Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

ММ1914
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот ММ1914 » 02 фев 2017 13:34

soulfly1948 написа:
Beladona написа:ЦСКА 1948 ще играе на Армията , защото това е нашият дом , а не на Литекс ! АД с ЕИК 115 няма никакво право да ползва базите ! Това е нарушение на Закона за спорта !

надявам се да си наясно.че ваш мач на Армията-НЯМА ДА ЗАВЪРШИ....

Надявам се си наясно, кои от бившите фенове на ЦСКА в момента подкрепят ЦСКА 1948. Като възраст са 40+, като битки са видяли доста. Имам един познат от тях, ще е забавно да ви отупат насред Българска армия.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Beladona

Мнениеот Beladona » 02 фев 2017 13:35

soulfly1948 написа:
Beladona написа:ЦСКА 1948 ще играе на Армията , защото това е нашият дом , а не на Литекс ! АД с ЕИК 115 няма никакво право да ползва базите ! Това е нарушение на Закона за спорта !

Абе , че ше бием всички отбори с по 10 : 0 си прав , ама чак пък да се откажат и да напуснат терена да не се стига до 15 : 0...не мисля , че някой ще си тръгне ....

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 02 фев 2017 13:38

Ozzimozzi написа:
petko.h.markov написа:
Ozzimozzi написа:
petko.h.markov написа:"В следващите месеци ще стане ясно кой ще придобие съоръжението в Борисовата градина и спортния комплекс на армейците за голям период от време."

Е точно търг не пише,но ще има избор.

Определено ще има избор, но това не е равнозначно на търг. Не може сульо и пульо да ходят да ритат на Армията. В София има достатъчно игрища за аматьорски групи, желаещи да поритат.

След като ще има избор,значи нищо не е сигурно.Какви ще са критериите при този избор сигурно ще кажат.Пари,гаранции,което обикновено придружава всяка оферта при участие в търг.
Аз така си мисля,но както казах и преди,вие винаги знаете повече.Но определено не е добре
за вас и ви личи.

Определено не е добре да пишеш глупости и после да се чудиш как да ги замазваш. На Армията няма как да играят сульо и пульо! Това не ти е гаража, който си пуснал с обява под наем! На стадиона на ЦСКА ще играе ЦСКА. Хората, които си ходеха там есента, ще си ходят и пролетта. Толкова е просто и ясно!

Добре.Мен няма нужда да ме убеждаваш кой ще играе на стадиона.Съсредоточи усилията си към хората,които ще решават.Но когато нещо уж е много просто и ясно,винаги се обърква накрая.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 02 фев 2017 13:50

petko.h.markov написа:
Ozzimozzi написа:
petko.h.markov написа:
Ozzimozzi написа:
petko.h.markov написа:"В следващите месеци ще стане ясно кой ще придобие съоръжението в Борисовата градина и спортния комплекс на армейците за голям период от време."

Е точно търг не пише,но ще има избор.

Определено ще има избор, но това не е равнозначно на търг. Не може сульо и пульо да ходят да ритат на Армията. В София има достатъчно игрища за аматьорски групи, желаещи да поритат.

След като ще има избор,значи нищо не е сигурно.Какви ще са критериите при този избор сигурно ще кажат.Пари,гаранции,което обикновено придружава всяка оферта при участие в търг.
Аз така си мисля,но както казах и преди,вие винаги знаете повече.Но определено не е добре
за вас и ви личи.

Определено не е добре да пишеш глупости и после да се чудиш как да ги замазваш. На Армията няма как да играят сульо и пульо! Това не ти е гаража, който си пуснал с обява под наем! На стадиона на ЦСКА ще играе ЦСКА. Хората, които си ходеха там есента, ще си ходят и пролетта. Толкова е просто и ясно!

Добре.Мен няма нужда да ме убеждаваш кой ще играе на стадиона.Съсредоточи усилията си към хората,които ще решават.Но когато нещо уж е много просто и ясно,винаги се обърква накрая.

Никой, нищо не убеждавам. Ти чел-недочел, написа някаква глупост, за някакви търгове и се опита да завъртиш поредната интрижка, но не ти се получи, както обикновено! Явно ви е като задължение да минете през форума на ЦСКА и да плювните. :)
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 02 фев 2017 14:02

Кашчей написа: Егати и заключението-трябвало на преименуваните да се предостави стадиона, защото били повече!

Кашчей, на Армията няма как да играят два отбора, на които феновете ще си спретват по една малка война при всяка възможност! Това е много голям риск за сигурността на зрителите и просто няма да стане! Армията ще се ползва само от един отбор, като стадионът ще бъде даден на концесия! Ще се изисква от концесионера най-малкото да реновира стадиона и базите! ;)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Altarf
Контакти:

Мнениеот Altarf » 02 фев 2017 14:17

Дърпатов в 13:58:
CSKA.BG + F5 :)

svetlan29
Контакти:

Мнениеот svetlan29 » 02 фев 2017 14:29

Old_death написа:Някой може ли да ми каже къде тренират синовете на Валентин Илиев ?

Да разбира се!В ЦСКА–София,т.е в преименувания Литекс!

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 02 фев 2017 14:34

[center]Аре ве кво стана??? Тия двамата- вторият Кевин и бразилеца взеха ли ги от летището? :roll: [/center]

Потребителски аватар
soulfly1948

Мнениеот soulfly1948 » 02 фев 2017 14:38

ММ1914 написа:
soulfly1948 написа:

Надявам се си наясно, кои от бившите фенове на ЦСКА в момента подкрепят ЦСКА 1948. Като възраст са 40+, като битки са видяли доста. Имам един познат от тях, ще е забавно да ви отупат насред Българска армия.

точно затова,мач няма да завърши....
"на мястото на Герена,се е намирало ТКЗС"Шопска комуна",известно с това,че там са се отглеждали едни от най-хубавите говеда в България.....

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 02 фев 2017 14:44

soulfly1948 написа:
ММ1914 написа:
soulfly1948 написа:

точно затова,мач няма да завърши....

Мача ще си завърши като нищо, просто ще има леки съприкосновения по трибуните или около стадиона. Искам да видя Дърпатов и Георги Атанасов да скочат на Дучето. Доволни ще останат. :mrgreen:
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Върни се в “ЦСКА”