28-ми кръг Берое - ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: 28-ми кръг Берое - ЦСКА - 0:1 FT

Мнениеот delqnski47 » 19 май 2013 18:52

vaskonti написа:
delqnski47 написа:
vaskonti написа:Ботев, ако така се развиват, до 1-2 години ще са хегемон в България.

А ние ще продължим да сме си посредствени!
П.П.И Литекс също...намали им се бюджета и започнаха политика,която трябваше и ние да почнем преди време!

То бъдещето ни като клуб е поставено на карта или поне съществуването в А група, така че посредствеността в момента е по-малкия проблем.

Ще съществуваме в А група,въпросът е в кой интервал (От второ до десето) ще бъде то! Според мен не е това проблема,а това че се превърнахме в страхлив(миналият сезон...мачовете с Миньор в Перник и Лудогорец в Разград) и посредствен(5 години 1 купа и суперкупа) отбор!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 19 май 2013 19:01

vaskonti написа:
delqnski47 написа:
vaskonti написа:
mtaraduda написа:Нямаш представа, ама болното място е при тебе. Май май другата събота ше си празнуваме титлата пред пълен стадион, а вие ще се съберете 5 човека да си викате в надежда, а ТИТАН да си го мести, със се майкъли, паровци и т.н. :lol:

Изобщо не се съмнявам, че ще биете Славия, която иначе ще даде всичко от себе си в този мач, нали така?
Абсолютно ми е все тая, ЦСКА си има съвсем други проблеми и на нито един ЦСКАр в момента не му пука за нищо странично. Даже бихме предпочели изобщо да не се класираме в ЕКТ тази година. А вие си карайте с адвоката, по един или друг начин преизпълнихте плана максимум за тая година, остава само едно - поредното географско откритие. Но това са си ваши грижи...

Междудругото щеше да е интересно да видим Ботев в Европа,но надали ще стане...
Пак ще се мъчим ние :roll:

Ботев, ако така се развиват, до 1-2 години ще са хегемон в България.

И как се "развиват" Ботев?След две години Цветков ще е на...около 100г.Спрокел и Минев-на около 95г.Галчев-90г. :mrgreen:
А Огнянов...О-о-о,Огнянов ще бъде българският Йозил... :mrgreen: В момента в Ботев има 2-3 юноши на клуба.Изненадан ли си?

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 19 май 2013 19:05

Чука се на вратата на рая. Свети Петър пита:
- Ти кой си?
- Христо Йовов
- А .... ами как уцели вратата?
- С рикушет в един с червена фланелка
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Brannik82

Мнениеот Brannik82 » 19 май 2013 19:09

Майкъла казал нещо интересно след мача.

Потребителски аватар
starozagorec
Контакти:

Мнениеот starozagorec » 19 май 2013 19:09

James Beattie написа:
Янис Зику написа:То това е 10та година на Хубчев като треньор на Берое, а и как да са мотивирани пред само 10-тина хиляди фена на Берое няколко дни след спечелването на купата.. В мач срещу ЦСКА.

Не ги слушай тея от БНТ-то за 10-те хиляди :) Посещаемоста беше доста слаба за мач срещу ЦСКА. Имаше не повече от 4-5 хиляди. Дори в ГОНГ са го написали 3.

ако се смята,че има 12000 седящи места,значи около 8-9000 бяха на стадиона

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 19 май 2013 19:10

Ако отбора с традиций - Ботев продължи да си спазва традицийте, след 1-2 години ще е хегемон в Б група.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 19 май 2013 19:14

James Beattie написа:

Янис Зику написа:То това е 10та година на Хубчев като треньор на Берое, а и как да са мотивирани пред само 10-тина хиляди фена на Берое няколко дни след спечелването на купата.. В мач срещу ЦСКА.

Не ги слушай тея от БНТ-то за 10-те хиляди Посещаемоста беше доста слаба за мач срещу ЦСКА. Имаше не повече от 4-5 хиляди. Дори в ГОНГ са го написали 3.
starozagorec Мнения: 23Регистриран на: 27 Апр 2013 07:34Местоположение: Стара Загора

Ако на днешния мач е имало 10, или поне 8-9 хил. души, както някои се опитват да го изкарат, значи вчера на Герена са били над 20 000
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
starozagorec
Контакти:

Мнениеот starozagorec » 19 май 2013 19:19

damyanov1963 написа:James Beattie написа:

Не ги слушай тея от БНТ-то за 10-те хиляди Посещаемоста беше доста слаба за мач срещу ЦСКА. Имаше не повече от 4-5 хиляди. Дори в ГОНГ са го написали 3.
starozagorec Мнения: 23Регистриран на: 27 Апр 2013 07:34Местоположение: Стара Загора

Ако на днешния мач е имало 10, или поне 8-9 хил. души, както някои се опитват да го изкарат, значи вчера на Герена са били над 20 000

какво значение има колко са били на герена,някъде да се коментира колко са били :?:

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 19 май 2013 19:24

blue avalanche написа:
vaskonti написа:
delqnski47 написа:
vaskonti написа:Изобщо не се съмнявам, че ще биете Славия, която иначе ще даде всичко от себе си в този мач, нали така?
Абсолютно ми е все тая, ЦСКА си има съвсем други проблеми и на нито един ЦСКАр в момента не му пука за нищо странично. Даже бихме предпочели изобщо да не се класираме в ЕКТ тази година. А вие си карайте с адвоката, по един или друг начин преизпълнихте плана максимум за тая година, остава само едно - поредното географско откритие. Но това са си ваши грижи...

Междудругото щеше да е интересно да видим Ботев в Европа,но надали ще стане...
Пак ще се мъчим ние :roll:

И как се "развиват" Ботев?След две години Цветков ще е на...около 100г.Спрокел и Минев-на около 95г.Галчев-90г. :mrgreen:
А Огнянов...О-о-о,Огнянов ще бъде българският Йозил... :mrgreen: В момента в Ботев има 2-3 юноши на клуба.Изненадан ли си?

Обърна ли внимание на "ако така се развиват" или все пак не можеш да изневериш на себе си и си спориш ей така, по инерция??
Как реши, че и след 2 години ще са с този състав? Вие след 2 години ще продължавате ли да налагате Йовов и Пелето и на колко години ще са те, много съм любопитен каква е адекватната ти преценка по този въпрос?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Re: 28-ми кръг Берое - ЦСКА

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 19 май 2013 19:27

какви бездушници, срам ни е от вас, какви бездушници с малки сърчица, срам ни е от вас
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Върни се в “ЦСКА”