Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Re: Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012

Мнениеот pampi » 07 юли 2012 19:51

Kашчей написа:
Kolec написа:Кашчей е като лавината... няма смисъл да се занимаваме с такива хора...

Как се прави подготовка, като нямаш селекция, Колец?Вие, 10 дена преди първия ви официален мач нямате избистрен отбор, обаче са виновни всички други, които пишат в темата, само не и вашите шефове, нали?!Освен Янев, нещо друго качествено и сигурно да имате?Всички пишете Анисе за ваш играч, обаче той ще е, след като платите на Черноморец.Мораес е добър, но от ТИТАН са решили да го продадат и ще го направят.Ще връщате Платини, ама той дали иска да се върне?Засега сте само на вълна "ако" (без Янев) и ще ми говориш, че съм бил нам си къв си!Вие много не обичате да ви се казва истината!

Кашчей, най-добронамерено в една друга тема преди малко се опитах да ти обясня, каква е разликата между "обективно" и "субективно", ама явно нищо не си схванал,затова ще се повторя. Субективно е това,че си мислиш, че разбираш от футбол, обективно е, че си гола вода в тая материя. Субективно е това, че твърдиш, че обичаш Русе и Дунав, обективно , че те не те интересуват и затова висиш постоянно във форума на ЦСКА. Субективно е това, че се пишеш голям родолюбец, обективното е, че досега нищо не си направил за тази държава и нямаш никакво право да плюеш по достойните и успели българи. И накрая, субективно е да си мислиш, че твоето мнение е нещо повече от това на другите и да се правиш на праведник, защото обективното е, че си дупка на кавала и дървен философ. 8-)
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 07 юли 2012 19:59

Защо сте объркали заглавието на темата?Кръстете си я тема за(на) Кашчей.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 07 юли 2012 20:05

гражданин от село написа:Защо сте объркали заглавието на темата?Кръстете си я тема за(на) Кашчей.

Преди време бях отворил тема за тоя индивид,за да начесам егото му,но за съжаление вече тая тема на съществува :( Името на темата бе "За потребителя Кашчей"
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 07 юли 2012 20:09

Kашчей написа:
Red Warrior написа:Значи Кашчей е бил русенец и фен на Дунав... Толкова пъти съм го питал откъде е и на кой отбор е фен, че си мислих, че от някое забутано село. Русе е хубав и стар град, а Дунав е отбор с традиции. Не знам кой е комплексара, че не смее да каже откъде е? :roll:

[offtopic]Червени войне, не мисля че някой, който и да е той , трябва на всеки личен въпрос да отговаря по няколко пъти, защото някой не е прочел!
Аз имам и лични съобщения, а там не съм отказал на никого информация, при нормално поискване.[/offtopic]

Да не те питам за лични данни бе байно? Аз съм си написал даже откъде съм!
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Kolec
Контакти:

Мнениеот Kolec » 07 юли 2012 20:31

Kашчей написа:
Kolec написа:Кашчей е като лавината... няма смисъл да се занимаваме с такива хора...

Как се прави подготовка, като нямаш селекция, Колец?Вие, 10 дена преди първия ви официален мач нямате избистрен отбор, обаче са виновни всички други, които пишат в темата, само не и вашите шефове, нали?!Освен Янев, нещо друго качествено и сигурно да имате?Всички пишете Анисе за ваш играч, обаче той ще е, след като платите на Черноморец.Мораес е добър, но от ТИТАН са решили да го продадат и ще го направят.Ще връщате Платини, ама той дали иска да се върне?Засега сте само на вълна "ако" (без Янев) и ще ми говориш, че съм бил нам си къв си!Вие много не обичате да ви се казва истината!

Зимата беше и по-зле ... фактите са налице! :mrgreen:
А и ние си плюем по шефовете профилактично ;) да не забравим как става... а и тук обсъждаме селекцията и подготовка, смятам че тази тема е за фенове на ЦСКА - САМО!
..:: Tout comprende, c'est tout mepriser ::..

Потребителски аватар
Kolec
Контакти:

Мнениеот Kolec » 07 юли 2012 20:32

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:
Чистка в Лион, разкарват звездите

можем да пробваме да си направим устата за лев бег или халф нещо

Младеж, започваш да ме кефиш с коментарите :mrgreen: Ще ти направя фен тема :D
..:: Tout comprende, c'est tout mepriser ::..

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 07 юли 2012 22:37

Бафетимби Гомис би ни свършил чудесна работа! :lol:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 07 юли 2012 22:44

dreben23 написа:Бафетимби Гомис би ни свършил чудесна работа! :lol:

е, тоя трябва чичо Пенчо да го представи :lol:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 07 юли 2012 22:45

шивача написа:

"Ъъъ..подписахме с тоя..ъъъа франсето..ъъ Батето Гомез..ъа от ония от Франция..ъаа Олимпия Лион" :lol:
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 07 юли 2012 22:55

Червени_шампиони написа:
шивача написа:

"Ъъъ..подписахме с тоя..ъъъа франсето..ъъ Батето Гомез..ъа от ония от Франция..ъаа Олимпия Лион" :lol:

а.....това ония негара, централния ли е ? Овсен него, ни трябват още двама средни и един отстрани. Ако имаме късмет, може да вземем още един - да играе от другата страна. С нападателите.....ъъъ, еми за сега сме добре. С ония чужденеца, дето го продаваме и с другия младия от чужбина ставаме. Най-ме кефи обаче португалчето - бекчето и ония новия - адаша на Кривия

Върни се в “ЦСКА”