onegavon написа:Извинявам се на всички хора от провинцията обаче на телевизора е едно , а на живо е друго .Терена си е супер ,тревата не е изгоряла , а е преторена.Онтарио са много добра фирма те направиха и на Лудогорец терена ,който също е много добър.Това не е най- важното атмосферата беше прекрасна играта също и който не е присъствал може само да съжалява.Мочетата след мача уважиха публиката , получиха аплодисменти въобще всичко изглежда прекрасно.Биеме ли лилавите сме шампиони на 100%.
Съгласен съм, че има разлика по телевизора.Това че съм гледал вчерашния мач по тв не означава, че не съм стъпвал на Армията.Този сезон съм присъствал на три мача на ЦСКА(не са много, но това са ми възможностите), но това е друга тема..Фирмата направила терените на ЦСКА и Лудогорец може да е една и съща, но качеството им е различно.Не е нужно да съм специалист по терени или да съм присъствал на живо, за да открия ралзиката по между им.Доколкото знам терена на Лудогорец е изграден по изцяло нов стандар няколко метра навътре в земята, с абсолютно нов дренаж и тревната настилка е много по-качествена от тази на Армията без никакви неравности, което позволява на топката да се движи плавно без да подскача.