POPCORN написа:edmon_dantes написа:Брабиняка написа:Поне не изглеждаше, че Стоянов игра умишлено за това е жълт...
Когато се спира топката с ръка малко пред гол линията неволно или не, решението е дузпа и червен картон. И какво значи неволно като ръката му се вееше във въздуха. Изключителна грешка на съдията, която най-вероятно ще му коства главата и дълга почивка. А Ники Александров се изцепи по Дарик радио, че дори нямало ръкаТо бива бива пристрастие, ама неговото е в най-големи граници. Просто става смешник, явно си е смешник.
Ако всеки кръг отпада по някой съдия, както е тръгнало ще внасяме съдии от чужбина.
Айде 2:2
А ония ден имаше ли дузпа а?А гол за Литекс имаше ли?Тогава си мълча като да не казвам какво..сега като е за ЦСКА много си активен...Едната ситуация няма нищо общо с другата!И не винаги се дава червен картон ми говори на изуст !
Пуканчо, пак ги дрънкаш колкото да не заспиш. Написал съм едно мнение за мача и айде - много съм активен. Първо, нямам чак толкова свободно време, че да влизам във форума при всеки мач на ЦСКА-ту и да коментирам всяка ситуация (визирам мача ви с Локо Сф и защо не съм коментирал дузпата) и второ, не си ти човека, който ще ми казва какво да пиша, кога и къде. Отговарям ти на конкретните въпроси: нямаше дузпа за Локо Сф, но имаше червен картон на Черни; имаше гол за Литекс в София. Доволен ли си сега, Пуканчо? Пак ти казвам за сегашната ситуация - волно или неволно се спира чист гол с ръка пред гол линията и решението е само едно: червен картон и дузпа. Това е. И един приятелски съвет: поне като репликираш някого, прави го без да правиш такива фрапантни граматически грешки. Трудно се разбира това, което искаш да кажеш. Айде със здраве, Армейче!