Битката за титлата: ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Re: Битката за титлата: ЦСКА

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 03 май 2012 11:27

Невиждана премия за Миньор, ако спре ЦСКА

Чет, 2012-05-03 11:22
Невиждана досега в историята на "А" група премия ще вземат в Миньор (Перник), ако успеят да спрат ЦСКА в похода им към титлата, пише в. Новинар.

Двубоят е от 28-ия кръг, като преди това "армейците" имат домакинство на Ботев (Враца), в което влизат с 5 точки аванс пред Лудогорец. От Разград са обещали да развържат кесията, ако "чуковете" откраднат точки от ЦСКА на "Стадиона на мира".

Според неофициална информация става въпрос за отборна премия от 150 000 лева при победа и 50 000 лева при равенство.

В Перник тече сериозна организация за мача на 12 май. Повече от 10 дни преди двубоя в града се разпространява призив от страна на клубното ръководство, което подканя феновете да напълнят стадиона за ключовия мач. Не е ясно обаче дали Миньор ще си получи премията, ако по същото време Лудогорец стъпи накриво в домакинството си на Черноморец (Бургас).
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 07 май 2012 11:01

[offtopic]CskaUl7rasB0ysS0f1a, май трябва малко да промениш началното мнение. Сложил си отборите, които преди време формираха челната петица, но сега "Локо" Пд са на 4. място, така че е малко некоректно да липсват в класирането и мачовете, които си написал.
Иначе "Литекс" са пред "Левски" заради преките двубои (общо 3-3 и 2 гола на чужд терен), но тези 2 отбора може направо да ги махнеш, защото вече нямат шанс за титлата, а темата е точно за нея.
Всъщност, ако довечера бием, само ние и "Лудогорец" оставаме да спорим за шампион, така че при успех над "Ботев" направо може да оставиш само тези 2 отбора. ;)[/offtopic]
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 08 май 2012 10:24

След вчерашния ни успех "Лудогорец" е единственият отбор с шансове да ни спре за титлата. Можете да бъдете сигурни, че 90% от феновете на останалите отбори в България ще бъдат за разградски отбор или по-точно ще бъдат против ЦСКА.

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 08 май 2012 12:02

Udoji90 написа:След вчерашния ни успех "Лудогорец" е единственият отбор с шансове да ни спре за титлата. Можете да бъдете сигурни, че 90% от феновете на останалите отбори в България ще бъдат за разградски отбор или по-точно ще бъдат против ЦСКА.

Нямам против да си викат, колкото искат за Форест! Черноморец ако иска Европа, то Шаешу трябва да ушие Лудогорец и завършека на седмицата ще е УНИКАЛЕН!

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 08 май 2012 12:39

Лудогорец няма да сбърка до края, въпроса е ние да си вземем мачовете и да решим всичко преди мача с тях.
А някой запознат може ли да сподели дали Черноморец ще вземат лиценз за Европа, защото от това което знам няма и предстоящия им мач ще е портоколен .
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 08 май 2012 13:04

Joni_ написа:Лудогорец няма да сбърка до края, въпроса е ние да си вземем мачовете и да решим всичко преди мача с тях.
А някой запознат може ли да сподели дали Черноморец ще вземат лиценз за Европа, защото от това което знам няма и предстоящия им мач ще е портоколен .

Ако от Бургас смятаха, че няма да вземат лиценз, отдавна щяха да си продадат участието в ЛЕ. Аз мисля, че ще се борят до последно за това място.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 08 май 2012 13:11

mistreated написа:
Joni_ написа:Лудогорец няма да сбърка до края, въпроса е ние да си вземем мачовете и да решим всичко преди мача с тях.

Ако от Бургас смятаха, че няма да вземат лиценз, отдавна щяха да си продадат участието в ЛЕ. Аз мисля, че ще се борят до последно за това място.

Колкото и дрязги да имахме с тях, то те заслужават повече от всички останали да играят в Европа!
Както се вижда, Лудогорец си взимат само тези мачове в които играят с опашкари или отбори извън топ 5 ! Това ме навява на мисълта, че срещу по добре сложените финансово отбори , те немогат да си плащат :lol:

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 08 май 2012 17:09

Няма значение дали "Черноморец" ще получат лиценз. Дори да не получат, то това ще бъде за СЛЕДВАЩИЯ сезон, а за ТОЗИ едва ли ще се откажат да гонят медал. ;) Иначе много се надявам, че това са само слухове - от останалите 5 отбора в челото точно "акулите" харесвам най-много.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 11 май 2012 20:45

бях до хоремака и си купих едно шампанско, па го турнах в хладилника, ей така, да изстива . та мисля утре да го отварям, дано да е изстинало. вие подготвихте ли се :lol:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 12 май 2012 13:15

шивача написа:бях до хоремака и си купих едно шампанско, па го турнах в хладилника, ей така, да изстива . та мисля утре да го отварям, дано да е изстинало. вие подготвихте ли се :lol:

ся го изкарах, ей така, да му се порадвам,а то се изпоти горкото :lol: някъде към 19ч ще каже-пук :lol:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Върни се в “ЦСКА”