[quote="peliforewer"] ,ето и още малко факти
Като каза факти:
http://www.novsport.com/news71690_1042.html
http://www.mediapool.bg/uefa-ofitsialno ... 55124.html
Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Заклет Левскар
Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
Заеби,оставете подуянци,имат си своите проблеми.Важно е какво се случва в ЦСКА.Подготовка,селекция и не на последно място търга за емблемата.Ако ГГ не си изпълни обещанието и не се яви на търга ще си има голям проблем.Надявам се,че както до сега ще изпълни това което е обещал и да откупим тризвездната от съда!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
-
- Контакти:
BRF написа:sin4ec написа:Бе само да питам: тоя новия ви играч, Каяната, културиста де-какъв играе? Щото ако е защитник и Тунде случайно го бутне, ще ни вкарат печката в затвора за опит за убийство...![]()
И аз да попитам,онзи ден сте играли на волейбол с резаците и доста хора са се изсипали и са скандирали Левски и са пяли за тоя отбор!Нали това не беше Левски?
Това не беше ли отбора на който Гриша Ганчев помага финансово,само питам и отговор не чакам

W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
peliforewer написа:BRF написа:sin4ec написа:Бе само да питам: тоя новия ви играч, Каяната, културиста де-какъв играе? Щото ако е защитник и Тунде случайно го бутне, ще ни вкарат печката в затвора за опит за убийство...![]()
И аз да попитам,онзи ден сте играли на волейбол с резаците и доста хора са се изсипали и са скандирали Левски и са пяли за тоя отбор!Нали това не беше Левски?
Това не беше ли отбора на който Гриша Ганчев помага финансово,само питам и отговор не чакам,между другото единственото което направи тази публика беше да вика ...смърт на турците...и да удари една от съдийките с бутилка,като си спомним че същите тези прекратиха един баскетболен мач и отидоха на отсрещната трибуна и набиха гостуващата агитка,значи имат напредък.
Да разбирам,че си бил там щом разказваш какво е превила левскарската,пардон домакинската публика!
[center]Рубен Пинто остава за постоянно в ЦСКА[/center] [center]
[/center] [center]Диого Виана отказа офертата на Дебрецен, за да стане играч на Беленензеш. Сделката за крилото между ЦСКА и португалския клуб е била финализирана във вторник вечерта. Част от нея е и вътрешният халф Рубен Пинто, който ще продължи да носи червения екип и през следващия сезон. " [/center]

soilwork написа:[center]Рубен Пинто остава за постоянно в ЦСКА[/center] [center]Диого Виана отказа офертата на Дебрецен, за да стане играч на Беленензеш. Сделката за крилото между ЦСКА и португалския клуб е била финализирана във вторник вечерта. Част от нея е и вътрешният халф Рубен Пинто, който ще продължи да носи червения екип и през следващия сезон. " [/center]
Много яка сделка-бартер с доплащане от ваша страна

