Мнениеот Ozzimozzi » 02 фев 2017 13:50
petko.h.markov написа:Ozzimozzi написа:petko.h.markov написа:Ozzimozzi написа:petko.h.markov написа:"В следващите месеци ще стане ясно кой ще придобие съоръжението в Борисовата градина и спортния комплекс на армейците за голям период от време."
Е точно търг не пише,но ще има избор.
Определено ще има избор, но това не е равнозначно на търг. Не може сульо и пульо да ходят да ритат на Армията. В София има достатъчно игрища за аматьорски групи, желаещи да поритат.
След като ще има избор,значи нищо не е сигурно.Какви ще са критериите при този избор сигурно ще кажат.Пари,гаранции,което обикновено придружава всяка оферта при участие в търг.
Аз така си мисля,но както казах и преди,вие винаги знаете повече.Но определено не е добре
за вас и ви личи.
Определено не е добре да пишеш глупости и после да се чудиш как да ги замазваш. На Армията няма как да играят сульо и пульо! Това не ти е гаража, който си пуснал с обява под наем! На стадиона на ЦСКА ще играе ЦСКА. Хората, които си ходеха там есента, ще си ходят и пролетта. Толкова е просто и ясно!
Добре.Мен няма нужда да ме убеждаваш кой ще играе на стадиона.Съсредоточи усилията си към хората,които ще решават.Но когато нещо уж е много просто и ясно,винаги се обърква накрая.
Никой, нищо не убеждавам. Ти чел-недочел, написа някаква глупост, за някакви търгове и се опита да завъртиш поредната интрижка, но не ти се получи, както обикновено! Явно ви е като задължение да минете през форума на ЦСКА и да плювните.

Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов