Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Re: Селекция на ЦСКА лято 2012

Мнениеот Batkoto » 24 май 2012 19:58

шивача написа:
Христо Янев е новото попълнение на ЦСКА, научи БЛИЦ от източници, близки до футболиста. Преди един час Ицо е имал среща с босовете на "Титан" и е постигнал пълна договорка с тях относно личния си договор. Янев се връща на "Армията" със статут на свободен агент, тъй като договорът му с Литекс изтече. Засега от ЦСКА не потвърждават официално трансфера, но нашите информатори са повече от категорични, че роденият в Казанлък футболист вече е играч на "армейците".
ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!

ако ония пернишките не бяха такива скръндзи и имаха малко мозък в главите си, щяхме да го вземем още през зимата и можеше много да помогне за титлата .. ама щото нали са тарикати и искаха да го вземат без пари, а от Литекс искаха сума от порядъка на 50-60 хиляди лева .. скъпи сме на триците,евтини на брашното,типично по български :idea:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 24 май 2012 20:30

Много жалко, че Мболи си тръгва, но като е алчен за тройно по-голяма заплата, няма защо да го държим. Янев е добър играч, но пък вече не е първа младост - дано да помогне все пак, защото е момента нямаме типичен плеймейкър. Иначе ако ще взимаме играчи от "Литекс", аз лично най-много искам да видим в отбора Георги Миланов и Александър Цветков. Платини е добре дошъл обратно в отбора - мисля, че има какво да даде на ЦСКА. Ако някой предложи над 2 млн. за Мораес, няма как да го задържим, но с парите от него може да се вземат няколко прилични нови попълнения.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 24 май 2012 20:35

Баткото, то да беше само това..........
днес гърнето казва, че намаля бюджета, после явно е намалил ракиите и обрат. сега, феновете ще почнат война и то напълно заслужена, на която няма да е ясен победителя. само едно е ясно, до една година титан си заминава, дано е безболезнено за клуба. иначе не очаквам кой знае каква селекция, а съм оптимист по принцип :(
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 24 май 2012 21:02

Ексклузивно: Само 12 от настоящите играчи остават в ЦСКА - вижте кои ще са те
24 май 2012 | 19:00 43
Утре Христо Янев ще преговаря за завръщане на "Армията"

Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов иска да задържи само 12 от сегашните играчи, които са в клуба, научи Sportal.bg. Треньорът вече е дал списък на ръководството с набелязаните за освождаване, като сред тях има и доста любопитни имена. На този етап е ясно, че ЦСКА със сигурност ще задържи звездите на тима Жуниор Мораеш и Иван Бандаловски, за които няма и сериозни оферти. Не така обаче стоят нещата с вратаря Райс Мболи, който е поискал значително увеличение на заплатата, а освен това армейците ще трябва да платят 500 000 евро на Криля Советов за неговите права, което е признак, че алжирецът най-вероятно ще напусне "Армията".

Други играчи, които могат да са сигурни в своето оставане са Тодор Янчев, Борис Галчев, Антон Карачанаков, Апостол Попов, Костадин Стоянов, Благой Макенджиев, Петър Стоянов и Нджонго Присо.

Със сигурност поне трима от по-младите състезатели ще бъдат преотстъпени на други отбори.

На мястото на освободените пък се очакват няколко изключително сериозни, като имена, попълнения. Първият, който ще пристигне, най-вероятно ще е Христо Янев, ако утре преговорите между него и ръководството завършат с успех.

Сред новите ще има и българи, и познати чужденци. Амбицията на Стойчо Младенов и ръководството е отборът да е по-силен от този през миналата есен, в който личаха имената на Янис Зику, Мишел Платини, Грегъри Нелсън, Спас Делев, Райс Мболи и Жуниор Мораеш.

Става от интересно по-интересно.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 24 май 2012 21:03

След днешната среща между боса на ЦСКА Димитър Борисов и старши-треньора Стойчо Младенов започнаха да се избистрят първите новини около напускащите отбора и първите имена от лятната селекция.

Има голям шанс не повече от 6-7 играчи от тези в момента, да продължат и през следващия сезон. Имената им ще станат ясни до няколко дни.

На „Армията” сигурното ново попълнение е Христо Янев. Играчът ще подпише в понеделник договора си с клуба. Очакват се обаче още няколко играчи да сменят Литекс именно с ЦСКА. За тях има апетити и от други отбори, но крайната дума все още има благодетеля на ловчанлии Гриша Ганчев, който е предпочел да ги даде на ЦСКА. Става въпрос за Николай Бодуров, Георги Миланов, Момчил Цветанов, а вероятно още едно-две имена от „оранжевите”.

ЦСКА също така почти е договорил завръщането и на нападателя Килиън Шеридън, до преди дни риташе под наем в шотландския Сейнт Джонстън. Ще бъдат взети още двама-трима млади играчи от „А” група.

„Армейците” този път са 100% убедени в окончателното положително приключване на случая „Анисе”, който по този начин реално също ще стане част от лятната селекция на тима.

Привличането на всички тези имена ще направи голяма част от селекцията на тима, но ще се търсят още нови попълнения предвид големия брой напускащи.

На този етап е неизвестно бъдещето на звездата Жуниор Мораес. Босовете на ЦСКА имат твърдото намерение да го задържат, но това няма как да се получи, ако за бразилеца дойде голяма оферта.
пак съм оптимист :lol:

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 24 май 2012 21:06

реално погледнато, надали Георги Миланов би дошъл в ЦСКА! не за друго, но все си мисля, че има кой да го купи на запад ;)

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 24 май 2012 21:23

Хич не съм изненадан, че толкова малко от сегашните футболисти ще останат - още при идването на Стойчо беше ясно, че ще трябва да смени поне половината играчи - жалкото е, че някои от напускащите/преотстъпените ще са тези, които изнесоха целия пролетен полусезон. В статията, която цитира bobonikolov (не виждам кой е източникът), има някои доста странни имена от тези, които със сигурност остават (Янчев, П. Стоянов; малко по-разбираемо е за Галчев, Присо, Макенджиев - последният все пак ще е по-нужен, щом Мболи си тръгва), а от младите само Карачанаков е споменат като сигурен оставащ (все си мисля, че поне двама измежду Грънчов, Крачунов, Костов и Якимов имат място в отбора - Крачунов даже си има доста мачове за "Локо" Пд и е малко пресилено да го причисляваме към "младите"), но все пак не можем на 100% да вярваме в тази информация.
В статията на Гонг пък гледам, че ще си връщаме Шеридън, а ще задържаме Мораес... Ако върнем и Платини, а Боладо се оправи, малко в повече ще ни станат нападателите сякаш. (Дано поне Йовчев да го махнат. :mrgreen: ) Към тримата (вече са четирима - коригирали са текста) млади от "Литекс", които са споменати в статията, бих добавил Ал. Цветков, който лично на мен много ми допада (даже мисля, че е по-добър от Бодуров, И. Миланов и М. Цветанов), но ще видим какво ще стане.
Последна промяна от Udoji90 на 24 май 2012 21:30, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 24 май 2012 21:29

Udoji90 написа:Хич не съм изненадан, че толкова малко от сегашните футболисти ще останат - още при идването на Стойчо беше ясно, че ще трябва да смени поне половината играчи - жалкото е, че някои от напускащите/преотстъпените ще са тези, които изнесоха целия пролетен полусезон. В статията, която цитира bobonikolov (не виждам кой е източникът), има някои доста странни имена от тези, които със сигурност остават (Янчев, П. Стоянов; малко по-разбираемо е за Галчев, Присо, Макенджиев - последният все пак ще е по-нужен, щом Мболи си тръгва), а от младите само Карачанаков е споменат като сигурен оставащ (все си мисля, че поне двама измежду Грънчов, Крачунов, Костов и Якимов имат място в отбора - Крачунов даже си има доста мачове за "Локо" Пд и е малко пресилено да го причисляваме към "младите"), но все пак не можем на 100% да вярваме в тази информация.
В статията на Гонг пък гледам, че ще си връщаме Шеридън, а ще задържаме Мораес... Ако върнем и Платини, а Боладо се оправи, малко в повече ще ни станат нападателите сякаш. (Дано поне Йовчев да го махнат. :mrgreen: ) Към тримата млади от "Литекс", които са споменати в статията, бих добавил Ал. Цветков, който лично на мен много ми допада (даже мисля, че е по-добър от Бодуров, Занев и М. Цветанов), но ще видим какво ще стане.

Статията е от спортал.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 24 май 2012 21:32

bobonikolov написа:
Udoji90 написа:......

Статията е от спортал.

В такъв случай не бих се доверил много - Спортал са един от най-прехвалените спортни сайтове и напоследък пишат доста небивалици. Дано и тази статия да не е вярна, защото както вече казах, много странни имена видях сред оставащите, а не видях други, които сякаш повече заслужават.

Chivas
Контакти:

Мнениеот Chivas » 24 май 2012 22:05

Стойчо Младенов е абсолютен максималист и няма да се примири с второто място! С двойна амбиция ще иска да ни изведе до титлата догодина! Трябва да сме оптимисти след като той е в отбора!
ЦСКА - На терена и в живота !!!

Върни се в “ЦСКА”