ЦСКА-Черно море

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Re: ЦСКА-Черно море

Мнениеот RedeviL » 23 апр 2012 11:39

onegavon написа:Извинявам се на всички хора от провинцията обаче на телевизора е едно , а на живо е друго .Терена си е супер ,тревата не е изгоряла , а е преторена.Онтарио са много добра фирма те направиха и на Лудогорец терена ,който също е много добър.Това не е най- важното атмосферата беше прекрасна играта също и който не е присъствал може само да съжалява.Мочетата след мача уважиха публиката , получиха аплодисменти въобще всичко изглежда прекрасно.Биеме ли лилавите сме шампиони на 100%.

Съгласен съм, че има разлика по телевизора.Това че съм гледал вчерашния мач по тв не означава, че не съм стъпвал на Армията.Този сезон съм присъствал на три мача на ЦСКА(не са много, но това са ми възможностите), но това е друга тема..Фирмата направила терените на ЦСКА и Лудогорец може да е една и съща, но качеството им е различно.Не е нужно да съм специалист по терени или да съм присъствал на живо, за да открия ралзиката по между им.Доколкото знам терена на Лудогорец е изграден по изцяло нов стандар няколко метра навътре в земята, с абсолютно нов дренаж и тревната настилка е много по-качествена от тази на Армията без никакви неравности, което позволява на топката да се движи плавно без да подскача.
Последна промяна от RedeviL на 23 апр 2012 12:55, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: ЦСКА-Черно море

Мнениеот mistreated » 23 апр 2012 11:46

Имайте впредвид, че в събота се игра друг мач на Армията и то след като до обяд валя дъжд в София. Аз даже се учудих, че е в толкова добро състояние терена. Очаквах кална нива.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Върни се в “ЦСКА”