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Спас Русев и Дани тъпото ви плюха в лицето и унижиха публично, но вие плачете на чужди гробища. Това ако не е дебилщина, здраве му кажи.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
peliforewer написа:Това което се случи вчера до скалата в Гиблартар е сериозен удар по реномето на ЦСКА,тези момчета явно не са разбрали все още къде се намират.Няма как и да ги оправдаваме че са млади и неопитни,като изключим Тонислав Йорданов който игра 15мин. всички други са на 20 и повече години и са играли и в юношески и в младежки национални гарнитури,и в професионалния футбол,така че оправданието млади и неопитни не върви.Стана навик при двама защитници и вратар да се допуска противников нападател да вкарва необезпокояван с глава,ако това е от липса на концентрация значи тези футболисти си гледат несериозно работата и трябва да се вземат мерки,ако толкова си могат значи не са за ЦСКА.На тези момчета не им ли стана ясно че в ЦСКА се играе винаги за победа,независимо дали мача е официален или приятелски,не се ли засрамиха пред феновете дошли на стадиона да ги подкрепят.Ако бяха поне показали че им пука как ще завърши мача,щяхме на преглътнем загубата,но такава разпасана команда да разхожда екипите на ЦСКА не бях виждал през последните 50 години,времето от което съм започнал да гледам футбол и съм се определил че съм от ЦСКА.Имах два начина за реакция,или да си замълча и да кажа че нищо не се е случило или да назова нещата така както са и да предупредя че има проблем с футболистите на ЦСКА и ако ние феновете си замълчим значи не сме от този велик клуб. Това което написах е много лично и не желая да бъде коментирано от смешниците във форума,мога и поименно да ги назова,но няма смисъл всички ги знаем кои са.Готов съм да чуя мнението на всеки който наистина подкрепя този ЦСКА който в момента е на Армията.
По принцип съм напълно съгласен с мнението ти и определено го споделям.
Това, което на мен ми направи най-негативно впечатление бе не липсата на мотивация ( резервите трябваше да изорат терена), а липсата на синхрон и идея!
Не започнахме мача с 5-6 нови футболисти, а напротив - повечето момчета са заедно от половин година и повече!
т.е. треньорското ръководство носи огромна вина за представянето вчера!
Тъпо е да се правят заключения от контролни мачове, но щом може да ги хвалим след победата на Локомотив и равния с Динамо К, би трябвало и да ги критикуваме след вчерашния резил.
ПП: имам информация от първа ръка, че отборът е бил подложен на жестоки физически натоварвания по време на лагера и донякъде съм склонен да оправдая лошата игра с умора, но аз идея не видях!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
peliforewer написа:Това което се случи вчера до скалата в Гиблартар е сериозен удар по реномето на ЦСКА,тези момчета явно не са разбрали все още къде се намират.Няма как и да ги оправдаваме че са млади и неопитни,като изключим Тонислав Йорданов който игра 15мин. всички други са на 20 и повече години и са играли и в юношески и в младежки национални гарнитури,и в професионалния футбол,така че оправданието млади и неопитни не върви.Стана навик при двама защитници и вратар да се допуска противников нападател да вкарва необезпокояван с глава,ако това е от липса на концентрация значи тези футболисти си гледат несериозно работата и трябва да се вземат мерки,ако толкова си могат значи не са за ЦСКА.На тези момчета не им ли стана ясно че в ЦСКА се играе винаги за победа,независимо дали мача е официален или приятелски,не се ли засрамиха пред феновете дошли на стадиона да ги подкрепят.Ако бяха поне показали че им пука как ще завърши мача,щяхме на преглътнем загубата,но такава разпасана команда да разхожда екипите на ЦСКА не бях виждал през последните 50 години,времето от което съм започнал да гледам футбол и съм се определил че съм от ЦСКА.Имах два начина за реакция,или да си замълча и да кажа че нищо не се е случило или да назова нещата така както са и да предупредя че има проблем с футболистите на ЦСКА и ако ние феновете си замълчим значи не сме от този велик клуб. Това което написах е много лично и не желая да бъде коментирано от смешниците във форума,мога и поименно да ги назова,но няма смисъл всички ги знаем кои са.Готов съм да чуя мнението на всеки който наистина подкрепя този ЦСКА който в момента е на Армията.
Много от тези момчета не заслужават да носят червената фланелка и вероятно на някои от тях скоро ще се наложи да си потърсят други отбори. Дава им се шанс да се докажат, но ако не се получи пътищата се разделят.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
-
- Контакти:
[quote="Заклет Левскар"][quote="peliforewer"] ,ето и още малко факти
Твоите факти са подбирани във времето и не са актуални,октомври какво са писали УЕФА не е толкова важно,днес какво пише там.Ето ти и една съвсем скорошна класация...
https://www.24chasa.bg/sport/article/6014161
Твоите факти са подбирани във времето и не са актуални,октомври какво са писали УЕФА не е толкова важно,днес какво пише там.Ето ти и една съвсем скорошна класация...
https://www.24chasa.bg/sport/article/6014161
W84me ( Блатер) ..