

И след това в два поредни мача Ботев отново ги реанимира... :lol: :lol:

Потребителски аватар
Армейче

Мнениеот Армейче » 13 мар 2014 02:19

И аз имам усещането, че ще ни бият вече...
Дано резервите се хвърлят за да се докажат. От друга страна е добре, че биха Ботев по-спокойни са сега и може да ни подценят, че не играем с титулярите си. :?
Дожа Уйпещ, ОФИ, Ференцварош, Aнтверпен, Люцерн, Олимпия (2 пъти), Аалст, Слован, Копенхаген, Беверен, Тампере, еБате Борисов, Жилина, Дебрецен, Спартак търнава, Сараево, Иртиш... TO BE CONTINUED!!! Евроидиоти, El Debil, Levskinho, Азиатоидиоти....

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 13 мар 2014 09:23

Синьо сърце написа:
Teo написа:
Може и така!
Бадема 9-ка и Маркович зад него!
Аз съм го гледал само един път това момче срещу академик ли играехме не си спомням(беше на една контрола дето само юношките бяха) и ми направи много добро впечатление!
Много въртележки може да се направят в атака!

То може, ама какво ще излезе е друг въпрос. Аз лично на твое място, с оглед играта ви в предното дерби, въпреки победата, не бих бил особен оптимист. Вашата игра е ясна, тя няма да се промени. Въпросът е ние какво ще предложим на терена. Да, мач с мач не си прилича, обаче за разлика от предния за този мач имам пресантиман. Ще ти го пусна на ЛС, пък като мине мача-ще прецениш дали да го публикуваш...

С оглед играта ни...Викаш с човек по-малко 40 минути трябваше да се хвърлим в безумни атаки, а вие какво направихте в тази ситуация? НИЩО! Безпокой се за вашата игра, защото от един мач срещу Мърчо, който дава сърце и душа за отбора от Подуене, не сте станали по-добри.

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 13 мар 2014 09:33

Добре де само мен ли би ме било срам да пиша при подобна гавра и редица счупени антирекорди в дербитата на връх сто годишнината ми. Иначе бих им пожелал още гадни неща в предстоящия мач, ма то вече няма кво.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 13 мар 2014 09:52

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:Добре де само мен ли би ме било срам да пиша при подобна гавра и редица счупени антирекорди в дербитата на връх сто годишнината ми. Иначе бих им пожелал още гадни неща в предстоящия мач, ма то вече няма кво.

Не само теб. Ама то тия и с 10-0 да ги бием на следващия ден пак ще се надъхват, така че няма от какво да се изненадваш.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 13 мар 2014 10:12

До края на шампионата остават 12 кръга. Общо 36 възможни точки. Днес ЦСКА е на 3-то място. Европейско място.
Водим с 5 точки пред най-близкия отбор до нашата позиция, изоставаме на 6 точки от второто място, 7 от първото.
Дойдеха дните, когато нашия отбор преминава към най-важната част за всяко едно първенство по света, за всеки един вид спорт - класиране в международен турнир, спечелване на медал.
Как един спортист би спечелил без подкрепа на треньор и фенове? Как един цял отбор треньори и футболисти биха спечелили в такава надпревара, ако нямат подкрепата и благословията на своите фенове?
Съжалявам, че в много от мачовете на ЦСКА аз няма да съм на стадиона, в агитката на ЦСКА, за да подкрепя футболистите на ЦСКА. Знам, че и други немогат да си го позволят това безценно удоволствие, но съм убеден, че ние сме малцинство, единични случаи. Вярвам, че великата публика на ЦСКА ще е дванадесетия играч в тези важни мачове. Тя ще е отново там, на Армията, на националния стадион, защото ЦСКА има нужда от нея и обратното.
Успех, момчета и момичета! Успех, ЦСКА!

Потребителски аватар
moraes98
Контакти:

Мнениеот moraes98 » 13 мар 2014 10:45

Ами в тия дербита кой знае... ама очаквам да ги победим! Дано мача не е чак толкова груб! 2:1 за червените! ;)

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 13 мар 2014 16:23

Нищо няма да бият сините отрепки. Луди ли сте да се плашите от тия.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Върни се в “ЦСКА”